הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג ss

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך
אתה מתקדם ממש לאט יחסית לSS ולפי הסרטונים יש שתי סיבות:
1 הטכניקה הנוראית!אתה בכלל לא מיישב אחורה. תנסה להתאמן על סקוואט מול הקיר וכמה שיותר על התיישבות אחורה.כי עם טכניקה כזאת לא תוכל להגיע רחוק.
2. אתה לא אוכל מספיק.

• פותח/ת השרשור
לא יכולת ללכת ב12 ולבוא לטקס המחורבן?
יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-zorner.

תן לי סיבה אחת שהייתי צריך לעשות את זה

- - - עידכון הודעה - - -

כמה קילו עלית מתחילת התוכנית?

2 קילו אבל קשה לי ממש להוסיף עוד אוכל

אתה מתקדם ממש לאט יחסית לSS ולפי הסרטונים יש שתי סיבות:
1 הטכניקה הנוראית!אתה בכלל לא מיישב אחורה. תנסה להתאמן על סקוואט מול הקיר וכמה שיותר על התיישבות אחורה.כי עם טכניקה כזאת לא תוכל להגיע רחוק.
2. אתה לא אוכל מספיק.

1. אני אעבוד על טכניקה. אימון הבא אני מתכוון להוריד משקל בשביל לשפר טכניקה
2. אני אוכל 3000-3500 קלוריות ביום אני בקושי יכול לאכול את זה שלא לדבר על להוסיף. אולי יש לך רעיון למשהו לא ממלא עם הרבה קלוריות
נ.ב. אני גם התחלתי מנקודה ממש גרועה. חוץ מבלחיצות(בעיקר מיליטרי פרס) אני דווקא מרגיש שהתקדמתי סביר

תאכל גבינה צהובה 28% תאכל בגטים פיתות ביצים חלב כמובן גם טוב אתה בתת משקל אבל אתה תתרגל בסוף לדעת איך להכניס אוכל גם אם בהתחלה זה בכוח

תן לי סיבה אחת שהייתי צריך לעשות את זה

- - - עידכון הודעה - - -

2 קילו אבל קשה לי ממש להוסיף עוד אוכל

1. אני אעבוד על טכניקה. אימון הבא אני מתכוון להוריד משקל בשביל לשפר טכניקה
2. אני אוכל 3000-3500 קלוריות ביום אני בקושי יכול לאכול את זה שלא לדבר על להוסיף. אולי יש לך רעיון למשהו לא ממלא עם הרבה קלוריות
נ.ב. אני גם התחלתי מנקודה ממש גרועה. חוץ מבלחיצות(בעיקר מיליטרי פרס) אני דווקא מרגיש שהתקדמתי סביר

אגוזים? חמאת בוטנים?
או שאפילו גיינר?

אוריאו סניקרס וחלב 4אבר
תעזוב את החטיפי חלבון הקקות האלה, אוריאו יותר קלוריות ויותר טעים, ויש לך מספיק חלבון בתפריט

• פותח/ת השרשור
2.6
סקוואט 50 - טכניקה נראה לי די השתפרה
פרס 27.5 - 3/4/4 נראה לי אימון הבא אני כבר אצליח את זה
דדליפט 60 - טכניקה אבל אני עדיין צריך לעבוד עליה עוד

אוריאו סניקרס וחלב 4אבר
תעזוב את החטיפי חלבון הקקות האלה, אוריאו יותר קלוריות ויותר טעים, ויש לך מספיק חלבון בתפריט

תעלה את הסרטונים

• פותח/ת השרשור
5.6
סקוואט 52.5(+2.5) - בסט הראשון לא שמתי את המוט טוב וממש כאב לי בעצם אז התפקששה לי החזרה האחרונה אבל השאר היה סבבה
בנצ' 40(+2.5) - 5/5/3 סוף סוף הצלחתי את ה40 קילו האלה:161bd:PR
פאוור קלין 25(+2.5) - אחלה
מקבילים - 10 חזרות

• פותח/ת השרשור
[h=2][/h]
7.6
סקוואט 55(+2.5) - עדיין טכניקה
פרס 27.5 - 4/4/4 מייאש!
דדליפט (סט של 50 וסט של 55) - טכניקה

• פותח/ת השרשור
[h=2][/h]
9.6
סקוואט 57.5(+2.5) - עוד שני אימונים אני חוזר לשבור שיאים
בנצ' 42.5(+2.5) - 2/2/3 נראה איך יהיה אימון הבא
פאוור קלין 27.5(+2.5) - עדיין קל

אתה עושה משהו לא בסדר.
עם 3500-3000 קלוריות ביום אתה יכול להעלות אפילו יותר מ-5 ק"ג כל אימון בסקוואט בגלל שאתה עדיין בהתחלה וכבר בולס כמו מטורף.
אתה ישן טוב? יש לך טכניקה טובה (סקוואט LB עדיף, אבל אפשר גם HB. תראה את [video=youtube;GJFjYyA40ss]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d8kqyCKdFtU"]זה [/URL]דדליפט- אין ממש מה לדבר, פשוט כדאי לך לראות את זה. בנץ'- של ריפטו או של דייב טייט, תבחר מה משניהם יותר נוח לך. פרס [URL="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GJFjYyA40ss[/video])? אתה מתאמן בצורה נכונה, כולל חימום וכו'?
אם כן אתה צריך להתקדם לפחות 5 ק"ג כל אימון בסקוואט, 10 בדדליפט (שניהם יוצאים 30 ק"ג בשבועיים), 2.5 בבנץ' ובפרס.
אני לדוג' התקדמתי ברצף מ-20 ל-100 בדדליפט והיום אני אמור לעשות 100 בסקוואט (מקווה להשלים את זה).
0 תקיעות, 0 כשלים.
אמנם 40 ק"ג התקדמתי בידיעה שה-RM5 יותר גבוה (התחלתי עם RM5 של 60), אבל תמיד יכולות להיות בעיות באמצע.
אתה צריך לעשות את הדברים הבאים:
לישון לפחות 8 שעות בלילה, אם זה ממש בלתי אפשרי 7 מינימום.
כדורגל, ריצות וכו'- עדיף בלי.
לאכול 500 קלוריות מעל התחזוקה.
לדאוג שהתפריט לא יהיה שוקולד וכו', אלה יורכב בעיקר מחלבון מלא (ביצים, דגים, בשר, גבינות, חלב וכו'. לא ג'לטין, פיתות, אורז וכו'), פחמימות מורכבות (פיתות, באגטים, לחם מלא, אורז לבן/מלא, פסטה וכו') ושומנים איכותיים (חמאת בוטנים, שמן זית, אגוזי מלך, שקדים, חלווה וכו').
לפחות 2 גרם חלבון מלא על כל קילו, אם זה קשה ממש ממש אולי 90-95 גרם חלבון מלא והשאר יכול לבוא מחלבון פחות טוב (פיתות לדוג').
כשתעשה את כל זה, אני בטוח שתוכל לקפוץ במשקל גוף ובמשקלי עבודה בקצב המקורי בלי בעיות.
רק במשקלים של 85-90 יש סיבה להוריד את ההתקדמות בחצי (בסקוואט ובדדליפט. בבנץ' ופרס זה משתנה, פרס בדרך כלל אחרי 45-47.5 זה מגיע ובנץ' אני לא ממש יודע), ואתה לא שם בכלל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך אתה עושה PC עם כזה משקל ? מהגבהה ?

כן אני שם מדרגה של אירובי

אתה עושה משהו לא בסדר.
עם 3500-3000 קלוריות ביום אתה יכול להעלות אפילו יותר מ-5 ק"ג כל אימון בסקוואט בגלל שאתה עדיין בהתחלה וכבר בולס כמו מטורף.
אתה ישן טוב? יש לך טכניקה טובה (סקוואט LB עדיף, אבל אפשר גם HB. תראה את [video=youtube;GJFjYyA40ss]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d8kqyCKdFtU"]זה [/URL]דדליפט- אין ממש מה לדבר, פשוט כדאי לך לראות את זה. בנץ'- של ריפטו או של דייב טייט, תבחר מה משניהם יותר נוח לך. פרס [URL="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GJFjYyA40ss[/video])? אתה מתאמן בצורה נכונה, כולל חימום וכו'?
אם כן אתה צריך להתקדם לפחות 5 ק"ג כל אימון בסקוואט, 10 בדדליפט (שניהם יוצאים 30 ק"ג בשבועיים), 2.5 בבנץ' ובפרס.
אני לדוג' התקדמתי ברצף מ-20 ל-100 בדדליפט והיום אני אמור לעשות 100 בסקוואט (מקווה להשלים את זה).
0 תקיעות, 0 כשלים.
אמנם 40 ק"ג התקדמתי בידיעה שה-RM5 יותר גבוה (התחלתי עם RM5 של 60), אבל תמיד יכולות להיות בעיות באמצע.
אתה צריך לעשות את הדברים הבאים:
לישון לפחות 8 שעות בלילה, אם זה ממש בלתי אפשרי 7 מינימום.
כדורגל, ריצות וכו'- עדיף בלי.
לאכול 500 קלוריות מעל התחזוקה.
לדאוג שהתפריט לא יהיה שוקולד וכו', אלה יורכב בעיקר מחלבון מלא (ביצים, דגים, בשר, גבינות, חלב וכו'. לא ג'לטין, פיתות, אורז וכו'), פחמימות מורכבות (פיתות, באגטים, לחם מלא, אורז לבן/מלא, פסטה וכו') ושומנים איכותיים (חמאת בוטנים, שמן זית, אגוזי מלך, שקדים, חלווה וכו').
לפחות 2 גרם חלבון מלא על כל קילו, אם זה קשה ממש ממש אולי 90-95 גרם חלבון מלא והשאר יכול לבוא מחלבון פחות טוב (פיתות לדוג').
כשתעשה את כל זה, אני בטוח שתוכל לקפוץ במשקל גוף ובמשקלי עבודה בקצב המקורי בלי בעיות.
רק במשקלים של 85-90 יש סיבה להוריד את ההתקדמות בחצי (בסקוואט ובדדליפט. בבנץ' ופרס זה משתנה, פרס בדרך כלל אחרי 45-47.5 זה מגיע ובנץ' אני לא ממש יודע), ואתה לא שם בכלל.

שינה - אני ישן 8 שעות כמעט כל לילה
העלאת משקלים - קראתי איפשהו שאחרי שבועיים עד חודש צריך לחתוך את ההעלאה אני אנסה להגדיל את ההעלאה חזרה
טכניקה - סקוואט אני עושה lb בטכניקה לדעתי יחסית טובה(אני אעלה סרטון אימון הבא) בדדליפט הטכניקה לא משהו אני עכשיו עובד עליה
אוכל - זאת נראה לי הבעיה העיקרית אני צריך לאכול יותר אבל זה ממש קשה לי אני בתת משקל מטורף. אני לאט לאט מעלה קלוריות

כן אני שם מדרגה של אירובי

שינה - אני ישן 8 שעות כמעט כל לילה
העלאת משקלים - קראתי איפשהו שאחרי שבועיים עד חודש צריך לחתוך את ההעלאה אני אנסה להגדיל את ההעלאה חזרה
טכניקה - סקוואט אני עושה lb בטכניקה לדעתי יחסית טובה(אני אעלה סרטון אימון הבא) בדדליפט הטכניקה לא משהו אני עכשיו עובד עליה
אוכל - זאת נראה לי הבעיה העיקרית אני צריך לאכול יותר אבל זה ממש קשה לי אני בתת משקל מטורף. אני לאט לאט מעלה קלוריות
לדעתי עדיף לעלות לאט ולא להתקע מהר מאשר לעלות מהר ולהיתקע מהר

ותכין תפריט שבו תהיה ב + קלורי מסויים ותהיה מסודר בארוחות ועם הזמן זה יהיה יחסית קל.

• פותח/ת השרשור
לדעתי עדיף לעלות לאט ולא להתקע מהר מאשר לעלות מהר ולהיתקע מהר

ותכין תפריט שבו תהיה ב + קלורי מסויים ותהיה מסודר בארוחות ועם הזמן זה יהיה יחסית קל.

אני חושב שבסקוואט ודדליפט אני חושב שאני יכול להעלות עוד איזה שבוע+- בקפיצות של 5 ואז אני אחזור ל2.5

בתפריט עד עכשיו עשיתי תפריט של בערך מה אני אוכל ופשוט אכלתי הרבה וזה בינתיים לא ממש עבד אני אנסה לעשות תפריט מסודר כמו שאמרת

מקרה קלאסי של בנאדם שלא עושה את התכנית כמו שצריך
.
1. אל תאכל כמו חזיר כשאתה עם סקוואט של 50 קילו, פשוט תקפיד להכניס הרבה חלבון ולהיות ב300-500 קלורית מעל הנייטרלי(לא 1500 מעל הנייטרלי), תשאיר את ה3500 קלוריות כשיתחיל להיות קשה קצת.
2. תלמד לעשות סקוואט, מה שצילמת זה לא סקוואט, התנועה לא נכונה באגן וחסר לך עומק.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
מקרה קלאסי של בנאדם שלא עושה את התכנית כמו שצריך
.
1. אל תאכל כמו חזיר כשאתה עם סקוואט של 50 קילו, פשוט תקפיד להכניס הרבה חלבון ולהיות ב300-500 קלורית מעל הנייטרלי(לא 1500 מעל הנייטרלי), תשאיר את ה3500 קלוריות כשיתחיל להיות קשה קצת.
2. תלמד לעשות סקוואט, מה שצילמת זה לא סקוואט, התנועה לא נכונה באגן וחסר לך עומק.

בהצלחה

1. כבר עכשיו אני במצב שאני נתקע בלחיצות. חוץ מזה שהמשקל גוף שלי עולה לאט(קילו בחודש+-)
2. אני הורדתי משקל בסקוואט בשביל לעבוד על טכניקה והיום באימון מאמן(מאמן טוב לא ליצן) אמר לי שהסקוואט טוב חוץ מזה שחסר קצת עומק ושיפרתי את זה בסט השלישי

- - - עידכון הודעה - - -

12.6
סקוואט 62.5(+5) - 5/3/5 בסט השני כמעט החליק לי המוט מהגב אבל אני חושב שאם הוא לא היה מחליק הייתי מסיים 3*5 PR
פרס 27.5 - 5/4/5 סוף סוף! PR
דדליפט 60(+5) - עדיין טכניקה

גובה: 183
משקל:57

הנתונים עדכניים? אתה בערך בגובה שלי ושוקל חצי.
אם זה עדכני חוזר בי, תתחיל לאכול כאילו אין מחר, אתה צריך לעלות 25-30 קילו בחודשים הקרובים, קילו לחודש מעט מדי בשבילך

אם תתקדם בהרמות גם אין סיבה שתראה כמו גוש שומן.
לעניין, להתקע עם פרס 27.5 מראה שאתה לא אוכל מספיק

אם יש לך שאלות תשאל, הרבה פה עשו את SS כמו שצריך

• פותח/ת השרשור
גובה: 183
משקל:57

הנתונים עדכניים? אתה בערך בגובה שלי ושוקל חצי.
אם זה עדכני חוזר בי, תתחיל לאכול כאילו אין מחר, אתה צריך לעלות 25-30 קילו בחודשים הקרובים, קילו לחודש מעט מדי בשבילך

אם תתקדם בהרמות גם אין סיבה שתראה כמו גוש שומן.
לעניין, להתקע עם פרס 27.5 מראה שאתה לא אוכל מספיק

אם יש לך שאלות תשאל, הרבה פה עשו את SS כמו שצריך

כן זה עדכני בגלל זה אכלתי הרבה וניסיתי להוסיף עוד אוכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית