הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הבדל בין מכונות לחיצת רגליים

• פותח/ת השרשור Fax
  • פורסם בתאריך

Fax

משתמש פעיל
369
11
נק' מוניטין:
41
369
11
יש 2 סוגים של מכונות לחיצת רגליים, אחת זאת ששוכבים ומרימים את המשקל, והשנייה יושבים ודוחפים את המשקל ונוסעים במסילה אחורה.
מה ההבדל? למה יש את הסוג השני? כי בסוג השני אפשר לעשות גם תרגיל לתאומים.

יש כאן מישהו שעושה 200KG על משקל גוף 65/70, רק אני חושב שהוא מתבלבל וזה lbs?

• פותח/ת השרשור
לא נשמע הגיוני. ממש לא. אם הוא היה עושה גם בנץ' 100 ותרגילים אחרים עם משקל כבד אז הייתי מאמין, אבל בשאר התרגילים הכל חלש אצלו.

לא יודע על מי מדובר אני עניתי בכלליות שזה הגיוני .
אני לפני חצי שנה בערך עשיתי 180 קילו סקוואט לסינגל על משקל של 68-67 אם זה מספיק קרוב בשבילך

יש את הסוג השני כי אנשים עצלים ולא רוצים להעמיס פלטות על המכונה. הרבה יותר קל לדחוף פין לתוך חור ולהתחיל לפמפם.
מצד שני, כשאתה מעמיס את המשקלים אתה יכול להתקדם בצורה יותר מבוקרת. כמו כן, החזרה מתחילה מלמעלה, ויש רפלקס מתיחה שעוזר להרים יותר משקל.

• פותח/ת השרשור
לא יודע על מי מדובר אני עניתי בכלליות שזה הגיוני .
אני לפני חצי שנה בערך עשיתי 180 קילו סקוואט לסינגל על משקל של 68-67 אם זה מספיק קרוב בשבילך

זה היה במכונה של הפלטות העגולות כן?
אני משתמש במכשיר של הישיבה עם הפין והוא מצחיק אותי, אני אעבור לפלטות הרגילות.

רק אצלי במכון כל המתחם של המשקולות הסקוואטים והלחיצת חזה תמיד אבל תמיד עמוס? רוב של זקנים שמתאמנים איזה עשור ופשוט אי אפשר להתאמן ככה, יש רק 2 ספות של בנץ' ורק מקום אחד של סקאווטים, גם אין מספיק פלטות לכל המכשירים... וזה מכון ברמה הולמס פלייס שאני משלם מלא כסף. בעיה פה בראשון אין מכון נורמלי.

יש את הסוג השני כי אנשים עצלים ולא רוצים להעמיס פלטות על המכונה. הרבה יותר קל לדחוף פין לתוך חור ולהתחיל לפמפם.
מצד שני, כשאתה מעמיס את המשקלים אתה יכול להתקדם בצורה יותר מבוקרת. כמו כן, החזרה מתחילה מלמעלה, ויש רפלקס מתיחה שעוזר להרים יותר משקל.
🤘

אין סיבה שהוא מתבלבל בין LBS ל-KG..
אתה מתכוון ללג פרס נכון? ניסיתי לפני כמה ימים ואני יכול להגיד לך שאני עושה 215 ק"ג ל-8~10 חזרות על משקל גוף 70 (לג פרס כמובן לא סקוואט.)
ואז מה שעמוס אצלכם? אז הולכים ומפנים את האזור שאתה צריך...
תאמין לי שאם לא הייתי בא ומפנה את הכלוב בשביל הדדליפט או הסקוואט השימוש העיקרי (ואולי כמעט יחידי) היה לפמפמם יד קדמית.

• פותח/ת השרשור
במכשירים קטנים אני עוד יכול לבקש לעשות כשמישהו אחר במנוחה,
אבל במתחם הזה הוא פשוט קטן והתור ענק יש לפחות 4 אנשים על אותו מכשיר וזה לוקח המון זמן, אני גם מתחיל לעומת כולם שם

במכשירים קטנים אני עוד יכול לבקש לעשות כשמישהו אחר במנוחה,
אבל במתחם הזה הוא פשוט קטן והתור ענק יש לפחות 4 אנשים על אותו מכשיר וזה לוקח המון זמן, אני גם מתחיל לעומת כולם שם
יש לך שני פתרונות, או להצטרף לאלה שבאותו רגע על הכלוב, או להחליף מכון.
אני בעד להחליף מכון, בטוח שאפשר למצוא משהו טוב שם, אתה גר בראשון לא באום אל פאחם חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית