הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם התחלת דיאטה + מעט חוזר בנוזלים יכולים לגרום לקיבה רכה?

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
בשבועיים האחרונים אני מרגיש שהקיבה שלי נהיית רכה. אני מבקר פעם ביום בשירותים בלבד. האם זה מעיד על מחלה ?

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שיש לך איזה וירוס..
לך לרופא

זה לא שילשול..פשוט אני לא מרגיש צורך להכנס לשירותים יותר מפעם ביום (זה בעיה ?)
והצואה רכה, לא שילשול, פשוט רכה.

זה קורה פחות או יותר מאז שהתחלתי דיאטה.

זה לא שילשול..פשוט אני לא מרגיש צורך להכנס לשירותים יותר מפעם ביום (זה בעיה ?)
והצואה רכה, לא שילשול, פשוט רכה.

זה קורה פחות או יותר מאז שהתחלתי דיאטה.
יש סיכוי שאתה אוכל יותר סיבים מאז תחילת הדיאטה?
יש אנשים שאמרו שזה גרם להם לכך

• פותח/ת השרשור
מתסף את עצמך במשהו?
7 ירקות שלמים נשמע דיי הרבה...
תזונה יומית ממוצעת אצלי יכולה להראות ככה: בבוקר - 5 כפות גרנולה + 5 אגוזי מלך + 5 אגוזי מקדמיה. אחרי אימון - חלבון, אחרי שעה-שעתיים - 5-6 כפות אורז + 4-5 שניצלים. זה הכל.

תזונה יומית ממוצעת אצלי יכולה להראות ככה: בבוקר - 5 כפות גרנולה + 5 אגוזי מלך + 5 אגוזי מקדמיה. אחרי אימון - חלבון, אחרי שעה-שעתיים - 5-6 כפות אורז + 4-5 שניצלים. זה הכל.
לא אמרת שאתה אוכל 7 ירקות?

• פותח/ת השרשור
לא אמרת שאתה אוכל 7 ירקות?

לא כללתי אותם בדוגמא. לצורך העניין - בכל ארוחה גדולה אני מוסיף 3 ירקות (מלפפון שלם, גמבה\עגבניה שלמה, 3-4 עלי חסה גדולים). במידה ואני אוכל 2 ארוחות גדולות ביום (הארוחת בוקר לא נחשבת אחת מהן) אז אני מגיע ל 7 ירקות. אתמול ניסיתי לעשות הפסקה מהירקות בשביל לראות איך הגוף יגיב ואכן זה שיפר את המצב. אני לא יודע אם זה בגלל שהפסקתי עם הירקות או בגלל שהוספתי חלבון, אבל המצב בסדר. ננסה עוד יום יומיים ככה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית