הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות להעמסה וטיפים

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
יש למישהו רעיונות למאכלים בהעמסה
וגם טיפים איך לא להיסתם אחרי שאתה אוכל את הפחמימה הראשונה..

פרחיות בדבש, טעים וגם אחלה בשביל העמסה
איזה 3 גרם שומן ל-100 גרם, וסביבות ה-80 גרם פחמימה.

ואתה יכול לקחת גם שיבולת שועל, תבשל את השיבולת שועל ביחד עם חלב וטיפה סוכר, גם יוצא טוב..

אורז, פסטה, יש כל כך הרבה דברים שבקלות אפשר לתת איתם העמסה טובה

פיצה (רק האט זה יותר בצק דק עם קצת גבינה מפיצה, היא יחסית דלת שומן)
שניצלייה (בגש, פירורי לחם ובשר רזה זה דל שומן ועתיר פחמימה)
בורקסים
עוגיות
מקרוני עם קטשופ
סנדווצ'ים

פיצה (רק האט זה יותר בצק דק עם קצת גבינה מפיצה, היא יחסית דלת שומן)
שניצלייה (בגש, פירורי לחם ובשר רזה זה דל שומן ועתיר פחמימה)
בורקסים
עוגיות
מקרוני עם קטשופ
סנדווצ'ים

יש לי חבר שעבד בפיצה האט ואמר שדוחפים כמויות מטורפות של שמן ושאני בחיים לא יאכל שם יותר.. בכללי גם לפני שהוא אמר לי את זה שמתי לב שהפיצות שלהם אובר שמנוניות.. סתכל על הבצק זה לא נורמלי זה כאילו טיגנו בשמן עמוק את הפיצה.

יש לי חבר שעבד בפיצה האט ואמר שדוחפים כמויות מטורפות של שמן ושאני בחיים לא יאכל שם יותר.. בכללי גם לפני שהוא אמר לי את זה שמתי לב שהפיצות שלהם אובר שמנוניות.. סתכל על הבצק זה לא נורמלי זה כאילו טיגנו בשמן עמוק את הפיצה.

פאק עשיתי העמסה והסתמכתי על הערכים במחשבון 😵
טוב לדעת להבא העמסה הבאה אני אקח שניצליה זה בגט עם פירורי לחם זה סבבה גם בלי ערכים אני כמעט בטוח שזה מלא פחמימה ודל שומן

פאק עשיתי העמסה והסתמכתי על הערכים במחשבון 😵
טוב לדעת להבא העמסה הבאה אני אקח שניצליה זה בגט עם פירורי לחם זה סבבה גם בלי ערכים אני כמעט בטוח שזה מלא פחמימה ודל שומן
העמסה עושים בבית ולא בכל המסעדות של אוכל מהיר, אתה לא יכול לדעת מה שמים שם
ותאמין לי שאם השניצל טעים- הוא מטוגן בכמות יפה של שמן.

ובתכלס לא חסר אוכל טעים שאפשר לאכול בבית בהעמסות אז לא רואה סיבה ללכת לכל המקומות האלו.

עכשיו אני שם לך מוניטין שלילי כי אני רעב וחוץ מירקות וחזה עוף לא נשאר לי כלום לאכול היום
ואתה פותח שיחה על דברים טעימים:(.

נערך לאחרונה:

ובתכלס לא חסר אוכל טעים שאפשר לאכול בבית בהעמסות אז לא רואה סיבה ללכת לכל המקומות האלו.

עכשיו אני שם לך מוניטין שלילי כי אני רעב וחוץ מירקות וחזה עוף לא נשאר לי כלום לאכול היום

12 גרם שומן ל 100 גרם לשניצל כפרה.

עכשיו הסתכלתי על קופסה של טבעול , חבל... תעשה את ההעמסה בבית שתדע מה אתה מכניס לגוף.

12 גרם שומן ל 100 גרם לשניצל כפרה.

עכשיו הסתכלתי על קופסה של טבעול , חבל... תעשה את ההעמסה בבית שתדע מה אתה מכניס לגוף.
אני לא עושה העמסות במסעדות, זה הרוסיה הלוהטת.
והוא דיבר על שניצל שמכינים בחנות, אני משער שזה עוד יותר גרוע

השניצל הוא הרוב בגט ותוספות ופירורי לחם עם טעם (ספרדי,יווני וכל השמות האלו...)
ככה שגם אם מטביעים את זה בשמן 80% לפחות פחמימה וחלבון(חזה עוף) ככה שזה מקסימום 20 גרם פחמימה ל-100 גרם....

ואל תדאג מצבי לא יותר טוב (אולי קצת יותר טוב קבנוס, סטייק (סטייק מוקפא מסופר ולא בשר) ואבקת חלבון שוקולד)

גלידה
שייקים בסגנון של ש"ש חלב ותוספות
אוריאו
לחמניות
קורנפלקס

• קרקרים בצורת חיות
  • גלידה 0% (אין להגזים, אישית עושה לי כאבי בטן אם אני אוכל הרבה)
  • רביולי (שקונים בשקיות יש טעמי בטטה, גבינה , ועוד)
  • קורונפלקס (לא כריות, עדיפות לשוגי / עוגי / קפטן קראנצ' / קראנצים/ספיישל K /ברנפלקס, וכל מה שיש לו עד 5-6 גרם שומן ל100 גרם מוצר) או לחילופין שיבולת שועל
  • בייגלה עד 3% שומן (יש של מאיר בייגל , אריזה בצבע תכלת (לא כחול!!)
  • אורז/פסטה/קוסקוס/תפוח אדמה/קינואה/וכל הפחמימות למינהן שצריך לבשל עם מים
  • לחם/פיתה/לחמניה/טורטייה/לאפה/בגט
  • דבש / פירות יבשים / פירות רגילים (זיכרו שקבוצה זו מכילה פרוקטוז שהינו סוכר הפירות אנו מעוניינים יותר בגלוקוז - כך שאין להגזים עם פריטים הללו)

בעיקרון יש את כל הנחשי גומי וממתקים כאלה חמצוצים וכו' שהערכים התזונתיים שלהם טובים בעקרון להעמסה 0 שומן וכל השאר פחמימה (המון גלוקוז) .
האמת שלא חקרתי את זה לעמוק אבל בעקרון מבחינת ערכים זה מצוין להעמסה-לא משביע , 0 שומן וטעים רצח!!

אם למישהו יש טעונים נגד אני אשמח שיגיב.

באו נגיד שזה חלום להעמיס את כל זה :
images
:hoel:hoel:hoel:hoel

המון פיצה ביתית.
קח מתכון לפיצה, תוריד את הסוכרים שבו, תחליף את הגבינה ב9%.
גלידה דלה בשומן.
המון לחם
פתיבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית