הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דארקנט - הצד השני והאפל של האינטרנט

שמעתי על זה. הייתה כתבה על זה לפני כמה זמן בטלויזיה.

יצא לי לראות פוסט של אדם שטוען שהוא הצליח להכנס לשם וזה לא כל כך קשה.

שמעתי על זה. הייתה כתבה על זה לפני כמה זמן בטלויזיה.

יצא לי לראות פוסט של אדם שטוען שהוא הצליח להכנס לשם וזה לא כל כך קשה.
יש שם אתר בשם hidden wiki משם אתה יכול להגיע לסוחרי סמים ולרוצחים שכירים כאילו זה חוקי.
אני לאחר חקירה של 5 דקות באינטרנט הבנתי איך להיכנס באמת לא מסובך..

מעניין אם המשטרה מנצלת את זה כדי לתפוס פדופילים וכל מני מטורפים או שהם מעדיפים לבדוק לאנשים שהולכים ברחוב תעודות זהות.

מעניין אם המשטרה מנצלת את זה כדי לתפוס פדופילים וכל מני מטורפים או שהם מעדיפים לבדוק לאנשים שהולכים ברחוב תעודות זהות.
הראו לנו על זה כתבה בבית ספר, המשטרה מנסה אבל לא כל כך הולך לה כולם שם אנונימים..

אתה לא יכול להגיע לאתרים האלה אם אתה לא גולש דרך TOR אז ככה שזה לא בידיוק אפשרי לתפוס את מי שגולש שם.

ברור לא דרך איי פי. אני מניח שמי שגולש שם למטרות של פדופיליה מספיק חכם כדי לא להפגש עם הסוכנת של המשטרה שרוצה לעבור לשוחח איתו באייסיקיו...

אכן בעייתי.

סתם עשו מזה עניין ועכשיו נצתרך לשמוע על זה בכל מקום מטמבלים שפתאום יהפכו לדוקטורים לאינטרנט.
זו לא בעיה להכנס לשם ואין לאדם הממוצע מה לחפש שם חוץ מגלישה איטית שתוביל להרבה רמאויות אינטרנטיות, פורנו, וחומר כמעט edgy או מטומטם.
את החומר הדפוק באמת יהיה יותר קשה למצוא, אם טרחת ומצאת בכל זאת - לבריאות.

• פותח/ת השרשור
בוא נגיד גם שפורנו קשה ואפילו סנאפים למיניהם לא בעיה למצוא ב-ogrish ול-hardcore גם לא בעיה דרך אוגריש לקבל הזמנה ל-planetgore.
ולא, לחוכמולוגים שקוראים את זה - אין לי יוזר באף אחד מהאתרים הנ"ל.
מי שפדופיל/אנס/סוטה אמיתי...אולי באמת שווה לו להיכנס.

תמיד רציתי לצפות איך אדם נהרג באמת בלי כל הצינזורה שיש בטלוויזיה ובאינטרנט.

לול כזה סרטון נחשב ל"קשה לצפיה" במדיה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תמיד רציתי לצפות איך אדם נהרג באמת בלי כל הצינזורה שיש בטלוויזיה ובאינטרנט.

לול כזה סרטון נחשב ל"קשה לצפיה" במדיה

יש אתרים באינטרנט שיראו לך דברים הרבה יותר מזעזעים מהסרטון הזה ביוטיוב, ואני לא מדבר על TOR או להכנס עם IP מזויף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית