הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספים במאסה

Rollbacks

משתמש מתחיל
97
20
נק' מוניטין:
35
97
20
היי , איזה תוספים מומלצים במאסה ?
חשבתי על לקחת מולטיויטמין ואני צריך המלצות על חברה טובה / אחד שכדאי לקנות ויספיק לחודשיים לפחות .
ואבקת חלבון יש לי כרגע טעם תות מטריקס 5 שלא כל כך אהבתי , עם חלב זה טעים ועם מים גועל נפש.
חשבתי להזמין דיימטיז בטעם בננה או קפה , מישהו ניסה תטעמים האלה ?
ואיך זה מתערבב בשייקר?

אבקת גיינר (ולא אבקת חלבון) זה מה שאתה צריך בשביל לעלות במאסה בצורה מורגשת

בקשר לויטמין תקנה TWINLAB או OPTIMEN מה שייצא לך זול ויתר..
ולא שמעתי מאף בנאדם ששתה דיימטיז והתלונן זו חברה מעולה.

אבקת גיינר (ולא אבקת חלבון) זה מה שאתה צריך בשביל לעלות במאסה בצורה מורגשת
מה אתה אומר? למה לא אמרת לי לפני המסה הזאת :( סתם הקפצתי את הסקוואט והדדליפט שלי ב60 קילו בלי גיינר הכל הלך לפח אז.. גורל אכזר!
היי , איזה תוספים מומלצים במאסה ?
חשבתי על לקחת מולטיויטמין ואני צריך המלצות על חברה טובה / אחד שכדאי לקנות ויספיק לחודשיים לפחות .
ואבקת חלבון יש לי כרגע טעם תות מטריקס 5 שלא כל כך אהבתי , עם חלב זה טעים ועם מים גועל נפש.
חשבתי להזמין דיימטיז בטעם בננה או קפה , מישהו ניסה תטעמים האלה ?
ואיך זה מתערבב בשייקר?
מולטי ויטמין TWINLAB
דיימטז בננה . אין מילים טעם נהדר גם עם מים גם עם חלב , ערבוב 10/10 אתה יכול לקנות בלב שקט.
הייתי ממליץ גם לתסף מהצד אם יש חוסר [בדרך כלל יש] אבץ, מגנזיום,ויטמין C, ויטמין D, סידן. [אם אתה אוכל 3 מנות חלב ביום אין צורך בסידן ] ואם אתה כחצי שעה בחוץ ביום אין צורך גם בויטמין D [לא להרבה יש חוסר בויטמין זה במדינת שטופת שמש כמו שלנו]
קריאטין גם מאוד יכול לעזור לך בתקופת המסה.

• פותח/ת השרשור
טעות למחוק

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה אתה אומר? למה לא אמרת לי לפני המסה הזאת :( סתם הקפצתי את הסקוואט והדדליפט שלי ב60 קילו בלי גיינר הכל הלך לפח אז.. גורל אכזר!

מולטי ויטמין TWINLAB
דיימטז בננה . אין מילים טעם נהדר גם עם מים גם עם חלב , ערבוב 10/10 אתה יכול לקנות בלב שקט.
הייתי ממליץ גם לתסף מהצד אם יש חוסר [בדרך כלל יש] אבץ, מגנזיום,ויטמין C, ויטמין D, סידן. [אם אתה אוכל 3 מנות חלב ביום אין צורך בסידן ] ואם אתה כחצי שעה בחוץ ביום אין צורך גם בויטמין D [לא להרבה יש חוסר בויטמין זה במדינת שטופת שמש כמו שלנו]
קריאטין גם מאוד יכול לעזור לך בתקופת המסה.

תודה רבה לך ולשאר
אני אקנה כנראה דימטייז בננה ואחד מהמולטי שהמליצו פה
אבל טם אני קונה מולטי ויטמין למה אני צריך גם ויטמין סי וכדומה ?
דבר נוסף חיפשתי של טווין לב ויש מלא סוגים איזה בידיוק לבחור של כמה טבליות ? כי ראיתי יש כאלה אולטרה שלוקחים פעם אחת ויום ושיש עוד סגים
ואשמח אם תוכל להגיב לי גם באשכול השני

תודה רבה לך ולשאר
אני אקנה כנראה דימטייז בננה ואחד מהמולטי שהמליצו פה
אבל טם אני קונה מולטי ויטמין למה אני צריך גם ויטמין סי וכדומה ?
דבר נוסף חיפשתי של טווין לב ויש מלא סוגים איזה בידיוק לבחור של כמה טבליות ? כי ראיתי יש כאלה אולטרה שלוקחים פעם אחת ויום ושיש עוד סגים
ואשמח אם תוכל להגיב לי גם באשכול השני

אני מאוד נהניתי מהדיימטייז קפה, טעם מצוין. את הבננה לא יצא לי לטעום.
בדר"כ במולטי ויטמין אין כמות גדולה מספיק של ויטמין C. המולטי לא בהכרח יכסה לך את כל הפינות של הויטמינים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה רבה לך , עכשיו את הדימטיז אני אזמין בננה ופעם הבאה קפה .
רק בקשר למולטי ויטמין אשמח אם תוכלו להמליץ לי על איזה של טוויןלב לקנות
ואם תוכלו לענות לי באשכול השני בפורום בנוגע לתוכנית אימון .

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה הזמנתי את המולטי , עכשיו בנוגע לאבקת חלבון אני לא מכיר את המחירים כל כך
יש מישהו מהמכון שמוכר דיימטייז הזה ב 260 שקל סגור ויש לו רק טעמים של שוקולד/ווניל
או שיש לו אחד בשם אופטימום WHEY בטעם בננה ב 290 שקל
מה יותר משתלם לקנות ?

תודה על העזרה הזמנתי את המולטי , עכשיו בנוגע לאבקת חלבון אני לא מכיר את המחירים כל כך
יש מישהו מהמכון שמוכר דיימטייז הזה ב 260 שקל סגור ויש לו רק טעמים של שוקולד/ווניל
או שיש לו אחד בשם אופטימום WHEY בטעם בננה ב 290 שקל
מה יותר משתלם לקנות ?

לפי המחיר....

• פותח/ת השרשור
התכוונתי מבחינת טעם ןחברה כי אני חסר ניסיון בזה .
עוד 10 שקל לפה לשם לא באמת משנה לי הרבה העיקר שאני אשתה ואפילו יהנה מהטעם .
דבר אחר עברתי פה בפורום וראיתי שצריך בין 1.5-2 חלבון לכל קילו
ובאשכול אחר ראיתי שבאגע שאוכלים הרבה חלבון זה יוצא בשתן , אז איך זה בידיוק הולך ?

סה"כ אין הבדל משמעותי בין שתי החברות האלו, לא בטעם ולא באיכות. לך על מה שאתה יכול להשיג בזול יותר.

אתה צריך לכוון לאזור ה2 גרם חלבון פר ק"ג.
בנושא החלבון בשתן, אני לא מבין בזה הרבה. אני חושב שזה נגרם בעיקר במקרים של בעיות בכליות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה , עזרתם לי המון .
המולטי קניתי של כדור ביום , מתי כשאי לצרוך אותו במשך היום ? ולפני או אחרי הארוחה ?

Back
למעלה תחתית