הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים לחיטוב

• פותח/ת השרשור ddoogg
  • פורסם בתאריך

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
1 להמשיך לקחת קראטין בחיטוב? הרי אני לא מתכוון לעלות משקלי עבודה ורוב הסיכויים שאני ירד קצת בהם אז יש טעם?

2 יש לי בבית BCAA טהור 2:1:1 להשתמש בזה בזמן החיטוב? קראתי שזה לא אפקטיבי אבל אין לי מה לעשות עם זה (קבלתי את זה בטעות) ככה שזה לא יכול להזיק אלה רק לעזור נכון? ושותים את זה תוך כדי האימון או לפני נכון?

3 יש לי 42 כדורים של אופטי מן ורשום שמומלץ לקחת 3 כדורים אז חשבתי לקחת לקראת סוף החיטוב כדור אחד אולי 2 כדי שזה ישאר לי למשך זמן ארוך יותר זה בסדר או שאין טעם לקחת פחות מ 3 כדורים כי זה לא ישפיע עלי?

4 לקנות כדורי קפאין? אני יודע שזה עוזר בארובי ואני רוצה להוריד שומן עיקיש באזור המותניים
5

גובה 1,88 שוקל 89 קילו וכנראה בפבואר אני יעלה ל90-92 קילו ואז אני אתחיל את החיטוב, בנוגע לתזונה יש לי את הידע ואני מודע לעניין של הגרעון קלורי

1 להמשיך לקחת קראטין בחיטוב? הרי אני לא מתכוון לעלות משקלי עבודה ורוב הסיכויים שאני ירד קצת בהם אז יש טעם?
הוא יכול לעזור לך לשמור קצת יותר על משקלי עבודה, לדעתי מומלץ. מקסימום אם המראה הנוזלי יפריע לך אתה יכול להוריד אותו לקראת הסוף.
2 יש לי בבית BCAA טהור 2:1:1 להשתמש בזה בזמן החיטוב? קראתי שזה לא אפקטיבי אבל אין לי מה לעשות עם זה (קבלתי את זה בטעות) ככה שזה לא יכול להזיק אלה רק לעזור נכון? ושותים את זה תוך כדי האימון או לפני נכון?
הזמן היחיד שזה יכול להיות אפקטיבי (אני לא בטוח, לא עניין אותי מספיק התוסף) זה אם אתה מתאמן בצום, למשל על הבוקר לפני שאכלת. בכל זמן אחר החומצות אמינו אמורות להיות לך במיזור הדם מהארוחה שאכלת לפני האימון.
3 יש לי 42 כדורים של אופטי מן ורשום שמומלץ לקחת 3 כדורים אז חשבתי לקחת לקראת סוף החיטוב כדור אחד אולי 2 כדי שזה ישאר לי למשך זמן ארוך יותר זה בסדר או שאין טעם לקחת פחות מ 3 כדורים כי זה לא ישפיע עלי?
זה לא שאין טעם, זה ויטמינים סה"כ, אם תיקח כדור אחד אז פשוט יש בו שליש מהכמות שכתובה במנה וזהו.
4 לקנות כדורי קפאין? אני יודע שזה עוזר בארובי ואני רוצה להוריד שומן עיקיש באזור המותניים
זה לא עוזר לשריפת שומן. זה כן יכול לתת לך מרץ אם נגיד תרגיש עייף מדי בגלל החיטוב או בכלל.

Back
למעלה תחתית