הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

*משחק* הצער של כל מחטב

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
לקראת הקיץ שמתקרב צריך לעשות משחק
כל אחד יגיד את הצער בחיטוב שלו
אני אתחיל
כשאמא מביאה גלידה הביתה ואתה צריך לחכות למחר כי עברת את מכסת הפחמימות היומית שלך
משחק מהנה

שאתה הולך בסופר ורואה פיינט של גלידת בן אנד ג׳ריס ויודע שאת זה אסור לך

שהבשר היחידי שאתה אוכל כל היום זה פסטרמה וחזה עוף...

כשאתה מתחיל לבזבז 8-9 ביצים ביום ואז גומר 3 קופסאות ב-3 ימים (מעצבן לקנות כל יום חבילת ביצים במכולת....)
כשיש מקרוני עם קטשופ במקרר (מאוד אוהב במסה אני יכול לפרק 750-1000 גרם מקרוני (מבושל) בפחות מחצי שעה ולהשאיר עוד קצת מקום לבשר)
כשחברים אוכלים לידי פיצה (עם התוספות האהובות עליי) שאני שילמתי חלק עליה רק כדאי לא לצאת קמצן.

בתכל'ס חוץ משתי אלו אין שום דבר נורא...
אני לא אוהב כל כך גלידה, ואם אני אוכל מלא שומן אז אני לא רעב באותו היום....

תהיו בריאים, בכיף הייתי נשאר במסה כל החיים.

• פותח/ת השרשור
שמביאים כמה בנות לבית ריק והן מתחילות להוריד שותים וגם חברים שלך מורידים שותים והבחורה שלך שואלת אותך למה אתה לא שותה ואתה מת לשתות 😵.
שיוצאים כולם לאיזה פאב של קיבוץ שפיינט בירה מהחבית עולה 15 שקל וכולם שותים ונהנים ועושים שטויות ורק לך אסור לשתות :(
שחברים יושבים ומעשנים ג'וינט ואתה אומר שלא בא לך כי אתה מפחד לקבל מאנצ'ז מפחיד ולאכול חצי עולם :((
וכמובן האוכל של סבתא שזה כל ארוחה 3 מנות עם 4 קינוחים חחחחחח

לסיכום שיעבור כבר הקיץ הזה ונגיד ביי לריבועים ושלום לחברה הטובה ביותר - הכרס

ברור שזה המוגבלות באוכל אבל זה שווה את זה בשביל לראות תוצאות סוף שבוע.

כשאמא שלך דווקא בחיטוב מחליטה להכין כל מיני מאפים ומאכלים מפחמימות ואתה לא יכול לגעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית