בואו של הקיץ - גופיות

eranshani2

משתמש מתחיל
132
4
נק' מוניטין:
68
132
4
יאללה חברים , מגיע הקיץ ואיתו עניין הגופיות.

אז מנהלים יקרים, אשמח לדעת אם העיצובים שיצאו לחולצות יצאו בזמן הקרוב גם בגופיות.

אני חושב שהרבה יתמכו בעניין =]

אני בכלל לא חושב שזה ילך
מה גם שמשה עכשיו בסמסטר (אני חושב)
ככה שלא יהיה לו זמן

ככל שמשקל הסקוואט שלי עולה , ככה אני משתמש פחות בגופייה. 🤘

ככל שמשקל הסקוואט שלי עולה , ככה אני משתמש פחות בגופייה. 🤘
יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-ארז.

לך פשוט לשוק הכרמל יש שם ים של גופיות עם עיצובים מפה ועד הודעה חדשה..

אין על גופיות באימון.

יש צורך לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שיהיה ניתן לחלק שוב מוניטין ל-ארז.

לך פשוט לשוק הכרמל יש שם ים של גופיות עם עיצובים מפה ועד הודעה חדשה..

באמת? והן מחזיקות אחרי הרבה כביסות?

משום מה הגופיות פח החזיקו לי הכי הרבה זמן
קניתי גופיה בכיתה ח' ב10 שקל מחנות בפארק מים של שפיים - נשארה לי עד כיתה יב' וכל פעם הייתי קורע אותה כי גדלתי לתוכה
עד שנאלצתי להיפרד ממנה פרידה כואבת לאחר כמה חודשים של אימוני כוח (מי אמר שלא גודלים?)

קניתי גופיה בכיתה ח' ב10 שקל מחנות בפארק מים של שפיים - נשארה לי עד כיתה יב' וכל פעם הייתי קורע אותה כי גדלתי לתוכה
עד שנאלצתי להיפרד ממנה פרידה כואבת לאחר כמה חודשים של אימוני כוח (מי אמר שלא גודלים?)

בן כמה אתה?
----------
אני הכי אוהב להתאמן עם גופיות דרי פיט, זה גורם לי.להיראות גדול.

ומה אם לא?
בסך הכל מדובר על 10 שקל גופיה.. אל תצפה מזה לאיכות מטורפת אבל זה מחזיק.
לא רואה סיבה לבזבז על זה יותר מזה- כולה גופיה מבד..

לי היה חולצה בחינם שקיבלתי בפועל קרית חיים בכיתה ד' נדמה לי במידה 16 והיא אצלי עד היום גם עליי היא גדלה זה מגניב אני L עכשיו בערך גם גופיה טובה לאימונים

לי היה חולצה בחינם שקיבלתי בפועל קרית חיים בכיתה ד' נדמה לי במידה 16 והיא אצלי עד היום גם עליי היא גדלה זה מגניב אני L עכשיו בערך גם גופיה טובה לאימונים

לי יש חולצה של טמבור שקיבלתי בגיל 16 והייתה עלי כמו אוהל. כבר 15 שנה היא איתי - לא יכול לומר שאני יוצא איתה החוצה אבל לבית היא בסדר 😃
באימונים אני תמיד עם בגדי פוליאסטר כי אני מזיע כמו חזיר יבלות אחרי סקוואט.

לי יש חולצה של טמבור שקיבלתי בגיל 16 והייתה עלי כמו אוהל. כבר 15 שנה היא איתי - לא יכול לומר שאני יוצא איתה החוצה אבל לבית היא בסדר 😃
באימונים אני תמיד עם בגדי פוליאסטר כי אני מזיע כמו חזיר יבלות אחרי סקוואט.

גם אני מזיע כמו חזיר (ממש אבל ממש מזיע הכל רטוב וכל מה שעשיתי היה אנאירובי ובאירובי בשיא השמש אני מזיע פחות אני לא מבין את זה) אבל זה לא דרייפיט זה גופיה רגילה ועבה עם כיתוב מקדימה של הפועל קרית חיים בכדורסל, ככה שזה סבבה לגמרי.

נראה לי לכולם יש את החולצה הישנה הזו שאפשר להתאמן/לנוח בבית/ לצאת לכדורגל או כדורסל עם חברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית