הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סוף-סוף עשינו את זה - חדר כוח ביתי למשפחת שטן-שור

Satan-Shor

משתמש פעיל
883
3
נק' מוניטין:
11,406
883
3
Satan-Shor`s Lair
עברנו לבית קרקע והחלטנו להפסיק לשלם לאנשים זרים על הזכות להרים את הברזלים שלהם.
המטרה:
חד''כ ביתי, הכולל כלוב, צלחות, מוט וספת דחיקה חזקה.
הקצאת המשאבים:
חדר ממ''ד 310 על 280,
תקציב של 10K ש''ח ( מחיר מנוי שנתי לחד''כ = ~2200, אנחנו זוג =< 4400 ש''ח בשנה לאנשים זרים). את הסכום נכסה בכמה שנים.
רשימת קניות: כלוב, בנצ', מוט (רצוי טוב או עם אחריות) 10 צלחות של 20, 2 של 15, 2 של 10, 2 של 5, 2 של 2.5 וזוג 1.25.
בנוסף 12 מ''ר גומי לרצפה (9 לחדר ו 3 למשטח דדליפט).

סקירת אתרים העלתה מחסור בכלובים, מוטות וחשוב מכול - צלחות, בשוק הישראלי.
למזלי, מכר מקרוספיט נתניה נתן לי טלפון של עמי, הבחור שדרכו הוא קונה ציודים.
נפגשנו, ראנו את הסחורה ואחרי מספר ימים קיבלנו הצעת מחיר מעולה: כלוב בודי סוליד ב 2690, בנצ' מתכוונן של בודי סוליד ב 1100 וצלחות ב 12.5 ש''ח לקילו (חדש, עם ציפוי גומי).
דווקא את הגומי לרצפה והמוט (750 ש''ח) הזמנתי טלפונית מסל ספורט כי הם היחידים שמחרו 12 מ''מ עובי... או שלא - אחרי התשלום הם רשמו לי באותיות קטנתנות שהעובי הוא 10 מ''מ !!! (למרות שבאתר הם ממשיכים לפרסם אותו כ 12 מ''מ). בשיחה איתם, המנהל שלהם אר לי "מה, חשוב לך ה 2 מ''מ האלה?" , וואלה, חשוב לי לקבל את מה שאני מזמין ולא לתת את הכסף שלי לתחמנים. גם אם יש להם מוטות טובים, אבל לך תדע - אולי יתברר שהמוטות שלהם באורך מטר בעובי גפרור?
ביטלתי את האזמנה (לקח לי כמה טלפונים ואימיילים לקבל את הביטול) מסל ספורט, וחזרתי לעמי. לקחתי ממנו מוט ב490 ש''ח (היצרן רשם שהוא מחזיק עד 400 ק''ג אבל לדעתי לא בטוח) וגליל גומי מעולה (רוחב 1.5 מ', אורך 10 מ'). חסכתי דמי משלוח נוספים.

אתמול אני ואחי פרסנו את הגומי, והיום לראשונה נתתי באימון. זה יום העצמאות המאושר בחיי!!!:s71:
נ.ב. מי שרוצה לדבר עם עמי שיכתוב לי ואני אשלח לו את הטלפון.
נ.נ.ב. נשאר לי 3 מ''ר גומי, מי שרוצה - מוזמן לקנות במחיר שבו קניתי (160 ש''ח למ''ר).
ותודה מיוחדת לALALAL על יעוץ בנושא חד''כ ביתי.
16042013633.jpg 16042013634.jpg 16042013635.jpg 15042013628.jpg 16042013632.jpg

• פותח/ת השרשור
כן, גם אצלנו היו שני מוטות כאלו בעבר ששקלו גם כן 17 ק"ג. KA4OK עיקם אותם לגמרי והביאו Eleiko במקום 😃

המוט של rogue עולה 1610 שקלים כולל הכל, אני תוהה אם לא שווה להשקיע. יש מוטות טובים בארץ?
ה רוג עולה כיום בסביבות 2000. מוטות טובים ביותר יש לסל ספורט אבל הם יצאו חומוס ואני לא רוצה לקנות מהם.

• פותח/ת השרשור
יפה יפה אני רואה שחדר כוח ביתי הופך להיות מגמה 😃
זה שלי מלפני 3 שנים היום הצדדים מלאים בשטיחים ישנים חושב לכסות את זה בעץ ולקנות גומי כמו שלך לצדדים.
בין השנים התווספו חגורה חגורה למתח ומקבילים רצועות לברכיים רצועות לשורש כף היד נעלי VS ומגנזיום.
הולך להוסיף עוד משקל לקנות באמפרים ספה שטוחה כי מה שיש לי קצת גבוהה לחזה.
נשאר לך גם סלון בבית? 😃

אחי ממליץ לך לקנות טבעות זה גם יותר זול ממקבילים רגילים וגם נותן לך הרבה יותר ! כי כרגע אין לך איפה לעשות מקבילים , אתה יכול לתלות על הכלוב

אני בינתיים הוצאתי 2200 שקל
על מוט אולימפי שעלה 400
+ 117.5 שעלה 14 שקל לקילו
+150 שקל שתי חתיכות פאזל שנימחצות מתחת למוט .
----
(יש לי ספה מתכווננת )
אני צריך לקנות קלוב +מקבילים + מתח +דרך לעשות באנצ' .

כמה עוד אני צריך להשקיע ?

דבר נוסף - אני רוצה לקנות מימך גומי דבר איתי בה"פ

נערך לאחרונה:
אתמול עבדתי בקטנה עם 175 על 8 חזרות והוא לא התנדנד אפילו. אבל הבדיקה האמיתי תהיה בדדליפט. ואם הוא לא 20 ק''ג אני הולך לדחוף אותו למישהו ב...ת.

אז זה לא מה שאני מתכוון. שלי מתעקם כבר ב50 קילו בכל צד (ומתעקם זה מתעקם, לא קופץ כמו אלייקו).
תבדוק רק שהוא לא נשאר עקום אחר כך.

פששש איזה חדר כושר יפה. אני לא מבין אבל משהו, בן אדם חזק כמוך למה לא להשקיע דבר ראשן במוט טוב? משהו בסביבות 800 דולר שיהיה לך לכל החיים ולא תפחד אף פעם שישבר או יתעקם. לדעתי זה הרבה יותר חשוב מספה וכלוב יפים לא? תכלס אפשר להסתדר גם עם איזה ספה יד שניה קרועה וכלוב חלוד, זה לא באמת מורגש בהרמה..

אם זה אותו מוט שיש בחדר הכושר בנתניה שהיינו בו, הוא מחזיק בכיף מעל 200 ק''ג דדליפט, ו-190 סקוואט..

נראה חבל על הזמן.. תתחדש ותהנה מזה.
ותגיד החדר הזה לא קטן מדיי? לא צפוף להתאמן שם?

יפה מאוד! תתחדשו.

לנו יש בחדר כושר מוט 15 קילו, שמחזיק 230 קילו...
קצת התעקם מנפילה כלשהי, חוץ מזה תקין!

אז על איזה מוט אתה ממליץ?
ובמחיר שפוי כמובן...
לקנות מוט בארץ זו טעות, למעשה לקנות כמעט זו טעות כי אתה משלם פי 2 כמו כל דבר במדינה שלנו.
כלוב אפשר וכדאי לתת למישהו שיבנה לך לפי blueprints ולא לקנות משהו מחנות.

לייבא מוט של rogue לדוג', שנמכר בארץ ב2100 שקל (ועולה תכלס בערך 900 בארה"ב) בייבוא אישי דרך הים יעלה 700-800 שקל פחות ממה שמוכרים בארץ.

אם כבר להשקיע במוט אז לייבא מוט טוב:
http://www.lifestylesport.com/Texas_Power_Bar_by_Buddy_Capps_Welding_p/texas-powerbar.htm

מייצרים מוטות טובים בהרבה מrogue ... המוט הזה לא נופל מהמוטות PL של אלייקו ומשתמשים בו בכל התחרויות equipped של westside barbell.

כשאני מדבר על מוט טוב אני מתכוון למוטות שעוברים מבחני עיקום ב2000 פאונד לפחות במרכז מאסה/צדדים עם מכונות ייעודיות, מוטות שיש להם ציפוי מיוחד וכו' וכו'(להבדיל מהגושי ברזל שקיימים בחדרי כושר בארץ;maeq)

סה"כ אם קונים מוט טוב אין סיבה שלא יחזיק לפחות עשור...

נערך לאחרונה:
לקנות מוט בארץ זו טעות, למעשה לקנות כמעט זו טעות כי אתה משלם פי 2 כמו כל דבר במדינה שלנו.

לייבא מוט של rogue לדוג', שנמכר בארץ ב2100 שקל (ועולה תכלס בערך 900 בארה"ב) בייבוא אישי דרך הים יעלה 700-800 שקל פחות ממה שמוכרים בארץ.

אם כבר להשקיע במוט אז לייבא מוט טוב:
http://www.lifestylesport.com/Texas_Power_Bar_by_Buddy_Capps_Welding_p/texas-powerbar.htm

מייצרים מוטות טובים בהרבה מrogue ... המוט הזה לא נופל מהמוטות PL של אלייקו ומשתמשים בו בכל התחרויות equipped של westside barbell.

כשאני מדבר על מוט טוב אני מתכוון למוטות שעוברים מבחני עיקום ב2000 פאונד לפחות במרכז מאסה/צדדים עם מכונות ייעודיות, מוטות שיש להם ציפוי מיוחד וכו' וכו'(להבדיל מהגושי ברזל שקיימים בחדרי כושר בארץ;maeq)

אחלה של מוט! אני חושב שראיתי סרטון של ריפטו שהוא המליץ על מוטות של Texas.
1715 שקלים כולל מיסים ומשלוח ימי.

אחלה של מוט! אני חושב שראיתי סרטון של ריפטו שהוא המליץ על מוטות של Texas.
1715 שקלים כולל מיסים ומשלוח ימי.

אני דווקא מכיר אותו מwestside
בכל מקרה, זה מוט הרבה יותר טוב מזה שמוכרים בסל ספורט ב2100 של rogue ועולה 400 שקל פחות בייבוא אישי...

אני גם די בטוח שאפשר לארגן 10% הנחה למשלוח כזה דרך ushops בגלל המחיר הגבוה
יום אחד כשיהיה לי מקום לשים בו ציוד לאימונים אני אזמין מוט כזה ב"ה

• פותח/ת השרשור
אני בינתיים הוצאתי 2200 שקל
על מוט אולימפי שעלה 400
+ 117.5 שעלה 14 שקל לקילו
+150 שקל שתי חתיכות פאזל שנימחצות מתחת למוט .
----
(יש לי ספה מתכווננת )
אני צריך לקנות קלוב +מקבילים + מתח +דרך לעשות באנצ' .

כמה עוד אני צריך להשקיע ?

דבר נוסף - אני רוצה לקנות מימך גומי דבר איתי בה"פ
מתח יש על הכלוב, מקבילים אפשר לאלטר. גומי לרצפה נדרש בכל מצב כי הבאלטות מחליקות וגם חבל עליהן שישברו.
דבר איתי מחר 054-5219319

1610, כולל מיסים ומשלוח, מהאתר הרשמי + משלוח ימי ביושופס.
שקלתי את האפשרות אבל משלוח ימי זה מעל חודש המתנה, ואוירי יקר ב $200 . אתה קנית מוט דרך יושופס?

אז על איזה מוט אתה ממליץ?
ובמחיר שפוי כמובן...
המוט הזה שיש לי סביר ויש אחריות של שנה, אבל עדיין לא נבדק בעבודה כבדה של 220+ . לסל ספורט (המגעילים) יש מוט טוב ב750 ש''ח.

פששש איזה חדר כושר יפה. אני לא מבין אבל משהו, בן אדם חזק כמוך למה לא להשקיע דבר ראשן במוט טוב? משהו בסביבות 800 דולר שיהיה לך לכל החיים ולא תפחד אף פעם שישבר או יתעקם. לדעתי זה הרבה יותר חשוב מספה וכלוב יפים לא? תכלס אפשר להסתדר גם עם איזה ספה יד שניה קרועה וכלוב חלוד, זה לא באמת מורגש בהרמה..
היה לנו הוצות גדולות בזמן האחרון ולא רציתי לחרוג מהתקציב. בעתיד יהיה לי צורך במוט רציני, אני אזמין מחו''ל. הספה והכלוב לא "יפים", אם אתה עובד לבד בבית, דבר אחרון שאתה רוצה זה שספה זולה תתקפל לך בזמן לחיצה או כלוב שיפול על הצד כי הוא הורכב עקום. על בטיחות לא מתפשרים.

נראה חבל על הזמן.. תתחדש ותהנה מזה.
ותגיד החדר הזה לא קטן מדיי? לא צפוף להתאמן שם?
החדר של 310 על 280, שזה בסביבות 9 מ''ר, חדר מגורים לא קטן במונחי נדל''נ בימינו. הכלוב עצמו לא טופס הרבה מקום, ויש מקום גישה נוח בכל צד של המוט, מקום לדדליפט מחוץ לכלוב ומקומות בפינות לפזר את הצלחות, שזה יותר טוב מהחד''כ שעבדתי בו בשנה האחרונה 😃.

...
המחיר שקיבלתי היה זול מאד על כלוב נוח שיש לי ניסיון עבודה איתו. כלוב זה אבזר בטיחותי, למה לחפש "מישהו" שלך תדע איך יעשה את זה, אני לא מבין במסגרות\רטחות. עדיף לשלם יותר אבל לקבל מוצר שישמור עלי ואישתי. ליבוא של מוט יש מספר מינוסים: המחיר זול יותר בכ400 ש''ח, זמן משלוח של מעל חודש ווסר אפשרות להחליף בלאי. ברור שזה טוב לעבוד עם מוט מקצועי ויקר, אבל התקציב.....:(

נערך לאחרונה:
אני דווקא מכיר אותו מwestside
בכל מקרה, זה מוט הרבה יותר טוב מזה שמוכרים בסל ספורט ב2100 של rogue ועולה 400 שקל פחות בייבוא אישי...

אני גם די בטוח שאפשר לארגן 10% הנחה למשלוח כזה דרך ushops בגלל המחיר הגבוה
יום אחד כשיהיה לי מקום לשים בו ציוד לאימונים אני אזמין מוט כזה ב"ה

יש לי כבר עכשיו הנחה של 10% ("לקוח זהב") אז זה היה יוצא לי יותר זול אם הייתי מזמין עכשיו, לפני בערך חודש הם עשו מבצע על משלוח ימי (גם כן 10% הנחה) אז כנראה שבאמת המחיר הסופי שאפשר להשיג יהיה זול יותר.

שקלתי את האפשרות אבל משלוח ימי זה מעל חודש המתנה, ואוירי יקר ב $200 . אתה קנית מוט דרך יושופס?

משלוח ימי לצערי לוקח בערך חודשיים, יש לי עכשיו חבילה במשקל 10ק"ג שהזמנתי ב17/3 וקיבלתי מהם אתמול הודעה שעוד שבוע היא תגיע לנמל ואז צפויים עוד עשרה ימים עד שהיא תגיע אלי.

מישהו אתמול בחד"כ שאל אותי למה אני לא קונה מוט וראק הביתה אז אמרתי לו שכרגע אין לי מקום בדירה שאני שוכר. אני מתכנן לבנות חד"כ משלי כשיהיו ילדים ונעבור דירה (אני משלם 350 ש"ח בשנה לחד"כ של הטכניון, לא ממש מורגש).

אגב, מה לגבי פרס? יש אפשרות לעשות או שאתה נתקע בתקרה?

יש לי כבר עכשיו הנחה של 10% ("לקוח זהב") אז זה היה יוצא לי יותר זול אם הייתי מזמין עכשיו, לפני בערך חודש הם עשו מבצע על משלוח ימי (גם כן 10% הנחה) אז כנראה שבאמת המחיר הסופי שאפשר להשיג יהיה זול יותר.

משלוח ימי לצערי לוקח בערך חודשיים, יש לי עכשיו חבילה במשקל 10ק"ג שהזמנתי ב17/3 וקיבלתי מהם אתמול הודעה שעוד שבוע היא תגיע לנמל ואז צפויים עוד עשרה ימים עד שהיא תגיע אלי.

מישהו אתמול בחד"כ שאל אותי למה אני לא קונה מוט וראק הביתה אז אמרתי לו שכרגע אין לי מקום בדירה שאני שוכר. אני מתכנן לבנות חד"כ משלי כשיהיו ילדים ונעבור דירה (אני משלם 350 ש"ח בשנה לחד"כ של הטכניון, לא ממש מורגש).

אגב, מה לגבי פרס? יש אפשרות לעשות או שאתה נתקע בתקרה?
תכלס כמה יעלה מוט טוב ביבוא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית