הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורסי המשך

• פותח/ת השרשור avatar
  • פורסם בתאריך

משתמש מתחיל
131
0
נק' מוניטין:
121
131
0
אני מדריך חדר כושר מוסמך. במקום שאני גר (ישוב קטן) אין קהל גדול לאימונים אישיים באופן פרטי. אני מעוניין להעביר שיעורי סטודיו לנשים: עיצוב וחיטוב וכל החרטא הזה (כל יומיים ממציאים שם חדש לשיעורי סטודיו CORE, שיעור בטן וכל החירטוטים שרצים שם). לפחות הכסף טוב 🤪
השאלה היא איזה תעודה אני צריך בשביל זה?

הקורס הזה יתאים? http://www.siim.org.il/home/artdetails.aspx?mCatID=27461&artID=9842

אני לא חושב שאתה צריך לעבור עוד קורס
סתם צריך יחסי ציבור טובים..

זה גם תלוי מה רשום תחת הקורס שעברת..
האם רשום לך "מדריך חדר כושר"? או "מדריך ספורט מוסמך" או משהו בסגנון?

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאתה צריך לעבור עוד קורס
סתם צריך יחסי ציבור טובים..

זה גם תלוי מה רשום תחת הקורס שעברת..
האם רשום לך "מדריך חדר כושר"? או "מדריך ספורט מוסמך" או משהו בסגנון?
רשום ״מדריך כושר גופני ובריאות (חדרי כושר)״
אני יודע שבשביל להדריך פילאטיס או יוגה אני צריך תעודה ספציפית כמו שאם אני רוצה להיות מדריך ג׳ודו אני צריך תעודת מדריך ג׳ודו
אבל אני לא רוצה יוגה, אני רוצה עיצוב וחיטוב, קור, שיעורי בטן וכו׳ כי בשיעורים האלה תהיה לי יד חופשית לעשות להם אימונים רציניים ואפקטיביים ולא החרטא שיש בפילאטיס
אני מחפש קורס שיתן לי אישור להעביר שיעור לקבוצות בסטודיו כי כרגע אני יכול רק לעבוד בחדר כושר ולהעביר בו אימוניים אישיים ובאופן פרטי אימוניים אישיים בכל מקום שאני בוחר

רשום ״מדריך כושר גופני ובריאות (חדרי כושר)״
אני יודע שבשביל להדריך פילאטיס או יוגה אני צריך תעודה ספציפית כמו שאם אני רוצה להיות מדריך ג׳ודו אני צריך תעודת מדריך ג׳ודו
אבל אני לא רוצה יוגה, אני רוצה עיצוב וחיטוב, קור, שיעורי בטן וכו׳ כי בשיעורים האלה תהיה לי יד חופשית לעשות להם אימונים רציניים ואפקטיביים ולא החרטא שיש בפילאטיס
אני מחפש קורס שיתן לי אישור להעביר שיעור לקבוצות בסטודיו כי כרגע אני יכול רק לעבוד בחדר כושר ולהעביר בו אימוניים אישיים ובאופן פרטי אימוניים אישיים בכל מקום שאני בוחר
הבנתי,אם בסוגריים לא היה כתוב את ה"חדרי כושר" היית יכול לקמבן משהו.
תבדוק אם כתוב את זה ב100%
כי אם לא
אין צורך שתעבור עוד קורס כדי להעביר שיעורי "עיצוב" לעד מספר מסוים של אנשים (אז כבר תצטרך להתסכל על חוק ספורט לראות כמה מותר לך)

אם הקורס שעשית נעשה באזרחות ואצל אחד מבתי הספר המוכרים. אז הקורס שעשית תופס לשיעורים כאלו.

• פותח/ת השרשור
הבנתי,אם בסוגריים לא היה כתוב את ה"חדרי כושר" היית יכול לקמבן משהו.
תבדוק אם כתוב את זה ב100%
כי אם לא
אין צורך שתעבור עוד קורס כדי להעביר שיעורי "עיצוב" לעד מספר מסוים של אנשים (אז כבר תצטרך להתסכל על חוק ספורט לראות כמה מותר לך)
אחי אני יודע מה רשום לי בתעודה ההורים מסגרו את העותק ותלו בסלון 😵
אני מפחד להסתבך עם חוק הספורט אני חייב להיות בטוח שיש לי את התעודה המתאימה לפני שאני לוקח עבודות. אני מאוד מבקש אם אתם יכולים לעזור לי ולהביא לי את הקורס שאני צריך, עדיפות לצפון אבל אם אין ברירה אז בתל אביב , אתם תעשו מצווה 🙌

• פותח/ת השרשור
אם הקורס שעשית נעשה באזרחות ואצל אחד מבתי הספר המוכרים. אז הקורס שעשית תופס לשיעורים כאלו.
אתה בטוח אחי? אתה מדבר מניסיון או שזה מה שאתה חושב?
אני אשמח לתגובות מאנשים עם ניסיון שכבר העבירו כמה שיעורי בטן

אני אומר מתוך ניסיון.
הייתי מדריך פעיל שנה, במקום מסודר שמקפיד על החוקים הללו.
אתה אפילו יכול ספינינג.

אם יש לך גם אימון קטינים ואימון אישי בתוך הקורס, אתה בכלל יכול הכל.

• פותח/ת השרשור
אני אומר מתוך ניסיון.
הייתי מדריך פעיל שנה, במקום מסודר שמקפיד על החוקים הללו.
אתה אפילו יכול ספינינג.

אם יש לך גם אימון קטינים ואימון אישי בתוך הקורס, אתה בכלל יכול הכל.
כן גם קטינים! אימון אישי לא כתוב , אבל אני יכול....
גם ספינינג? 😲
ותגיד עשית קורס אימון אישי לאוכלוסיות מיוחדות? אם מישהו מגיע אליי עם הריון כאבי בירכיים פריצת דיסק סוכרת או מחלה אחרת אין לי מושג מה לעשות איתו

לפי חוק הספורט אתה יכול עם התעודה הזו לאמן כמעט הכל... חדר כושר, אימונים אישיים, ריצה, פילאטיס, ספינינג, אירובי, קיקבוקס, קרוספיט.

העניין הוא שמעסיקים בדרך כלל ידרשו ממך תעודה ספציפית למקצוע ספציפי נניח ספינינג. וגם זו דרך של בתי הספר למאמנים למיניהם לעשות עוד כסף ע''י קורסים והשתלמויות כאלה או אחרות.

אני מכיר מספיק מדריכים מאוד מקצועיים בתחום שמעבירים ספינינג, אימונים אישיים בחוץ, פותחים קבוצות ריצה וכו' בלי לעשות את ההסמכות האלה.
העניין הוא שלרוב האנשים אין מושג בכלל ולכן כדאי להם לעבור העשרה והדרכה מקצועית בתחום במידה וירצו לעסוק בזה.

אם אתה מקצועי בתחום מסויים אתה יכול להעביר אותו למעט למשל אם תרצה להיות מאמן ולא מדריך ואז תצטרך לעשות קורס מאמנים. (כדורסל, רגל, ג'ודו וכו').

לפי חוק הספורט אתה יכול עם התעודה הזו לאמן כמעט הכל... חדר כושר, אימונים אישיים, ריצה, פילאטיס, ספינינג, אירובי, קיקבוקס, קרוספיט.

העניין הוא שמעסיקים בדרך כלל ידרשו ממך תעודה ספציפית למקצוע ספציפי נניח ספינינג. וגם זו דרך של בתי הספר למאמנים למיניהם לעשות עוד כסף ע''י קורסים והשתלמויות כאלה או אחרות.

אני מכיר מספיק מדריכים מאוד מקצועיים בתחום שמעבירים ספינינג, אימונים אישיים בחוץ, פותחים קבוצות ריצה וכו' בלי לעשות את ההסמכות האלה.
העניין הוא שלרוב האנשים אין מושג בכלל ולכן כדאי להם לעבור העשרה והדרכה מקצועית בתחום במידה וירצו לעסוק בזה.

אם אתה מקצועי בתחום מסויים אתה יכול להעביר אותו למעט למשל אם תרצה להיות מאמן ולא מדריך ואז תצטרך לעשות קורס מאמנים. (כדורסל, רגל, ג'ודו וכו').
ספינינג דורש תעודה בנפרד ומי שלא ידרוש ממך תעודה בנפרד,סתם ליצן
זה שאתה מכיר אנשים שעושים את זה לא אומר שזה חוקי
ברגע שמישהו יפצע אצלו ויבוא איזה עורך דין הוא יפרק לו את התחת

חוק הספורט כולל המון 'חורים' שנתונים לפרשנות. הדבר הכי חשוב מבחינתך זה לרכוש ביטוח אחריות מקצועית שיכלול גם הדרכת קבוצות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית