הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר להאריך את הסייקל קלן בקצת בלי קטוטיפן?

amraniv

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
ביומיים הראשונים של הסייקל לקחתי רק 20 מק"ג ככה לבדוק את השטח אתם יודעים. עכשיו אני רוצה להאריך את הסייקל מ14 יום ל16 בלי לקחת קטוטיפן, מה אומרים סבבה או קריטי?

מיותר....היומיים האלה לא יהיו אלו שיקבעו אם תהיה חטוב או לא ומצד שני זה רק יכול לגרום לנזק, אז הייתי אומר שלא תאריך. מיותר.

ביומיים הראשונים של הסייקל לקחתי רק 20 מק"ג ככה לבדוק את השטח אתם יודעים. עכשיו אני רוצה להאריך את הסייקל מ14 יום ל16 בלי לקחת קטוטיפן, מה אומרים סבבה או קריטי?

בשביל עוד יומיים כנראה מאוד שלא יקרה לך כלום.
אבל אלו מסוג השאלות שאי אפשר לענות עליהם - זה כמו הקטע הזה שרשום על תופעות לוואי של תרופות "נדיר"
זה שמשהו נדיר לא הופך אותו ללא אפשרי אלא רק מפחית את הסיכון, אבל תמיד תמצא שם מישהו שנדפק מזה.

הבנת את הרעיון.

רוב המפתחי גוף בארץ אומרים שסייקל קלן בלי קטוטיפן צריך להמשך 21 ימים

- - - Updated - - -

בניגוד למה שכתוב פה בLBS שצריך רק 14 ימים

רוב המפתחי גוף בארץ אומרים שסייקל קלן בלי קטוטיפן צריך להמשך 21 ימים

- - - Updated - - -

בניגוד למה שכתוב פה בLBS שצריך רק 14 ימים

ואנחנו בLBS מעדיפים לא לקחת סיכונים בבריאות של אנשים...
מי שרוצה מוזמן גם לעשות חודשיים על חשבונו האישי.

- - - Updated - - -

אפשרי. אני עשיתי 21 יום ההתאוששות יותר ארוכה

אני מבקש בלי רעיונות האפשרי, כי שוב עצם העובדה שזה עבד לך לא אומר שלחברך זה יעבוד.
ועצם העובדה שההתאוששות שלך הייתה ארוכה יותר משמע גרמת יותר נזק לקולטנים.
מלבד-זאת היעילות פוחתת דרסטית בשלבים האלה בלי קטוטיפן.

משה כתב פה בעבר על תוסף חוקי שאפשר לקנות מסופר פארם ללא מרשם שאפשר לקחת עם הקלן שעצם הפעולה שלו דומה לקטוטיפן

משה כתב פה בעבר על תוסף חוקי שאפשר לקנות מסופר פארם ללא מרשם שאפשר לקחת עם הקלן שעצם הפעולה שלו דומה לקטוטיפן

קוראים לתרופה נייטול.בהמון פורומים בחו"ל מדובר על זה כאילו ההשפעה דומה מאוד לזה של קטוטיפן ואפשר לשלב בעצם ביחד.מעולם לא הוכח שהתרופה הזאת מועילה בשיקום הרצפטורים.לעומת קטוטפין,שלא רק שמעלה רצפוטרים,היא וקלן הן כמו ניגודים שמשלימים אחד עם השני,זאת אומרת שקלן עם קטוטיפן עובד בעצם יותר טוב מאשר קלן ללא קטוטיפן.
יכול להיות שאני טועה אבל זה ממה שקראתי והבנתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית