הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בכתף הקדמית (יד ימין בלבד)

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
הכל התחיל לפני כמה חודשיים טובים שהתחלתי לעשות מקבילים עם משקל , אחר''כ הפסקתי עם מקבילים והתחלתי להרגיש את הכאב כשאני מסיים את הסט במתח ומוריד את הידיים כלפי מטה . בעיקרון התחלתי לעשות חימום טוב יותר וזה עבר . לפני כשלושה שבועות עשיתי פרס בפעם הראשונה וכשהגעתי למשקל של 50 קילו הרגשתי את הכאב בכתף הקדמית (צד ימין) הפסקתי עם הפרס והמשכתי לעשות לחיצת כתפיים ששם אין בעיה ואין כאב .
אתמול באימון האחרון עשיתי לחיצת חזה בשיפוע חיובי והיום אני מתקשה להרים את היד (יש כבאים) .

עכשיו הכאבים האלה באים כאשר יש עבודה חזקה על הכתף קידמית יותר בתנועה כמו בפרס (למשל בבנץ אין בעיה) .

מה לעשות ? הרי יש פציעה , אומנם אני יכול לעבוד עם תרגילים אחרים שאין רגישות .

• פותח/ת השרשור
אני מקפיץ שוב אחרי 4 ימיים הכאב עבר לגמרי ...
אבל אני יודע שברגע שאני יחזור לעשות פרס , בנץ חיובי או כל תרגיל דומה הפציעה תחזור...
עכשיו השאלה מה לעשות כדי שהפציעה תעבור יש עדיין רגישות בכתף הקדמית בתרגילים הנ"ל ...

של מה ? אף פעם לא עשיתי פרס ובפעם הראשונה שעשיתי היה כאב...באותו הזמן כלומר הפציעה כבר הייתה שם בלי שום קשר לתרגיל
יכול להיות שהכתף שלך בפיגור.
אותו דבר יכול להיות בכתף אחורית ולחיצת חזה.
נסה לחזק אותה ולראות בהמשך אם הכאב חוזר.

• פותח/ת השרשור
להתחיל לבצע פרס.
זכור לא לבצע פרס באותו יום של לחיצת חזה.
אבל יפצע אותי...אלה אם אני יעשה עם משקלקל אבל אז אני לא עושה פה כלום...

אני חשבתי לעשות פרוטוקול פציעות מה אתה אומר ?

אבל יפצע אותי...אלה אם אני יעשה עם משקלקל אבל אז אני לא עושה פה כלום...

אני חשבתי לעשות פרוטוקול פציעות מה אתה אומר ?
לא חושב שזאת פציעה שמצריכה פרוטוקול פציעות.
נסה לעבוד עם משקל קל וטכניקה נכונה ולאט לאט לעלות משקל. אם לא, צלם בכל זאת סרטון.

או קיי קראתי.
יש לא מעט בעיות עם ה"פרוטוקול" הזה (הוא מדבר על פציעות שריר , ורוב האוכלוסייה לא ממש יודעת להבדיל מתי מדובר בשריר ומתי ברקמה אחרת. לא הבנתי גם על איזה "דימום" הוא מדבר. גם אם יש פגיעה בשריר , דימום הוא לא חלק משמעותי מהעניין , אם בכלל)
לא הייתי ממליץ לפנות אליו אוטומטית בכל פציעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית