הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סניפי WEIGHTLIFTING

• פותח/ת השרשור YuvalB
  • פורסם בתאריך

YuvalB

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
אני מעוניין להתאמן בWEIGHTLIFTING כבר הרבה זמן אבל נאי לא יודע איפה יש סניפים ומה הכי קרוב לי( אני גר בראשון לציון)
מספר אימונים בשבוע גם חשוב לי אז מי שיכול שיכתוב פה באיזה מקומות יש WEIGHTLIFTING וכמה אימונים בשבוע עם הוא יודע.

תודה ושבוע טוב 😃

בשביל להתאמן בצורה כזאת לא חייב מכון מיוחד, מכון כושר רגיל גם יספיק..
כל מה שצריך זה כלוב\סטנד, ספה לבנץ' ופלטות.

אם בכל זאת זה ממש חשוב לך, בראשון עוד לא שמעתי, אני יודע שיש בבת-ים

• פותח/ת השרשור
איפה יותר קרוב לך? ובן כמה אתה?

זה הכל תלוי באימונים עם בתל אביב או משהו יש אימון אחד או 2 בשבוע ובבת ים 4 אימונים בשבוע אז אני ילך לתל אביב גם עם זה יותר רחוק
אני בן 14 וחצי עשיתי SS הפסקתי בגלל פציעה,הגעתי למשקלים נחמדים לגילי (100 קילו סקוואט 5 חזרות 3 סטים ודדליפט 125 לחמישייה סט אחד)
עכשיו אני עושה AB וגם בו אני מתחזק (או שלא משנה המשקלם שלי עכשיו כדי להרשם לוויטליפטינג?)

לא משנה מה משקלי העבודה שלך, אתה יכול להירשם לכל קבוצה.

יש לך בתא, אסא תא באוניברסיטה ומכבי תא בהדר יוסף.

אצלינו המאמן יותר קפדני בנושא ההגעה ומשמעת. חייב לתת 4 ימים בשבוע + גג 2-3 חיסורים בחודש.

• פותח/ת השרשור
לא משנה מה משקלי העבודה שלך, אתה יכול להירשם לכל קבוצה.

יש לך בתא, אסא תא באוניברסיטה ומכבי תא בהדר יוסף.

אצלינו המאמן יותר קפדני בנושא ההגעה ומשמעת. חייב לתת 4 ימים בשבוע + גג 2-3 חיסורים בחודש.

זה בעיה בשבילי להגיע לאיפה שאתה מתאמן(אני לא יכול 4 ימים בשבוע) כמה ימים זה בת"א באוניברסיטה או בהדר יוסף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית