הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אייפון נתקע ועובד באיטיות

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
בס"ד

יש ברשותי אייפון 4. בשבוע-שבועיים האחרונים הוא מתחיל להיתקע ולעבוד לאט לפעמים.

כאשר הוא במצב המתנה והמסך כבוי, לאחר שאני לוחץ על כפתור התפריט, קורה כשאני "מחליק" את האצבע לפתיחת הנעילה והוא פשוט נתקע באמצע הפתיחה. או שפשוט צריך לתת לו חצי דקה- דקה ורק אז הוא מגיב. לחצתי על איפוס ההגדרות וזה עוזר בדיוק לכמה שעות ושוב המצב חוזר לקדמותו.

מישהו ניתקל במצב כזה? יש רעיון למישהו?

יש סידיה?
תמחק טוויקים ושטויות שאתה לא צריך.
משחקים, אפליקציות וכל מה שאתה לא צריך- תמחק.

אם עדיין לא עוזר, שמור מה שחשוב ותעשה ריסטור.

• פותח/ת השרשור
מה זה סידיה?
הוא לא פרוץ, אם זה קשור.

יש בו כ 7 אפליקציות... יכול להיות שזה וירוס שירד באיזה אפליקציה? אתה מציע למחוק אחת אחת ולנסות?

תודה רבה

מה זה סידיה?
הוא לא פרוץ, אם זה קשור.

יש בו כ 7 אפליקציות... יכול להיות שזה וירוס שירד באיזה אפליקציה? אתה מציע למחוק אחת אחת ולנסות?

תודה רבה
כן התכוונתי לפריצה.
כמה GB האייפון שלך?

ויכול להיות שאתה פשוט משאיר אפליקציות פתוחות ב-Multi Tasking, תפתח את הנעילה, תלחץ פעמיים על כפתור הבית,
לחיצה ארוכה על אחת האפליקציות שיש שם עד שיופיע לך מינוס בצבע אדום, ותכבה את כולן.

• פותח/ת השרשור
כן התכוונתי לפריצה.
כמה GB האייפון שלך?

ויכול להיות שאתה פשוט משאיר אפליקציות פתוחות ב-Multi Tasking, תפתח את הנעילה, תלחץ פעמיים על כפתור הבית,
לחיצה ארוכה על אחת האפליקציות שיש שם עד שיופיע לך מינוס בצבע אדום, ותכבה את כולן.

16 גג'יגה.

אני תמיד מקפיד לסגור אפליקציות כמו שאמרת, לא ניראה לי שזו הבעיה.

מה אתה ממליץ?

16 גג'יגה.

אני תמיד מקפיד לסגור אפליקציות כמו שאמרת, לא ניראה לי שזו הבעיה.

מה אתה ממליץ?
תנסה למחוק מה שאתה לא צריך, אפליקציות, מוזיקה וכו' ותראה אם זה עוזר.
אם לא אתה פשוט יכול לגבות מה שצריך ולעשות ריסטור.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, מחקתי איזה יישום של משחק כלשהו שהתקנתי לאחרונה. נראה שזה עוזר, אם כי אדע בוודאות רק ביום- יומיים הקרובים. תודה לכולם.

אגב, מה הייתרון בלפרוץ את המכשיר? מה אוכל לעשות במכשיר פרוץ שלא אוכל לעשות במכשיר שאינו פרוץ?

אוקיי, מחקתי איזה יישום של משחק כלשהו שהתקנתי לאחרונה. נראה שזה עוזר, אם כי אדע בוודאות רק ביום- יומיים הקרובים. תודה לכולם.

אגב, מה הייתרון בלפרוץ את המכשיר? מה אוכל לעשות במכשיר פרוץ שלא אוכל לעשות במכשיר שאינו פרוץ?
כל מיני שינויים שמכשיר "נעול" לא יכול לקבל.
ערכות נושא, טוויקים, אפליקציות מלאות בחינם...

אם להגיד לך בתכלס, יש לי מכשיר פרוץ והדבר היחידי שאני הורדתי עם הפריצה זה משחק אחד ואפליקציה להורדת שירים.

• פותח/ת השרשור
כל מיני שינויים שמכשיר "נעול" לא יכול לקבל.
ערכות נושא, טוויקים, אפליקציות מלאות בחינם...

אם להגיד לך בתכלס, יש לי מכשיר פרוץ והדבר היחידי שאני הורדתי עם הפריצה זה משחק אחד ואפליקציה להורדת שירים.

תודה רבה אחי!

אם ככה, אז אין טעם לפרוץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית