הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיון על חברות האנדרגראונד בארץ

• פותח/ת השרשור jony83
  • פורסם בתאריך

jony83

משתמש מתחיל
165
0
נק' מוניטין:
42
165
0
אז ככה
רציתי קצת לשתף על החברות שהשתמשתי עד היום מה שרץ כאן בארץ :
2012 : השתמשתי עם פארמהקום : סוסטנון + דקה : תוצאות סבירות , אין כאבים לאחר ההזרקה
נובה פארם : סוסטנון , טסט אננטט , דקה , טרן . תוצאות טובות מאוד , כאבים לאחר ההזרקה וגושים עד כדי כך שאי אפשר לסבול , חום גוף עולה
2013 : וורמודג׳ : סוסטנון , דקה , אנדרול . התוצאות סבירות אך לא כפי שציפיתי . בא נגיד שהחומרים של נובה יותר טובים מבחינת התוצאות
האנדרול של וורמודג׳ הייתה אכזבה כי בגלל ניסיוני עם אנפולון טורקי ושל בריטיש דיספנסרי אני יודע מה זה אמור לתת ...
המתאן של סיירוקס לפני שנה : כבר לא נותן פוש כמו שהיה בעבר
הספק שלי נתן לי לנסות את הליין החדש של נובה והאמת שלא רע בכלל כבר אין את הכאבים והחום גוף לא עולה אז ככה שאני בוחן את האופציה לסייקל הבא שלי עם טסט של נובה פארם ואולי גם ננדרולון שלהם בתקווה שהכל תוקן

אני יודע שרץ כאן בארץ חומרים של בלקן אשמח לשמע תגובות עליהם , תמיד טוב לשתף ולהיות מעודכנים מאשר להתאכזב

התנסתי רק עם וורמודג: אנטט ודיבול.. אני לא יכול להשוות לחברות אחרות כי לא ניסיתי מה שכן אני מאוד מרוצה מהתוצאות גם במראה וגם במשקל.

פארמהקום היו טובים בהתחלה - היום זה מים. ראיתי אנשים מאוד מאוד מאוכזבים אחרי שהשתמשו בפארמהקום שרץ פה בארץ.
וורמודג' מאוד נעימים להזרקה, תוצאות אפילו פחות מסבירות לדעתי במיוחד באסטרים הארוכים שלהם. הקצרים שלהם יותר טובים אבל גם לא בשמיים.
נובה - פעם ניסיתי טרן ארוך שלהם עד היום נשאר לי גוש בתחת, כאבי תופת, דכאונות. תוצאות מעולות. אבל מאז החלטתי לא לגעת בהם (עוד יש לי את הבקבוק מאותו באטץ')
בזמן האחרון שמעתי שהם מאוד השתפרו ופחות כואב והחלטתי לתת להם ניסיון שני.
לקחתי טרן קצר שלהם לסיבוב - במבט ראשון כבר רואים שהחומר נוזלי יותר, אמנם לא מתקרב לנוזליות של וורמודג' אבל בהחלט נוזלי מאותו טרן ישן שלהם.
אם תנסה לשמן את המזרק שלך עם שחרור טיפה מהטרן שלהם תרגיש מידית בניקוב העור את השריפה בעקבות השימוש הרב בממסים אלכוהוליים.
לעומת-זאת תעשה את זה עם וורמודג' לא תרגיש כלום.
תוצאות: נובה פארם ללא ספק! אבל ללא ספק! אני מאוד מקווה שזה לא רק עניין של להכנס לשוק חזק ואז כרגיל לדלל.
הבעיה הראשית עם כל האנדרגראונד'ס בכלל זה שמדובר באותו השטיק. ניסיון להכנס לשוק חזק ואז כשיש מודעות להתחיל להוריד מינונים ורואים את זה עם המון חברות לשעבר כמו סיירוקס ופראמהקום.

חוץ מזה קאלפה מעולים גם בעדינות החומר וגם בתוצאות. בלקן סבירים בהחלט, חלק מהדברים שלהם טובים חלק לא משהו, לדעתי הדיבול שלהם די חלש.
סיירוקס טובים בקלן קצת פחות בחומרים.

התנסתי רק עם וורמודג: אנטט ודיבול.. אני לא יכול להשוות לחברות אחרות כי לא ניסיתי מה שכן אני מאוד מרוצה מהתוצאות גם במראה וגם במשקל.

אגב, דיבול שלהם מעולה. ממש אבל.
לגבי השאר, בדיוק כי לא התנסית עם אחרות...

נערך לאחרונה:
אז ככה
רציתי קצת לשתף על החברות שהשתמשתי עד היום מה שרץ כאן בארץ :
2012 : השתמשתי עם פארמהקום : סוסטנון + דקה : תוצאות סבירות , אין כאבים לאחר ההזרקה
נובה פארם : סוסטנון , טסט אננטט , דקה , טרן . תוצאות טובות מאוד , כאבים לאחר ההזרקה וגושים עד כדי כך שאי אפשר לסבול , חום גוף עולה
2013 : וורמודג׳ : סוסטנון , דקה , אנדרול . התוצאות סבירות אך לא כפי שציפיתי . בא נגיד שהחומרים של נובה יותר טובים מבחינת התוצאות
האנדרול של וורמודג׳ הייתה אכזבה כי בגלל ניסיוני עם אנפולון טורקי ושל בריטיש דיספנסרי אני יודע מה זה אמור לתת ...
המתאן של סיירוקס לפני שנה : כבר לא נותן פוש כמו שהיה בעבר
הספק שלי נתן לי לנסות את הליין החדש של נובה והאמת שלא רע בכלל כבר אין את הכאבים והחום גוף לא עולה אז ככה שאני בוחן את האופציה לסייקל הבא שלי עם טסט של נובה פארם ואולי גם ננדרולון שלהם בתקווה שהכל תוקן

אני יודע שרץ כאן בארץ חומרים של בלקן אשמח לשמע תגובות עליהם , תמיד טוב לשתף ולהיות מעודכנים מאשר להתאכזב

הכי טוב רפואי, לא נוגע יותר בכל הזבל שיש בארץ

אני רוצה להתיחס דווקא לקלפה, הדילרים טוענים שהחברה שמיובאת לארץ שייכת לבחור שהקים חברה ביוון. כשקלפה העולמית והומכרת, נמצאת בכלל בהודו, כנשאלו הדילרים איך יוון בדיוק קשורה לקלפה, חלקם המציאו סיפורים וחלקם אמרו לי שאותו הבחור העתיק את השם ואת התמונות.
קלפה מהודו מגיע עטוף בצלופן לבן (לאומת הקלפה של הארץ שמגיע בלי), הוא מגיע עם מספר סיריאל שאותו ניתן להזין באתר וכך בעצם להוריד אותו. הקלפה שיש כאן בארץ, זה לא קלפה שאתם קוראים עליה ברשת, בסה"כ נראה כי זה עוד קומבינה. נכון לעכשיו, עוד אין פרטים מדיוקים, עד עכשיו הכל בגדר תיאוריה.
עם זאת, אנשים מרוצים מהחומרים שלהם, רק לאחר בדיקת מעבדה יהיה באמת ניתן לדעת מה יש שם.

לגבי כל אלו "רפואי הכי טוב", שהיה לכם בהצלחה להשיג טרן, בולדנון, טסט פרופ רפואי.

נערך לאחרונה:
כי... אתה לא יכול להשיג הכל רפואי....
וגם כי, יש פה כמה חברות שהחומרים שלהם חזקים יותר מרפואי.
איך חומר יכול להיות חזק יותר מאחר כאשר המינונים שווים (אלא אם בחברות האנדרגראונד אין את אותם המינונים שהם מצהירים).

איך חומר יכול להיות חזק יותר מאחר כאשר המינונים שווים (אלא אם בחברות האנדרגראונד אין את אותם המינונים שהם מצהירים).

בקלות. חברות שמנסות לפרוץ הרבה פעמים עושות אוברדוז (לא ביותר מדיי) למוצרים שלהם כדי שאנשים מאוד יתרשמו מהם לטובה.

אז הוא לא חזק יותר, הוא פשוט מכיל יותר מינון 😃

חחח ליצן. כוונתי הייתה שעצם המינון המוגבר גורם לתוצאות טובות יותר והרגשה כללית שהתרכיב חזק יותר כמובן שהשינוי הוא במינון...
הרי כל הקטע פה שחלק מחברות האנדרגראונד לא מספקות את התכל'ס אלא המינון נמוך יותר לפעמים ביותר מחצי.

הקלפא שיש בארץ זה הקלפא האמיתי מחו״ל פשוט הוא לא מגיע עם הקופסאות שלו ולא עם המדבקה השקופה שאגב היא זוהרת באולטרה ועלייה מופיע מספר סיריאלי וכו׳...מנסיון אישי שלי החומר עובד מצויין גם כל מי שהשתמש בו היה מרוצה...ממקור ראשון אני יכול להגיד שקלפא לא מיוצר כאן 100%

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להתיחס דווקא לקלפה, הדילרים טוענים שהחברה שמיובאת לארץ שייכת לבחור שהקים חברה ביוון. כשקלפה העולמית והומכרת, נמצאת בכלל בהודו, כנשאלו הדילרים איך יוון בדיוק קשורה לקלפה, חלקם המציאו סיפורים וחלקם אמרו לי שאותו הבחור העתיק את השם ואת התמונות.
קלפה מהודו מגיע עטוף בצלופן לבן (לאומת הקלפה של הארץ שמגיע בלי), הוא מגיע עם מספר סיריאל שאותו ניתן להזין באתר וכך בעצם להוריד אותו. הקלפה שיש כאן בארץ, זה לא קלפה שאתם קוראים עליה ברשת, בסה"כ נראה כי זה עוד קומבינה. נכון לעכשיו, עוד אין פרטים מדיוקים, עד עכשיו הכל בגדר תיאוריה.
עם זאת, אנשים מרוצים מהחומרים שלהם, רק לאחר בדיקת מעבדה יהיה באמת ניתן לדעת מה יש שם.

לגבי כל אלו "רפואי הכי טוב", שהיה לכם בהצלחה להשיג טרן, בולדנון, טסט פרופ רפואי.
אז מה שאתה אומר , שאלפא פארמה גם ״שיחדו״ כמו בלקן?
זה ברור שאין טרן רפואי ובגלל שיש להם את הפרבולן

הקלפא שיש בארץ זה הקלפא האמיתי מחו״ל פשוט הוא לא מגיע עם הקופסאות שלו ולא עם המדבקה השקופה שאגב היא זוהרת באולטרה ועלייה מופיע מספר סיריאלי וכו׳...מנסיון אישי שלי החומר עובד מצויין גם כל מי שהשתמש בו היה מרוצה...ממקור ראשון אני יכול להגיד שקלפא לא מיוצר כאן 100%

חלק מהקאלפה שמגיע לפה זה לא הקאלפה האמיתית גם אם החומר עובד. לא בעיה לייצר חומר שעובד...
הקאלפה האמיתית מגיעה רק בצורה אחת. אבל אני כן אגיד שהקאלפה פה בארץ גם אם לא אמיתית היא אחלה.

אז מה שאתה אומר , שאלפא פארמה גם ״שיחדו״ כמו בלקן?
זה ברור שאין טרן רפואי ובגלל שיש להם את הפרבולן

אין בכלל דבר כזה טרן רפואי. אלא אם וטרינרי נחשב כרפואי מבחינתך.

נערך לאחרונה:
יש רק קלפא אחד שמגיע לארץ אין משהו אחר ...ויש דברים שאף אחד לא יודע על קלפא וזה שאומרים שמישהו מיוון מביא את תחומרים זה לא בדיוק הכי נכון...אביעד אם תרצה פרטים מדוייקים אתה מוזמן לשאול אותי..

יש רק קלפא אחד שמגיע לארץ אין משהו אחר ...ויש דברים שאף אחד לא יודע על קלפא וזה שאומרים שמישהו מיוון מביא את תחומרים זה לא בדיוק הכי נכון...אביעד אם תרצה פרטים מדוייקים אתה מוזמן לשאול אותי..

אחי ברור לי שכל מה שרץ פה בארץ זה אותו דבר, אני לא דיברתי על להביא מפה.
בכל אופן שלחתי לך הודעה

• פותח/ת השרשור
אביעד , תשים לב לביקורות שרצות פה באתר , אני לא מזלזל פה באנשים חלילה כן . לעומת תגובות שרצות בחו״ל זה אומר שאנחנו מקובעים כי יש מלא חברות כמו קלפה שמחזיקים מהם , אם היה אפשר לפרסם את האתר הכי מפורסם שם על חומרים במיוחד על ביקורות על חברות ועל אתרים , אני יודע שאסור לפרסם לינקים אז אני לא מפרסם ... הגיע הזמן שאנשים פה התעוררו ויראו שיש עוד חוץ מסיירוקס נובה ורמודג ופארמהקום

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אין בכלל דבר כזה טרן רפואי. אלא אם וטרינרי נחשב כרפואי מבחינתך.[/QUOTE]
אני יודע שאין דבר כזה טרן רפואי . אני מדבר על זה שאלפא פארמה מהודו הם לא ug כמו שאני קראתי באנבוליקס הם פארמה
אני מדבר על הפרבולן שלהם

נערך לאחרונה:
אביעד , תשים לב לביקורות שרצים פה באתר , אני לא מזלזל פה באנשים חלילה כן . לעומת תגובות שרצות בחול זה אומר שאנחנו מקובעים כי יש מלא חברות כמו קלפה שמחזיקים מהם , אם היה אפשר לפרסם את האתר הכי מפורסם שם על חומרים במיוחד על ביקורות על חברות ועל אתרים , אני יודע שאסור לפרסם לינקים אז אני לא מפרסם ... הגיע הזמן שאנשים פה התעוררו ויראו שיש עוד חוץ מסיירוקס נובה ורמודג ופארמהקום

חח מצחיקול. ברור, יש יםםםםםם חברות טובות.
אבל רוב האנשים לא מתעסקים בלהזמין מחו"ל כי יש עם זה לא מעט בעיות לפעמים ובוא רק נגיד שבדיקה רנדומלית יכולה לגרום לך להחקר, זה לא מסתיים רק בהחרמה.
עכשיו בארץ אין הרבה יותר מדיי מבחר, אנחנו שוק קטן בלי הרבה יותר מדיי אופציות וצריך להסתדר +/- עם מה שיש. זה לא עניין של קיבעון.
בתכל'ס, אבל בתכל'ס עדיף כבר לייצר לבד לעצמך את החומרים לא כזה בעיה למצוא מתכונים טובים.
אגב, יש פה עוד חברות חוץ מה-4 שהזכרת כמו ג'נשי ,גנזה, קאלפה, טייגר ועוד כמה מיני חברות יותר אקזוטיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית