הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואטים ופרסים בבית

• פותח/ת השרשור uadnal
  • פורסם בתאריך

uadnal

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-4
45
0
אני ממש רוצה להתחיל להתאמן ע"פ SS בבית (מאסתי סופית בחדרי כושר).
דדליפט, בנץ' ומתח הם לא בעיה, אבל בגלל שאני ממש לא מעוניין להוציא אלפי שקלים על ציוד, אני רוצה להשתמש בסטנד של הספת כושר כדי לעשות פרסים וסקוואטים.
זה לא אידיאלי, כי זה קצת נמוך מדי, אבל אני חושב שזה סביר לפחות במשקלים התחלתיים. חוץ מזה, אני לא רואה אלטרנטיבה ריאלית אחרת.

מה דעתכם? זה אפשרי? ממה צריך להזהר במיוחד בתנועה לדעתכם?

תודה רבה על העזרה.

אני ממש רוצה להתחיל להתאמן ע"פ SS בבית (מאסתי סופית בחדרי כושר).
דדליפט, בנץ' ומתח הם לא בעיה, אבל בגלל שאני ממש לא מעוניין להוציא אלפי שקלים על ציוד, אני רוצה להשתמש בסטנד של הספת כושר כדי לעשות פרסים וסקוואטים.
זה לא אידיאלי, כי זה קצת נמוך מדי, אבל אני חושב שזה סביר לפחות במשקלים התחלתיים. חוץ מזה, אני לא רואה אלטרנטיבה ריאלית אחרת.

מה דעתכם? זה אפשרי? ממה צריך להזהר במיוחד בתנועה לדעתכם?

תודה רבה על העזרה.
אין פה קומבינות אם אתה רוצה להתאמן כבד בבית אתה חייב מוט איכותי פלטות כלוב וספה וזה מסתכם בכמה אלפי שקלים

אם יש לך צלחות באמפר/אפשרות להפיל את המוט אחורה מהגובה בלי לחשוש מהריצוף אפשר להסתדר גם עם עמודים ומוט בלי כלוב(מתאמנים על הפלה של המוט אחורה בלי שיפגע בכלום)
אם לא אתה חייב משהו בטיחותי, אף אחד לא ימליץ לך להסתכן פה בגלל תקציב, הכסף והעגמת נפש מפציעה לא שווים 2500 שקל שיעלה לך כלוב

פרס אין בעיה לעשות מכל מקום כי התרגיל עצמו מתחיל ונגמר בכתפיים, בכשל אין סכנה לפציעה פשוט תופסים את המוט

גם לי יש חדר כושר בבית ואני מדבר מנסיון אין דבר יותר כיף מזה
קניתי את הציוד מיד 2 צלחות ברזל ומוט 196 וזה לא אמור לעלות יותר מ 2000 אם יש לך סבלנות
בפרס עוד לא נתקלתי בבעיה אתה פשוט מוריד אותו במקרה של כשל
בסקוואט זו באמת בעיה ואתה יכול לעשות פרונט סקוואט או להסתפק בסקוואט במשכל נמוך
אני ממש לא ממליץ לנסות לדחוף משקל בסקווט בלי כלוב אבל אני חושב שהדמתי יפה מאוד בלי סקוואט בקביעות ועם משקל גבוה

להתאמן בבית זה כייף, זה מרגיש אחרת.
גם לי יש "מיני" חד"כ בבית (מוטות, פלטות, ספה, מתח, מקבילים), ובכל זאת אני מעדיף ללכת למכון כושר ורק לעיתים רחוקות מתאמן בבית (למרות שהיו תקופות שהתאמנתי רק בבית).
אימון כבד בתרגילים שדורשים טכניקה ולעיתים גם ספוטר בסטים אחרונים עדיפים במכון כושר.
לא לכל אחד יש את האפשרות לקנות כלוב, לרפד בגומי או כל חומר איכותי אחר וכד'.
לא רק על בטיחות אלא גם על משקלי עבודה - להגיע לכשל (גם אם מתכוונים או לא) מבלי שיהיה מישהו שם או לדעת שאפשר לזרוק מעלייך את המוט ולא יקרה דבר - בבית זה לא פשוט ותמיד כך.

תשקיע בכלוב לפחות אין ברירה!

כלוב של בודי סוליד אפשר להשיג כיום ב2690 שזה המחיר הכי שפוי יחסית למה שהולך היום בשוק.

זאת ההשקעה התקציבית היחידה כי ממש נדיר להשיג כלוב ביד 2 בעוד שפלטות אפשר להשיג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית