הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים של האוקראיני

• פותח/ת השרשור Veemon
  • פורסם בתאריך
אחרי אימון פריצת דיסק, מעדכן את האימון שלי
חימום ואימון מכונות אבל ישר אחריי המכונה הראשונה דיברתי עם מוטי, והצטרפתי לרשימת הפצועים במכון.
בנץ קל 30x3x's
סקוואט חרא לא היה כלוב ואני חייב לעבוד על הטכניקה. 30x5.דדליפט קל בטירוף טכניקה חרא כי ההמשקל היה נמוך 30x2x5
אימוןן כיף.
תפתח לעצמך לוג, זה יותר נוח ויותר נעים לעין מאשר ש2 אנשים יעדכנו בלוג אחד.
והיה אחלה אימון:)

תפתח לעצמך לוג, זה יותר נוח ויותר נעים לעין מאשר ש2 אנשים יעדכנו בלוג אחד.
והיה אחלה אימון:)
אני לא התאמן שבוע הבא וגם לא מגיע בחמישי, אני אסביר לך שבוע הבא חחחחחחח. בכל מקרה יום חמישי שבוע הבא אני אבוא להתאמן.
אני אתחיל לקרוא מאמרים ולראות סרטונים, וכבר ניסיתי היום לראות איך לייצב תמוט על הכפתיים בLB וגם דדליפט. וסבבה אני אפתח לוג כנראה.

5 שעות שינה, כל הגוף כואב אבל היה אימון מעולה!
פרס:
65X5
67.5X5
67.5X5
פאוורקלין:
60X5
60X5X1 פרס בחזרה האחרונה.
62.5X4 חוסר ריכוז והחמישית לא הצליחה בגלל זה, פעם הבאה...
סקוואט:
60X5
70X5
82.5X5
בייספס, בטן.

יאללה מוט'קה, תפציץ! ;susss
היו כאבים בסקוואט?

מוטי אימון הבא יהיה בראשון הבא כנראה, אני מתחיל SS ביום חמישי בשבוע הזה ניראלי.

מוטי אימון הבא יהיה בראשון הבא כנראה, אני מתחיל SS ביום חמישי בשבוע הזה ניראלי.
סבבה, תפתח כבר לוג בפורום, תכתוב הסבר על עצמך, על המטרות, את הנתונים, והאימון הראשון שהיה.

חזק מוטי! משקלים מעולים!
תגיד כמה היה לך בשיא פרס מאחורי הראש?
תודה עידן!
את האמת לא בדקתי כמה היה אז לחזרה אחת, וגם בקושי עשיתי לחיצה מאחורי הראש(אימונים בודדים, אבל אני זוכר שראית את הסרטון שלי של פאוורקלין+פרס מאחורי הראש של 75.5 ק''ג).

תודה עידן!
את האמת לא בדקתי כמה היה אז לחזרה אחת, וגם בקושי עשיתי לחיצה מאחורי הראש(אימונים בודדים, אבל אני זוכר שראית את הסרטון שלי של פאוורקלין+פרס מאחורי הראש של 75.5 ק''ג).

כן ראיתי סרטונים שלך וזכור לי משקלים מאוד יפים
וואו 75ק"ג מרשים מאוד כל הכבוד!

כן ראיתי סרטונים שלך וזכור לי משקלים מאוד יפים
וואו 75ק"ג מרשים מאוד כל הכבוד!
תודה!
האימון של היום: הגעתי מאוד עייף פיזית לאימון(אחרי סחיבה של מלא מצרכים בשמש...)וגם 5 שעות שינה.
פרס:
65X5
70X4
70X4
אני מאמין שעם מנוחה טובה, אני סוגר את ה70 ל5.
דדליפט: 132.5X6.
סקוואט: 65X5
70X5
85X5
בייספס, מתח, אירובי(ריצה/הליכה).

הגעתי מותש אתמול לאימון(הךיכה מאיזור התעשיה עד לבית כי לא היו אוטובוסים ומוניות, עליה ענקית+שמש מטורפת, לא כיף...).
פרס:
65X5
70X4
70X4
דדליפט: 135X5
פאוורקלין+פרס: 60X1X1 קצת עבודה על מהירות.
סקוואט:
65X5
70X5
80X3
בייספס, מתח, בטן.

הגעתי מותש אתמול לאימון(הךיכה מאיזור התעשיה עד לבית כי לא היו אוטובוסים ומוניות, עליה ענקית+שמש מטורפת, לא כיף...).
פרס:
65X5
70X4
70X4
דדליפט: 135X5
פאוורקלין+פרס: 60X1X1 קצת עבודה על מהירות.
סקוואט:
65X5
70X5
80X3
בייספס, מתח, בטן.

כל הכבוד!! הלוואי שיכולתי לתת מוניטין, בכל מקרה פתחתי לוג+ביום ראשון אני מתחיל SS בראבק מוטי באיזה שעה אתה מגיע במכון? יש מצב בסביבות 6:40 ככה?

כל הכבוד!! הלוואי שיכולתי לתת מוניטין, בכל מקרה פתחתי לוג+ביום ראשון אני מתחיל SS בראבק מוטי באיזה שעה אתה מגיע במכון? יש מצב בסביבות 6:40 ככה?
תודה!
בהצלחה!
אני לא יודע באיזו שעה כי אני מתחיל לעבוד מראשון הקרוב(אבל תגיע לשם ותראה שם חבר'ה שיעשו בנץ'/פרס/סקוואט שובר מקביל ותבין שהם מהקבוצה).

סבבה אני מאמין שאני אגיע בכל מקרה תכתוב פה אם אתה מסיים ובא

אחרי 8 ימים בלי מכון(התחלתי לעבוד במפעל 12 שעות, ואחרי שאני מגיע לבית אני צריך להתארגן למכון+לחכות לאוטובוס, ועד שאני מגיע לשם לוקח דיי הרבה זמן, וכבר לא יהיה זמן להתאמן כי הוא נסגר), אתמול ובחמישי הייתי עם חום של דיי גבוה, עבדתי במפעל עם החום, כאב לי כל הגוף+הקאות+בחילות+כאבי ראש, עליתי היום על המשקל בבית לבדוק כמה אני שוקל: 77ק''ג.
אני אנסע היום למכון, מקווה שיהיה אימון נחמד(ברור שאשים משקלים נמוכים יותר ממה שהיה לפני המפעל).

אחרי 8 ימים בלי מכון(התחלתי לעבוד במפעל 12 שעות, ואחרי שאני מגיע לבית אני צריך להתארגן למכון+לחכות לאוטובוס, ועד שאני מגיע לשם לוקח דיי הרבה זמן, וכבר לא יהיה זמן להתאמן כי הוא נסגר), אתמול ובחמישי הייתי עם חום של דיי גבוה, עבדתי במפעל עם החום, כאב לי כל הגוף+הקאות+בחילות+כאבי ראש, עליתי היום על המשקל בבית לבדוק כמה אני שוקל: 77ק''ג.
אני אנסע היום למכון, מקווה שיהיה אימון נחמד(ברור שאשים משקלים נמוכים יותר ממה שהיה לפני המפעל).
מקווה שתיק את המקסימום מהאימון! בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית