הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

*משחק* הצער של כל מחטב

בכל רגע נתון ביום אפשר למצוא מה לאכול... לדוגמא כשהייתי עובד בקסטרו הייתי יוצא במקום להפסקה אחת ארוכה לכמה הפסקות במשמרת וככה אוכל כמה פעמים ויכולתי להכניס ככה יותר קלוריות במשמרת

כמו שאמרתי למעלה זה תלוי בנוחות , בטח היה לך שם איפה לקנות אוכל במחיר שפוי ומקום להתפנות.

מה נסגר כולם פה בוכים על הארוחות שישי למה אתם לא עושים העמסה בימי שישי? ואז גם אפשר לאכול חופשי בארוחה וגם לשתות עם חברים.. העמסה מחזיר לשפיות

מה נסגר כולם פה בוכים על הארוחות שישי למה אתם לא עושים העמסה בימי שישי? ואז גם אפשר לאכול חופשי בארוחה וגם לשתות עם חברים.. העמסה מחזיר לשפיות

+1, העמסה רק ביום בשישי!
1. אין כבר טעם בפה אז אתה דוחף סוכרזית לפה/שותה מלא קולה זירו/שותה תה בזמן שחם רצח בחוץ
2. מיום שלישי כבר שואל את אמא מה היא מכינה לשישי בצהריים ובערב :hoel

(שאתה בחיטוב דל פחמימה) ושאח שלך גמר את הבשר האדום לפני שחזרת מהאימון ונתקעת עם עוף.

• פותח/ת השרשור
שיש לך טיול ואין לך מה לאכול וממש אין לך כח להכין סנדוויצ'ים מחלבון אתה פשוט מעביר את ההעמסה ליום הזה ואתה כמו דפוק אוכל כיכר לחם כי אין שום דבר אחר לאכול

1.אתה יודע שאתה בחיטוב כשלמרות שאתה מתאמן יותר, אתה אוכל פחות
2.כשאתה מחרבן פעם ביומיים (וגם אז עד שהוא יוצא הוא עושה טובה הבן ****) ואז אתה רץ לשקילה...

• פותח/ת השרשור
1.אתה יודע שאתה בחיטוב כשלמרות שאתה מתאמן יותר, אתה אוכל פחות
2.כשאתה מחרבן פעם ביומיים (וגם אז עד שהוא יוצא הוא עושה טובה הבן ****) ואז אתה רץ לשקילה...

דווקא אני מחרבן אפילו 5 פעם ביום

כשאתה מגיע לכשל ואתה אומר טוב אני אוכל יותר ואצליח ואז אתה נזכר באיזה תקופה של השנה אתה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית