עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אגיד לך משהו שקצת יבאס אותך אבל זה משהו חשוב שלמדתי עם הזמן.
כל עוד הסקוואט מתחת ל130 לחמישיות והRM5 בדדליפט מתחת ל160 אין לך שום סיבה לבדוק סינגלים, זה פשוט בזבוז זמן ולא נותן לך אינדיקציה לגבי שום דבר(כי אתה חלש עדיין/מערכת העצבים המרכזית לא הסתגלה היטב לתרגיל/הטכניקה לא טובה מספיק כדי לשלוט במאמץ מקסימלי/ המאמץ המקסימלי לא באמת מאמץ מקסימלי)
אני אישית גם בתקופת מאסה עם RM5 מעל 200 בודק סינגלים לעיתים נדירות/אחת ל3 חודשים
קח את אד קוהן, הדדליפטר הכי טוב בהיסטוריה ביחס למשקל גוף שלו(מחזיק שיאי עולם ב4 קטגוריות משקל בדדליפט) הוא לעולם לא עשה סינגלים באימונים חוץ מהתחרות עצמה, היה עובד בחמישיות, חודשיים לפני תחרות יורד לשלשות ובשבועות האחרונים לזוגות.
אני עם הנחש
כמובן שזה לא לפי משקל אבסולוטי אלא לפי רמה (בן 60 שמגיע לדדליפט 140 אולי הגיע למשקל הכי גבוה שהוא יעשה איי פעם), אבל כקו מנחה זה תופס. ואתה צעיר ככה שבוודאי שזה תופס עליך
בכל מקרה מבחינת טכניקה - תוריד ראש, הייתי לוקח את המוט קצת יותר אחורה ומסתכל על נקודה ברצפה מתחת למראה. אתה עוד לא ברמה שהטכניקה שלך ממש טובה ככה שבמקום להכנס לזה ברבאק הייתי מעדיף שתכנס לזה בריכוז ותנסה לדייק - כלומר שתעבוד לפי חמשת השלבים לדדליפט ( http://startingstrength.com/resources/forum/showthread.php?t=19833&p=182468#post182468 ).
בהצלחה
+מוניטין
אם זה לא השתמע ממה שאמרתי, כל טווח שאינו 5 חזרות לא רלוונטי לרמה שלך או לרמה של הרוב כאן לצורך העניין(כולל אותי).
הבסיס של תכנית מוצלחת זה 5 חזרות, דובר על הסיבות פעמים רבות.
נ.ב
לפני שיקפצו אנשים לחינם, גם בטקסס כשעושים 3 חזרות ביום עצימות מצליחים כי התכנית נשענת סביב יום נפח של 5X5...