סרטון בדיקה דדליפט

• פותח/ת השרשור FatBoy
  • פורסם בתאריך

FatBoy

משתמש מתחיל
154
7
נק' מוניטין:
7
154
7
חזרתי לעשות דדליפט סוף סוף, ארבעת המאמנים במכון אמרו לי שאני עושה טוב אבל אף פעם לא מזיקה חוות דעת נוספת
תירוצים:
חוסר גמישות רציני בהאמסטרינג שנראה לי מפריע לי בתחילת התנועה להגיע למנח נורמלי בגב
סט שלישי(אחרי העלאת משקלים)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה צריך להתחיל כל חזרה שהמוט נח על הרצפה.. מה שאתה עושה זה מקפיץ אותו על הרצפה או בקושי נוגע
סה"כ הוא נראה בסדר.. לדעתי גם הצוואר שלך קצת מורם למעלה באופן מוגזם

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להתחיל כל חזרה שהמוט נח על הרצפה.. מה שאתה עושה זה מקפיץ אותו על הרצפה או בקושי נוגע
סה"כ הוא נראה בסדר.. לדעתי גם הצוואר שלך קצת מורם למעלה באופן מוגזם
כן הפעם לא עשיתי סטאפ
אבל חוץ מזה הכל בסדר?

1. זה לא דדליפט, זה טאץ' אנד גו, אלה לא אותם דברים
2. הצוואר שלך צריך להמשיך את קו עמוד השדרה, לא להסתכל למעלה
3. לא להסתכל הצידה למראה בשום שלב, אין לך מה להסיק ממה שאתה רואה כי א. אתה בעצמך לא יודע מספיק על התרגיל, ב. הסטאפ משתנה כשאתה מסתכל הצידה, ג. זו לא זווית טובה להסתכל ממנה אתה לא באמת מקבל את התמונה הרצויה, ד. אתה לא סופרמן שיכול לעשות הכל ביחד
4. כשתעשה דדליפט (לא טאץ' אנד גו) והמשקל יהיה כבד לך (לא בהכרח RM5, אבל לא משקל נוצה), יהיה יותר על מה לתת ביקורת.

בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
1. זה לא דדליפט, זה טאץ' אנד גו, אלה לא אותם דברים
2. הצוואר שלך צריך להמשיך את קו עמוד השדרה, לא להסתכל למעלה
3. לא להסתכל הצידה למראה בשום שלב, אין לך מה להסיק ממה שאתה רואה כי א. אתה בעצמך לא יודע מספיק על התרגיל, ב. הסטאפ משתנה כשאתה מסתכל הצידה, ג. זו לא זווית טובה להסתכל ממנה אתה לא באמת מקבל את התמונה הרצויה, ד. אתה לא סופרמן שיכול לעשות הכל ביחד
4. כשתעשה דדליפט (לא טאץ' אנד גו) והמשקל יהיה כבד לך (לא בהכרח RM5, אבל לא משקל נוצה), יהיה יותר על מה לתת ביקורת.

בהצלחה בהמשך
המשקל לא קל לי..
תודה אימון הבא אני יעשה סטאפ

המשקל לא קל לי..
תודה אימון הבא אני יעשה סטאפ
אתה אומר את זה סתם כי אתה עוד לא יודע מה זה כבד, עם העלייה במשקלי העבודה והניסיון אתה כבר תבין את ההבדל
קח כלל ברזל מעכשיו ולתמיד - אם המוט עלה מהר, זה לא היה כבד

צלם שוב עם הדגשים ותעלה. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית