הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חנויות ספורט להתאמת נעליים אישית?

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
שלום...אני מחפש אילו חנויות ספורט (ורטהיימר?מגה ספורט?) יש את האפשרות להתאים את הנעליים במיוחד לכף רגל שלך (לכאלה בעלי פלטפוס), אני גר בכפר סבא. משהוא מכיר חנויות\רשתות?

שלום...אני מחפש אילו חנויות ספורט (ורטהיימר?מגה ספורט?) יש את האפשרות להתאים את הנעליים במיוחד לכף רגל שלך (לכאלה בעלי פלטפוס), אני גר בכפר סבא. משהוא מכיר חנויות\רשתות?
יש בכניסה להרצליה פיתוח , ממש ליד התחנת דלק ורטהיימר שמתאמים אישית נעליים , זה הכי קרוב שאני מכיר באזור אם נוח לך להגיע לת''א יש אסיקס בנמל ת''א ועוד ורטהיימר

אני לא מכיר חנויות בכפר-סבא, יש ב-prosport תל-אביב, אם אתה לא קונה שם נעליים הבדיקה תעלה לך 25 ש"ח.
אני עשיתי את הבדיקה והזמנתי נעליים מתאימות מחו"ל (Mizuno Wave Inspire 8 עלו לי פחות מ400 ש"ח כולל משלוח לפני חצי שנה~, המחיר שלהם היום בארץ 800~ ש"ח)

יש ברעננה באזור התעשיה את טיים טריאל. הכתובת זרחין 13.

- - - עידכון הודעה - - -

יש ברעננה באזור התעשיה את טיים טריאל. הכתובת זרחין 13.

• פותח/ת השרשור
האם כל חנות ורטהיימר עושה בדיקות?

אני לא מכיר חנויות בכפר-סבא, יש ב-prosport תל-אביב, אם אתה לא קונה שם נעליים הבדיקה תעלה לך 25 ש"ח.
אני עשיתי את הבדיקה והזמנתי נעליים מתאימות מחו"ל (Mizuno Wave Inspire 8 עלו לי פחות מ400 ש"ח כולל משלוח לפני חצי שנה~, המחיר שלהם היום בארץ 800~ ש"ח)
גם לי יש אותם
נעליים מטורפות אני בהחלט הולך לקנות עוד זוג שיעבור זמנם של הזוג הנוכחי

• פותח/ת השרשור
איפה נמצא החנות הזאת? והאם יש שם דגמים טובים של נעלים? אייפה קנית את הנעליים בדיוק?

לי יש את המיזונו פרופסי 2, גם פצצה.

http://www.pro-sport.co.il/

אם אתה מגיע מכפ"ס -> כביש 4 -> איילון -> יוצא בשלום (ימינה לכיוון עזריאלי ביציאה) ומיד שמאלה לכיוון המסגר, יש צומת מזלג (נראה לי זה הצומת הראשונה ושם לוקח ימינה לחשמונאים. יש באתר שלהם מפה, זה בעיקרון דקה מעזריאלי ברכב.

הזמנתי מendless שזה בעצם amazon.

זה חנות ספורט רצינית, יש להם את כל הדגמים של asics, brooks, nike, mizuno וכו'..

• פותח/ת השרשור
החנות מאוד מוצאת חן בעיני, אני מקווה שאוכל להגיע לשם איך שהוא כי אני מוגבל ברכב כרגע.
תודה רבה לך

מיזונו: "אטלנטיס" בר"ג.
ברוקס:רחוב המכתש בחולון.

המיזונו ממש מעולות! 😵‍💫🥊

מישהו מכיר אולי חנות כזאת באיזור הצפון ?

http://www.pro-sport.co.il/

אם אתה מגיע מכפ"ס -> כביש 4 -> איילון -> יוצא בשלום (ימינה לכיוון עזריאלי ביציאה) ומיד שמאלה לכיוון המסגר, יש צומת מזלג (נראה לי זה הצומת הראשונה ושם לוקח ימינה לחשמונאים. יש באתר שלהם מפה, זה בעיקרון דקה מעזריאלי ברכב.

הזמנתי מendless שזה בעצם amazon.

זה חנות ספורט רצינית, יש להם את כל הדגמים של asics, brooks, nike, mizuno וכו'..
הייתי שם לפני כמה שנים, כשהם רק נפתחו. ממליץ מאוד, גם לרכוש משם את הנעליים. הם מביאים הנחות משמעותיות לחיילים עם חוגר (לפחות פעם הביאו) ואפשר להתווכח איתם על המחיר, מה שיצא הפרש של 10-15% אולי מ eBay ודומיו, שזה כמה עשרות שקלים ולא משתלם להזמין כל כך מחו"ל.

• פותח/ת השרשור
החלטתי לקנות את הברוקס gts adrenaline!
יש לי בעיית כאבים די רצינית בזמן ריצה בכפות רגליים.. אני מקווה שנעליים מתאימות יעזרו לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית