ייעוץ Winstrol לבד בלי טסט ?

• פותח/ת השרשור Amitoz
  • פורסם בתאריך
התחלתי סייקל Winstrol לבד בלי טסט ? שמעתי שפוגע בחשק המיני אני בן 18 ורוצה להתחיל לעשות חיטוב ולהוסיף בקרוב קלן עכשיו הבנתי שאם אני משתמש בוויני לבד זה פוגע בחשק המיני לאחר הסייקל אגב זה סייקל ראשון הטסטוסטרון בגוף חוזר להיות כמו שהיה או מה ? בכל זאת אני בחור צעיר ..

עם כל הכבוד, למה להריץ וינסטרול בשביל חיטוב? ועוד לבד?
כבר היית לוקח טסט' + קלן.
מה גם שאתה בן 18, אז בכלל לא הייתי מייעץ לך להתעסק בזה.

קיצור חבל...

• פותח/ת השרשור
כבר יש לי תווינסטרול עכשיו מזה וקלן יכול לצאת משהו ? או שיעני לא יחזור לי הטסטסטורון בגוף לאחר הסייקל זה מה שאני שואל ?

כבר יש לי תווינסטרול עכשיו מזה וקלן יכול לצאת משהו ? או שיעני לא יחזור לי הטסטסטורון בגוף לאחר הסייקל זה מה שאני שואל ?
מה זה יחזור?
אתה צריך PCT אחרי, כמו כל סטרואיד. חוץ מזה, וינסטרול מעלה באופן חד את רמות הכולסטרול (כ40%)
בנוסף וינסטרול מוריד את רמות האסטרוגן בזמן השימוש והארומטיזציה שלו מאוד נמוכה מה שעלול להביא לך לריבאונד אפקט בסוף ולגינקומסטיה
אז ברור שאתה צריך נולבדקס בסוף.

מה זה יחזור?
אתה צריך PCT אחרי, כמו כל סטרואיד. חוץ מזה, וינסטרול מעלה באופן חד את רמות הכולסטרול (כ40%)
בנוסף וינסטרול מוריד את רמות האסטרוגן בזמן השימוש והארומטיזציה שלו מאוד נמוכה מה שעלול להביא לך לריבאונד אפקט בסוף ולגינקומסטיה
אז ברור שאתה צריך נולבדקס בסוף.
אני חושב שהוא יושב בשוק עכשיו מול המסך

התחלתי סייקל Winstrol לבד בלי טסט ? שמעתי שפוגע בחשק המיני אני בן 18 ורוצה להתחיל לעשות חיטוב ולהוסיף בקרוב קלן עכשיו הבנתי שאם אני משתמש בוויני לבד זה פוגע בחשק המיני לאחר הסייקל אגב זה סייקל ראשון הטסטוסטרון בגוף חוזר להיות כמו שהיה או מה ? בכל זאת אני בחור צעיר ..

למה לא התייעצת לפני שהתחלת ?
במקום טסט יכולת לקחת פרובירון בכדורים שזה תחליף לאנדרוגן
אתה בן 18 והכי לא מומלץ להתעסק עם חומרים בגיל הזה
תקרא את כל המאמרים / אשכולות פה שוב

פרווירון יכול לשמש כתמיכה בסייקל ויני ללא טסט - זה יספיק בשביל לשמר על הליבידו.
אבל המטרה היא לשמור רק על הליבידו בהוספת ומר בסיס (טסט לדוג').?
אגב.איך אמור להיראות pct אחרי כזה סייקל ?

אבל המטרה היא לשמור רק על הליבידו בהוספת ומר בסיס (טסט לדוג').?
אגב.איך אמור להיראות pct אחרי כזה סייקל ?

כן - אבל הליבידו יכול להישמר גם עם פרווירון שהוא נגזרת של DHT.

פשוט PCT רגיל לחלוטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית