הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מלטונין - מישהו ניסה?

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך

dny

משתמש פעיל
416
10
נק' מוניטין:
747
416
10
הרגשתם שזה שיפר לכם את השינה? הרגשתם בתופעות לוואי? כמה מ"ג מומלץ לקחת (לאדם בוגר וצעיר (17))?
תודה

הרצתי חיפוש בפורום בשבילך, ראיתי שמומלץ למי שיש בעיות שינה, בהמלצות ראיתי בין 3-5 מ"ג

אני התנסיתי ב3 מ״ג ונתתי גם למשפחה לנסות , יש כאלה שישנו כמו מומיות, יש כאלה שלא, אני לא ממש נרדמתי כמו מומיה אבל כן חשתי בעייפות די כבדה, לאף אחד ממי שלקח לא היו תופעות לוואי.

משתמש לעיתים שאני מוכרח לקום מוקדם ויודע שלא אהיה עייף.
לוקח 3 מ"ג ליום נורמלי ו6 מ"ג לפעם שאני ממש ערני.
כששוכבים במיטה מתחילים לאט לאט לפהק ונרדמים אחרי חצי שעה מלקיחת הכדור.
יש לציין שלא הרגשתי הבדל בין מלטונין של אופטימום למלטונין מבית מרקחת.(ההבדל הוא 1 מ"ג בין השניים).
בכל מקרה לא מומלץ לקחת כל יום אלא במקרים שממש צריכים כדי לא להתרגל והשינה עצמה לא איכותית במיוחד,אישית אני קם עייף.

אם מישהו יודע איך ניתן להשיג את זה שוב ויוכל לספר לי אני אשמח,נגמר לי הסטוק והFDA אסר על אתרים מחו'ל לשלוח ארצה את המוצר.

אצלי הבעיה שאני קם באמצע הלילה אם אני ממש עירני,או שהשינה שלי חרא,כמובן אחרי לקיחת כדור.

• פותח/ת השרשור
מה הסיבה שלא מוכרים בארץ? הזמנתי מEBAY של החברה Puritan's Pride מישהו מכיר?

בארץ מלטונין נמכר כתרופה לבעיות בתזמון שינה במרשם. בארה"ב מלטונין נמכר כתוסף תזונתי כמו אבקת חלבון ובמחיר מצחיק.

אני יכול לומר לך שמלטונין למציצה משפיע הרבה יותר.
באופן אישי הרגשתי שהוא עוזר להרדם והשינה הרבה יותר עמוקה.
אבל - אם לא הייתי עייף מלכתחילה, לא עזר לי. ואם הייתי צריך לישון פחות מ8 שעות היה לי קשה להתעורר.

אני יכול לומר לך שמלטונין למציצה משפיע הרבה יותר. באופן אישי הרגשתי שהוא עוזר להרדם והשינה הרבה יותר עמוקה. אבל - אם לא הייתי עייף מלכתחילה, לא עזר לי. ואם הייתי צריך לישון פחות מ8 שעות היה לי קשה להתעורר.
כמה מ''ג של איזו חברה? השוואת בין מלטונין רגיל ולבין טבליות למציצה?

כמה מ''ג של איזו חברה? השוואת בין מלטונין רגיל ולבין טבליות למציצה?

כן ניסיתי 3 סוגים.
הייתי מרוצה מ-Source Naturals (למציצה - sublingual tablets)
במינון של 5 מ"ג (שזה טבלט אחד). לפעמים לקחתי רק 2.5, לפעמים 7.5.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית