הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחינו וגיסנו מרגע לדודלי

אימון קליל כנראה אחרון , כי ביום שלישי אין לי מכון .

HB :

177.5X5X5

סט אחד עם פקודות . ללא מראה , ללא תוספתן .

בנצ' ( רוב רובן של החזרות עם עצירה ) :

127.5X5X5

מתח :

3X8

שוב , כמה שהטכניקה הייתה אידיאלית , היה די קליל .

אז היו בינתיים שיאים בשבוע בלי אימון נפח ( נמנעתי כי עיקמתי תרגל במוצ"ש ) .

190X5 HB

PR לחזרות

145X6 בנצ'

PR לחזרות

250X3 דדליפט

PR

היום התחלתי חיטוב עם משה

משקל נוכחי :

112

24% שומן לדעתי

מטרה :

13% שומן

האימון הוא טקסס מפוצלת לארבעה ימים , עם 4X5 בנפח .

שבוע 1 :

בנצ' ע"ע :

130X4X5

מתח + 8 ק"ג :
4X5

פולי עליון . אגב , כלל לא פיללתי שאגיע לכזה משקל גוף אבסורדי , פשוט העלייה שלי במשקל היא לא לינארית .

לדוגמה - בבוקר יום רביעי שלפני שבוע וחצי , נשקלתי לקראת התחרות 108 , והשבוע כבר מיום שני אני 112 לכל הפחות .

כמובן שמדובר על משקל בוקר בשני המקרים , ובשניהם התזונה הייתה זהה בערך .. HB :

180X5-5-6-5

בשני הסטים הראשונים שכחתי היפ דרייב , אז היה קשה מהרגיל , ולכן בסט השלישי הוספתי עוד חזרה לשם תרגול .

נערך לאחרונה:
יש לך 180X4X5? דאממםם יש לך עוד יותר בסקוואט.

לא הבנתי .

בכל מקרה זה קליל הנפח הזה אפילו שאני קצת חלש בגלל הגירעון ( עשיתי כבר לפני איזה חודשיים 180X3X5 ) .

אגב שכחתי לציין שבחימום עם 10 עשיתי סקוואט ליליברידג' סטייל - עם עלייה מהירה שגורמת למוט לעוף וליפול חזרה .
זה ממש כיף ומגניב , אבל היה בזבוז אנרגיה שגם ככה הייתה חסרה לי 😃

לא הבנתי .

בכל מקרה זה קליל הנפח הזה אפילו שאני קצת חלש בגלל הגירעון ( עשיתי כבר לפני איזה חודשיים 180X3X5 ) .

אגב שכחתי לציין שבחימום עם 10 עשיתי סקוואט ליליברידג' סטייל - עם עלייה מהירה שגורמת למוט לעוף וליפול חזרה .
אני אומר פשוט שאין מצב ש190 זה הRM5 שלך, יש לך עוד הרבה יותר.

לא הבנתי .

איך עושים את זה ?
כשאני עושה את זה אני מתחיל LB מסיים HB ואם אני עושה את זה בHB אז זה הופך לפרונט

אני אומר פשוט שאין מצב ש190 זה הRM5 שלך, יש לך עוד הרבה יותר.

כשעוד עשיתי את ה200X3 , אני חושב שזה היה באמת משקל לחמישיה . פשוט כשיש לך אחרי זה PR בבנצ' , ועוד PR של 5 ק"ג בדדליפט , לא כדאי לתת הכל .

לגבי ה190 , שוב - זה לא היה חלק מהתכנית , פשוט לא יכולתי לעשות נפח בראשון , ושני המכון היה סגור . אז העדפתי PR לחזרות בשביל לשבור שיא בחמישי בדדליפט ( בוצע ) .

כשאני עושה את זה אני מתחיל LB מסיים HB ואם אני עושה את זה בHB אז זה הופך לפרונט

אני עושה HB , וזה היה נורא טבעי . @rud

כשעוד עשיתי את ה200X3 , אני חושב שזה היה באמת משקל לחמישיה . פשוט כשיש לך אחרי זה PR בבנצ' , ועוד PR של 5 ק"ג בדדליפט , לא כדאי לתת הכל .

לגבי ה190 , שוב - זה לא היה חלק מהתכנית , פשוט לא יכולתי לעשות נפח בראשון , ושני המכון היה סגור . אז העדפתי PR לחזרות בשביל לשבור שיא בחמישי בדדליפט ( בוצע ) .

יאפ.

חחחח
אני נקרע מצחוק מהילד עם החולצה הכתומה בסוף של הסרטון כשאתה צועק

חחחח
אני נקרע מצחוק מהילד עם החולצה הכתומה בסוף של הסרטון כשאתה צועק
הילד עם החולצה הכתומה סובב תראש ממש כמו עכבר !
הוא לא ניראה במכון מאז
Just saying אג"ב אם תסתכלו בסירטון על המראה והפרצוץ שהוא עושה כשהוא צורח זה הרבה יותר מצחיק מהבהלה של הילד

אג"ב אם תסתכלו בסירטון על המראה והפרצוץ שהוא עושה כשהוא צורח זה הרבה יותר מצחיק מהבהלה של הילד

במקומך לא הייתי ממשיך לבוא להתאמן איתי . 🤬 תציע להם גם לאכול פופקורן עם ידידה ברזילאית כשהם רואים את זה

יום שלישי יום עצימות נכון? אני אבוא לצלם ולהרוס את הרייג

ואני ממליץ בחום רב

לאחרונה הבנתי שיש שחושדים בי שאני מזריק .

אם זה באמת נכון , אני מוכן להעלות בדיקות דם מידי חודש ללוג .
רק שאותם סמרטוטים צרי עין , מוחין , ו*** , יצאו מהחורים שלהם ויבקשו את זה במפורש .

שמעתי שתולים את זה בין השאר בזה ש @Great Shaped רשם לי בלוג שאני מוזרק :

https://www.lbs.co.il/threads/41125/page-3#post-529478 .

אז זה בנדוד שלי וזאת הייתה הטרלה . מי שמתבייש לחשוף את המידות הרעות והאישיות המכוערת שלו מוזמן לבקש ממני את זה בפרטי , ואני אפרסם בלוג .

נערך לאחרונה:
למה שזה יעניין מישהו אם אתה מזריק או לא ? אתה גם ככה יותר חזק מהם אז זה לא משנה שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית