הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים סט אחד מול הרבה סטים

אתה סותר את כל מה שנאמר פה בפורום כל הזמן שהדבר הכי חשוב זה להגדיל את המשקל על המוט בתרגילים המרכזיים וכל השאר זה תפל ולא חשוב (פיצולים,אקסנצטרי וכל השאר) ובגלל זה פאורליפטרים הם ענקיים וכל מי שעובד AB-ABC הוא שחיף וכו וכו.. או שלא הבנתי נכון? אתה יכול להרחיב טיפה?

חזק ונכון !
זה שאדם מרים טונה משקל לא אומר בהכרח שיש קשר ישיר למסת השריר או לגדילת השריר... בכול מקרה זה מה שאני מבין מזה 😃
הוא מדבר פה על מאמץ של 3-5 שניות ל-rm1 ... אין פה שום קשר לעבודה של 5 חזרות שעליה אנחנו מדברים פה בפורום, שבה סט יכול להגיע לדקה עבודה... שזה גירוי משמעותי לשריר...
עוד דבר, כשמשה אומר: "שיפור ביכולת לגייס יחידות מוטוריות ובכללי במערכת העצבים.", ביכולת לגייס יחידות מוטריות, נכנס מן הסתם קריטריון של מסה. נכון שאדם שיודע לגייס את כל היחידות המוטריות הדרושות לביצוע הפעולה יהיה יעיל יותר, אבל האם זה שווה אם אין לו מסה של סיבי שריר שתעשה את זה?
הטווח הזה של 5 חזרות יודע לשלב בצורה הכי יעילה בין גירוי לשריר, בין עלייה בכוח, ביכולת לגייס יכולת מוטריות ולשלוט במערכת העצבים...
אתה סותר את כל מה שנאמר פה בפורום כל הזמן שהדבר הכי חשוב זה להגדיל את המשקל על המוט בתרגילים המרכזיים וכל השאר זה תפל ולא חשוב (פיצולים,אקסנצטרי וכל השאר) ובגלל זה פאורליפטרים הם ענקיים וכל מי שעובד AB-ABC הוא שחיף וכו וכו.. או שלא הבנתי נכון? אתה יכול להרחיב טיפה?
שים לב שדובר פה על rm1 ולא על rm5 , ויש הבדל גדול.

סט אחד עצימות מלאה לא יעיל לעלייה בנפח, אך לגיוס יחידות מוטוריות זה בהחלט אפשרי ועובד.
אני לא מעט זמן מתאמן עם סט אחד כבד באימון וזה עושה את העבודה יופי, אני מתקדם המון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית