הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט בסמת' משין, מומלץ?

• פותח/ת השרשור yaniv
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה זה V SQUAT? לא הבנתי.
המכונה שאני עובד איתה נקראת סמית' משין שאפשר לעשות איתה גם בנץ' פרס וגם סקוואט.

כולם פה אומרים שזה תרגיל מזעזע\גרוע\גורם לנזקים בגוף אבל אף אחד לא באמת מביא הסבר נורמלי ורציני בקשר לזה...
אחרי שעבדתי עם התרגיל הזה עם משקל לא נמוך, הרגשתי שונה לגמרי לעומת עבודה במכונה כמו לג פרס..
אני לא מצליח להבין איך זה פחות טוב.

מה זה V SQUAT? לא הבנתי.

כולם פה אומרים שזה תרגיל מזעזע\גרוע\גורם לנזקים בגוף אבל אף אחד לא באמת מביא הסבר נורמלי ורציני בקשר לזה...
אחרי שעבדתי עם התרגיל הזה עם משקל לא נמוך, הרגשתי שונה לגמרי לעומת עבודה במכונה כמו לג פרס..

הנחש ענה לך:
"סקוואט בסמית' תוך כדי התקדמות ליניארית במשקלים ייצור לך א-סימטריה בירכיים, לא יעיל ולא בריא ממש כמו שלעשות רק בנץ' פרס ולא לעבוד על פרס לא בריא בגלל א-סימטריה בRC ובדלתא."

מה זה V SQUAT? לא הבנתי.

תנסה לעשות סקוואט בסמית' כשאתה שובר מקביל ושהמוט יהיה בקו עם אמצע כף הרגל וספר איך הלך לך.

זאת אישה ו-90% מהנשים לא יצליחו (פשוט יוותרו) בלמידה של הטכניקה ובקושי
אני לא מכיר תרגיל עם CARRYOVER נורמלי עם טכניקה קלה ומשקל קל (כמו שאין כזה דבר מכונית שברולט ב-10 ש"ח)

סקוואט עם דאמבלים נשמע מעניין אבל מה עם הטכניקה? איך מבצעים את זה והאם זה קל לביצוע?

בכללי התכנון היה סטיף לג, לאנג, סטפ אפ, כפיפת ברך והרמת עקבים שזה סתם רשימה כמו רשימת מכולת בלי ביסוס כלשהו חוץ מחלוקה לשרירים....

מה עם גובלט סקוואט?

כמה טעויות יש לך פה:
טענה 1: מניסיון עם כמה עשרות שלימדתי בשנתיים האחרונות לעשות סקוואט נשים לומדות בקלות יותר ומהר יותר, הן גמישות יותר, אין להן בעיה לשמור על גב תחתון מוקשת וכו'
טענה 2: CARRYOVER נמדד על בנאדם, להרבה נשים/גברים מבוגרים גם סקוואט חופשי יהווה CARRYOVER משמעותי לחיים האמיתיים, רוב האוכלוסיה חלשה(מדי).

בקשר לתרגילים:
סקוואט דאמבלים(כשהדאמבל יושב על הכתף/טרפז) יכול להתחיל כמו HB אם המשקל נמוך. ככל שהמשקל יעלה התרגיל הופך להיות דומה לפרונט.
גובלט- למתאמן מתחיל זה מסובך מדי וגם עומס גבוה מדי על הידיים, למתאמן מתקדם יותר שיכול לבצע במשקל טוב זה פשוט תרגיל מטומטם;maeq

Back
למעלה תחתית