הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים לכתפיים וגב ב AB

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
מישהו יכל להגיד לי בערך כמה תרגילים אני אמור לעשות לגב וכתפיים?
אם זה משנה החלוקה שלי זה ככה:
A-
חזה
כתפיים יד אחורית
בטן
B-
רגליים
גב
יד קידמית
בטן

עכשיו אני מאלתר תרגילים.. רציתי פשוט תרגילים קבועים לעשות, מה אתם ממליצים? אשמח לשמות מלאים כי אני לא מכיר קיצורים

ועוד משהו לעשות בטן כל אימון או פעם אחת?

שלום,
השאלה שלך היא שאלה בסיסית (שחוזרת על עצמה רבות בדפי הפורום) והתשובה אליה טמונה בקריאת מאמרים בפורטל וחיפוש בפורום.
חפש מונחים כמו "היפרטרופיה", "נפח", "עצימות", "חזרות", "סטים" וכד'.
תקרא אשכולו תדומים, תשכיל.
אם עדיין תהניינה לך שאלות - שאל שוב בצורה ספיציפית (אני כמעט בטוח שאחרי חיפוש וקריאת מאמרים לא יהיו שאלות)
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
שלום,
השאלה שלך היא שאלה בסיסית (שחוזרת על עצמה רבות בדפי הפורום) והתשובה אליה טמונה בקריאת מאמרים בפורטל וחיפוש בפורום.
חפש מונחים כמו "היפרטרופיה", "נפח", "עצימות", "חזרות", "סטים" וכד'.
תקרא אשכולו תדומים, תשכיל.
אם עדיין תהניינה לך שאלות - שאל שוב בצורה ספיציפית (אני כמעט בטוח שאחרי חיפוש וקריאת מאמרים לא יהיו שאלות)
בהצלחה
תודה על התשובה
אני פשוט צריך לדעת כמה תרגילים לעשות זה הכל

תודה על התשובה
אני פשוט צריך לדעת כמה תרגילים לעשות זה הכל
אין מספר מדוייק של כמה תרגילים. זה תלוי! (סוג התרגיל, מספר חזרות, תרגילים אחרים שעושים באותו האימון וכד'). לכן, כדי לקבל תמונה כוללת ולדעת יותר על תוכניות אימונים, חשוב שתקרא. זה ייתן לך הסבר איך בונמים תוכנית +-, אילו תרגילים משלבים ועוד. אף אחד לא יוכל להגיד לך כמה תרגילים! אתה בסוף תקבע בעצמך

• פותח/ת השרשור
אין מספר מדוייק של כמה תרגילים. זה תלוי! (סוג התרגיל, מספר חזרות, תרגילים אחרים שעושים באותו האימון וכד'). לכן, כדי לקבל תמונה כוללת ולדעת יותר על תוכניות אימונים, חשוב שתקרא. זה ייתן לך הסבר איך בונמים תוכנית +-, אילו תרגילים משלבים ועוד. אף אחד לא יוכל להגיד לך כמה תרגילים! אתה בסוף תקבע בעצמך
אוקי, אני אשאל משהו אחר
אני עכשיו עושה ככה לגב:
פולי עליון
קיק באק
אחר כך במכונה שזה כמו פולי עליון
ובאותו תרגיל כמו פולי עליון רק עם אחד שהוא יותר קצר אין לי מושג איך קוראים לזה
וגב תחתון

לכתפיים:
מילטרי פרס
הרחקת כתפיים עם משקולות
אותו דבר רק קדימה לא לצדדים
ושראגס

מה אתה אומר להחליף לשנות הלוסיף

4X8 הכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית