רעיון לראק גבוה

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
יש לי בעיה הראק במכון גבוה מידי ואם אתה רוצה לשבור מקביל אתה מתנגש במוטות ביטחון השאלה מה אפשר לעשות כדי שיהיה כמה שיותר נוח ואפשרי לעשות סקוואט מלא.
תודה לעוזרים

תנמיך את המוטות ביטחון או שתעמוד על מדרגה של פילאטיס

אם יש לכם במכון פלטה בצבע אפור ששוקלת 20.4 קילו, הפוך אותה לצד ללא הכיתוב ותעמוד עליה.
תסתכל בסרטונים של אולג וכל המרימי משקולות של אסא ותראה שהם משתמשים באותה השיטה.

• פותח/ת השרשור
תנמיך את המוטות ביטחון או שתעמוד על מדרגה של פילאטיס
אי אפשר להנמיך את המוטות ...ואם אני יעשה סקוואט עם מדרגת פילאטיס הרצפה לא תהיה רכה מידי ואז אין את האפקט שבגללו שמים אולסטאר ?

• פותח/ת השרשור
אם יש לכם במכון פלטה בצבע אפור ששוקלת 20.4 קילו, הפוך אותה לצד ללא הכיתוב ותעמוד עליה.
תסתכל בסרטונים של אולג וכל המרימי משקולות של אסא ותראה שהם משתמשים באותה השיטה.
אני לא חושב שיש בכל זאת אני לא מוצא סרטונים

לא נראה לי שתשים לב לחור, פשוט תדאג שהחור הוא במרכז הרגל שלך או שאתה לא דורך על החור בכלל. רק אם העקב שלך נכנס לחור אתה תהיה בבעיה.

• פותח/ת השרשור
אוקי אתמול עשיתי סקוואט והשתמשתי במדרגות פילאטיס וזה היה נוח אבל החשש שלי שבעתיד זה ישבר ... אני עשיתי 105ק''ג + (75מ.ג) כמה משקל יכולה להזיק מדרגת פילאטיס ?

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שתשים לב לחור, פשוט תדאג שהחור הוא במרכז הרגל שלך או שאתה לא דורך על החור בכלל. רק אם העקב שלך נכנס לחור אתה תהיה בבעיה.
כן הבעיה שאי צריך משהו בגובה של מדרגת פילאטיס שיהיה לי נוח ומרווח ... זה לא בעייתי לשים 2 פלטות אחד על השני ? זה לא יזוז\יחליק ?

כן הבעיה שאי צריך משהו בגובה של מדרגת פילאטיס שיהיה לי נוח ומרווח ... זה לא בעייתי לשים 2 פלטות אחד על השני ? זה לא יזוז\יחליק ?
למען האמת, אין לי מושג.
ביוטיוב רואים הרבה אנשים שמשתמשים בפלטות, וזה עובד להם. אבל בדרך כלל הם משתמשים בבאמפרים, אז גם יש הרבה שטח חיכוך בגלל שהפלטות שטוחות לגמרי וגם יש יותר חיכוך בגלל החומר.
אבל נראה לי שגם פלטות מתכת עם קימורים לא יחליקו (יש יותר סיכוי, אבל זה עדיין סיכוי קטן). תחשוב על הכוח שדרוש כדי להזיז את הפלטה כשיש 180 קילו על הפלטות (אתה + המוט).

אם אתה משתמש במדרגת פילאטיס תדאג שחדר כושר מודע לזה כדי שלא יזיינו אותך אם זה נשבר, וגם אל תשתמש בזה אם יש חשש כלשהו שזה יכול להשבר בזמן התרגיל. (אולי המדריכים בחדר כושר יודעים מה העומס המרבי שאפשר לשים על המדרגות פילאטיס)

אתה לא יכול לעשות סקוואט מחוץ לראק?

• פותח/ת השרשור
למען האמת, אין לי מושג.
ביוטיוב רואים הרבה אנשים שמשתמשים בפלטות, וזה עובד להם. אבל בדרך כלל הם משתמשים בבאמפרים, אז גם יש הרבה שטח חיכוך בגלל שהפלטות שטוחות לגמרי וגם יש יותר חיכוך בגלל החומר.
אבל נראה לי שגם פלטות מתכת עם קימורים לא יחליקו (יש יותר סיכוי, אבל זה עדיין סיכוי קטן). תחשוב על הכוח שדרוש כדי להזיז את הפלטה כשיש 180 קילו על הפלטות (אתה + המוט).
אם אתה משתמש במדרגת פילאטיס תדאג שחדר כושר מודע לזה כדי שלא יזיינו אותך אם זה נשבר, וגם אל תשתמש בזה אם יש חשש כלשהו שזה יכול להשבר בזמן התרגיל. (אולי המדריכים בחדר כושר יודעים מה העומס המרבי שאפשר לשים על המדרגות פילאטיס)

אתה לא יכול לעשות סקוואט מחוץ לראק?
אצלנו במכון יש פלטות של 20 עם ציפוי כזה + קימור ככה שנירא לי שזה מחליק\זז בטוח...
אם אני יעשה סקוואט מחוץ לראק אני לא עושה פה שום דבר...אין מה שישמור עלי וגם אני מאוד מתעייף שאני יוצא מהראק.
תתת

אצלנו במכון יש פלטות של 20 עם ציפוי כזה + קימור ככה שנירא לי שזה מחליק\זז בטוח...
אם אני יעשה סקוואט מחוץ לראק אני לא עושה פה שום דבר...אין מה שישמור עלי וגם אני מאוד מתעייף שאני יוצא מהראק.
תתת
טוב, אז נראה לי שמדרגת פילאטיס זה האפשרות היחידה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית