הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליפטרים

• פותח/ת השרשור Fax
  • פורסם בתאריך

Fax

משתמש פעיל
369
11
נק' מוניטין:
41
369
11
בימים אלה מתקיימת תחרות הרמת משקולות וסתם שמתי לב שעל רוב הליפטרים שם אי אפשר להגיד שהם מתאמנים. לא רואים ידיים/חזה/רגליים, אני מבין שהם עובדים על כוח, אבל עדיין הגוף צריך להראות סימני חיים לא?

וסתם שאלה, מאיפה באה כל האהבה הזאת לאימוני כוח? למשל אני בתור מתחיל בחדר כושר, מאמין ש99% מהמתאמנים רוצה להשיג גוף יפה, לא מעניין אותי להיות חזק אבל להראות אותו דבר... מתי הבנתם שאתם רוצים להתאמן על כוח ולא על נפח?

* צפיתי רק בקטגוריה עד 80 ומשהו ק"ג

צפית בקטגוריה של עד 56ק"ג. אז כל מה שאתה אומר לא נכון.
שיגיעו החבר'ה של 85, 94, 105 אתה כבר לא תחשוב כך.

היום היו רק עד 62,ואתמול עד56.
כמו שאמרו לך,תחכה לחבר'ה גדולים ;)
וסתם שתיהיה בעניין,באליפות אירופה רוב הטובים לא משתתפים,אז תחכה לאליפות העולם או שתראה סרטונים ביוטיוב.

עד 80 ומשהו הם שחיפים 👏

כי רוב המסת שריר שלהם לא בפיק ולא באלכסונים אלא בישבן/האמסטרינג/טרפזים ואפילו ביד אחורית כשעושים פרס אאוט (ככה קוראים לזה?)
בקיצור אם אתה לא מבין אתה גם לא תבין למה אנשים עושים את זה...
בכל סרטוני המוטיבציה וזה מכנים את זה "THE IRON BUG" ואין דרך יותר טובה להסביר את זה

• פותח/ת השרשור
זהו, ככה חשבתי, אחכה לחבר'ה הגדולים 😃

ראיתי שם איגור מישראל מכירים אותו?

תתחיל להתאמן כוח ותבין שתתחיל ולהתחזק, אתה מציב מטרות שאתה בסוף מצליח להשיג ואז אתה מציב עוד מטרות וככה האלה ככה אתה מתחיל לאהוב את הסיפוק מהסבל באימוני כוח הקשים

נערך לאחרונה:
יש כאלה שנראים שהם לא מתאמנים כי הם פשוט שמנים(ראיתי סרטון של ליפטר רוסי ביוטיוב עם כרס מפה ועד טיזינבי) אבל יש המון מתאמני כוח עם גוף פצצה שהם פשוט ענקיים(למשל moo)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית