עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש בכניסה להרצליה פיתוח , ממש ליד התחנת דלק ורטהיימר שמתאמים אישית נעליים , זה הכי קרוב שאני מכיר באזור אם נוח לך להגיע לת''א יש אסיקס בנמל ת''א ועוד ורטהיימרשלום...אני מחפש אילו חנויות ספורט (ורטהיימר?מגה ספורט?) יש את האפשרות להתאים את הנעליים במיוחד לכף רגל שלך (לכאלה בעלי פלטפוס), אני גר בכפר סבא. משהוא מכיר חנויות\רשתות?
לא.האם כל חנות ורטהיימר עושה בדיקות?
גם לי יש אותםאני לא מכיר חנויות בכפר-סבא, יש ב-prosport תל-אביב, אם אתה לא קונה שם נעליים הבדיקה תעלה לך 25 ש"ח.
אני עשיתי את הבדיקה והזמנתי נעליים מתאימות מחו"ל (Mizuno Wave Inspire 8 עלו לי פחות מ400 ש"ח כולל משלוח לפני חצי שנה~, המחיר שלהם היום בארץ 800~ ש"ח)
איפה נמצא החנות הזאת? והאם יש שם דגמים טובים של נעלים? אייפה קנית את הנעליים בדיוק?אני לא מכיר חנויות בכפר-סבא, יש ב-prosport תל-אביב, אם אתה לא קונה שם נעליים הבדיקה תעלה לך 25 ש"ח.
אני עשיתי את הבדיקה והזמנתי נעליים מתאימות מחו"ל (Mizuno Wave Inspire 8 עלו לי פחות מ400 ש"ח כולל משלוח לפני חצי שנה~, המחיר שלהם היום בארץ 800~ ש"ח)
הייתי שם לפני כמה שנים, כשהם רק נפתחו. ממליץ מאוד, גם לרכוש משם את הנעליים. הם מביאים הנחות משמעותיות לחיילים עם חוגר (לפחות פעם הביאו) ואפשר להתווכח איתם על המחיר, מה שיצא הפרש של 10-15% אולי מ eBay ודומיו, שזה כמה עשרות שקלים ולא משתלם להזמין כל כך מחו"ל.http://www.pro-sport.co.il/
אם אתה מגיע מכפ"ס -> כביש 4 -> איילון -> יוצא בשלום (ימינה לכיוון עזריאלי ביציאה) ומיד שמאלה לכיוון המסגר, יש צומת מזלג (נראה לי זה הצומת הראשונה ושם לוקח ימינה לחשמונאים. יש באתר שלהם מפה, זה בעיקרון דקה מעזריאלי ברכב.
הזמנתי מendless שזה בעצם amazon.
זה חנות ספורט רצינית, יש להם את כל הדגמים של asics, brooks, nike, mizuno וכו'..