הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חמאת בוטנים עושה פצעים ?

• פותח/ת השרשור orell20
  • פורסם בתאריך

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
אמא שלי קנתה את החמאת בוטנים של skippy

והיא דואגת שיהיה לי פצעים

אני צורך 70 גרם ביום חמש פעמים בשבוע

לא כולל שישי שבת

זה לא בהכרח חייב להיות חמאת בוטנים..
אל תאכל דברים ממש שומניים כי זה בד"כ טריגר לזה.

כל אחד מגיב שונה ...
אני שומע הרבה פעמים שפחמימות גורמות לפצעים וגם שומע הרבה ששומן גורם לפצעים .
תיראה מה קורה - אם מתחילים לך פצעים תפסיק (זה לא עניין של חיים ומוות)

מה שאני יודע ומנסיון אישי, מה שגורם לפצעים זה פחמימות פשוטות (עם אינדקס גליקמי גבוה) ולא שומן.
הסקיפי מלאה בפחמימות האלו ככה שלא הייתי אוכל כל כך הרבה..... חוץ מזה שזה זבל טהור בכל מקרה.

מה שאני יודע ומנסיון אישי, מה שגורם לפצעים זה פחמימות פשוטות (עם אינדקס גליקמי גבוה) ולא שומן.
הסקיפי מלאה בפחמימות האלו ככה שלא הייתי אוכל כל כך הרבה..... חוץ מזה שזה זבל טהור בכל מקרה.
איזה חמאת בוטנים טובה ?

חמאת בוטנים זה ממש אבל ממש לא בריא
גם בוטנים לא... תשתדל לאכול בכמויות קטנות אם אתה חייב

אם כבר חמאת בוטנים, ושוב, זה לא איזה מאכל בריאות, אז עדיף אחת שהיא נטו בוטנים יש לB&D חמאה כזו, תחפש בסופר. וקח בחשבון שזה טעם שונה לגמרי.
אבל שוב, בכלל לא רואה סיבה לאכול חמאת בוטנים

מניסיון אישי, אני על דל פחמימה בערך חודשיים ואוכל הרבה שומן, ובקושי פחמימה. הכמות פצעים בפנים גדלה מאוד, אני לא אומר שזה השומן, אבל יכול להיות.

זה מה שאני יודע... אתה שם לב להבדלים לפני/אחרי העמסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית