הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ניסוי קטן שאני עושה

• פותח/ת השרשור Alonzz
  • פורסם בתאריך

Alonzz

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אז ככה, אני החלטתי שאני עושה על עצמי סוג של ניסוי קטן שאני עושה המשלב SS עם קרוספיט.

אז זה הולך כך.

אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, תחילת האימון
סקווט 3X5
לחיצת חזה 3X5
קלין 3X5

דדליפט 3X5
מתח 3X5
פרס 3X5

בימים נפרדים כמובן במתכונת ש ABA
ללא שינויים מה SS

עכשיו כשאני מסיים את החלק של הSS
אני עושה 2 מטכונים קצרים של 3 סטים ברצף.

כלומר: אני לוקח 3 תרגילים ורץ ביניהם ללא מנוחה.

בינתיים אני מצליח לשמור על התבנית של ה SS של להעלות משקל בכל אימון.

אני לא עושה את אותם תרגילים במתכונים בכל אימון, אני מגוון.

ופה רציתי להתייעץ אתכם קצת, מה דעתם: האם לעשות תרגילים שעובדים על אותם שרירים שעבדתי עליהם בתרגילי ה SS
או לקחת תרגילים של היום השני?

עד עכשיו הייתי עושה מגוון תרגילים של בטן, שכיבות שמיכה, קלין ופרס, דיפ סקווט ופרס, מתח, לאנג'ים בצעידה, מקבילים, וכ''א תרגילים מורכבים כאלה ואחרים.

אני כרגע עובד כשבועיים בתוכנית הזו.

משקל 66
גובה 1.78

דעתכם?

אני עשיתי כמה שבועות עם התוכנית שRasmalo פרסם.
אם אתה מחפש להמשיך להקדם במשקלים כמעט כמו בSS, אבל להכניס קצת יותר עניין בזה (וגם לעבוד על דברים שאתה לא עושה בSS), אני ממליץ על התוכנית הזאת בחום.

עוד מישהו ממליץ על התוכנית הזאת?

היא תתאים כדי להמשיך להתקדם בכוח, אבל גם לשפר ריצת 2000,שכיבות סמיכה וכפיפות בטן תוך כדי? (הכנות לצה"ל)
(אם נניח שגם נחליף את הקלין, כי אני מניח שיהיה מיותר להתחיל ללמוד אותו עכשיו כשאין הרבה זמן)

עוד מישהו ממליץ על התוכנית הזאת?

היא תתאים כדי להמשיך להתקדם בכוח, אבל גם לשפר ריצת 2000,שכיבות סמיכה וכפיפות בטן תוך כדי? (הכנות לצה"ל)
(אם נניח שגם נחליף את הקלין, כי אני מניח שיהיה מיותר להתחיל ללמוד אותו עכשיו כשאין הרבה זמן)

כן.

Back
למעלה תחתית