הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הייתי במכון כושר היום(פעם ראשונה)- בן 16

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,

היום פעם ראשונה שהלכתי למכון כושר,היה לי פשוט זוועה,לא ידעתי מה לעשות,חיפשתי את עצמי יותר מידי ובזבזתי את הזמן.
אני צריך שמישהו יגיד לי איזה דברים לעשות(בלי סקוואט ודברים כאלה כי הגוף שלי חדש לכול הקטע של הכושר).

ואני כנראה עושה מסה,איזה דברים לאכול?

והמאמנת שם אמרה לי שהיא תעשה לי תוכנית אימונים,אבל אני מעדיף ממישהו שמבין עניין בפורום.

תתחיל לעבור על הפורטל. יש לך יותר מידי מידע חסר

שלום,

היום פעם ראשונה שהלכתי למכון כושר,היה לי פשוט זוועה,לא ידעתי מה לעשות,חיפשתי את עצמי יותר מידי ובזבזתי את הזמן.
אני צריך שמישהו יגיד לי איזה דברים לעשות(בלי סקוואט ודברים כאלה כי הגוף שלי חדש לכול הקטע של הכושר).

ואני כנראה עושה מסה,איזה דברים לאכול?

והמאמנת שם אמרה לי שהיא תעשה לי תוכנית אימונים,אבל אני מעדיף ממישהו שמבין עניין בפורום.

לך לפורטל ותקרא מדריך ל"מסה",תקח מהפורטל תפריט או שתרכיב לבד ותקח תכנית מהפורטל(fbw או ab), ממליץ לך SS.

• פותח/ת השרשור
לך לפורטל ותקרא מדריך ל"מסה",תקח מהפורטל תפריט או שתרכיב לבד ותקח תכנית מהפורטל(fbw או ab), ממליץ לך SS.

אני 1.86 משקל 80.
אבל זה נראה כאילו אני מקלון(אין לי רוחב) אז כדאי לי לעשות מסה?
מה אתה אומר על אבקת חלבון? כמה עולה משהו טוב? לכמה זמן זה מספיק?

רוצה שאני יעשה את המאסה בשבילך ?

תקרא על מסה ותתחיל SS
אף אחד לא ייעשה לך פה את העבודה...

Back
למעלה תחתית