עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא בחיטובלמה ירדת במשקל?
שים לב לגובה.67 קילו ועושה חיטוב... מעולה...facepalm
אל תדאג למשקלים פשוט תסיים מהר חיטוב ותתחיל מאסה, במשקלים האלה אין סיבה לא להתקדם 20-40 קילו בחודש
בהצלחה
שים לב לגובה.
לפותח האשכול - כל הכבוד!
הייתי 19 א.ש לא לעשות חיטוב על 19 א.ש זו שערורייה
הגזמת.שמתי לב... הוא מעל ;maeq1.50
בגדול הדעה הרווחת שבמאסה עולים באחוז שומן בצורה מטורפת תמוה בעיניי, בנאדם על 19-20 אחוז שומן יכול להישאר באחוז שומן זהה או לעלות אחוז/שניים תוך כדי מאסה של כמה חודשים.
במיוחד באנשים שאין להם מאסה רצינית או אנשים שמנים מהקצה השני עליהם כבר קל מאוד לעלות במאסה ולהישאר על אותו אחוז שומן ולהתחזק המון עם תפריט תזונה נורמלי(אפשר לעשות מאסה ולרדת קצת בא"ש גם למי שעל א"ש יחסית גבוה)
כל הכבוד.
ד"א בסרטון אתה נראה רזה.
כל הכבוד, משקל אחלה ביחס למ.ג.
יפה שאתה ממשיך להתחזק בחיטוב.
אני לא מבין מה אנשים רוצים בקשר לחיטוב, לדעתי עשית בשכל, בלי קשר לקיץ
להיות על 19% שומן זה דיי גבוה ובמילא הוא יצטרך לחטב בסופו של דבר אז למה למשוך
את זה למצב שהוא יצטרך לחטב המון זמן.
זה טוב או רע ?
קראת את התגובה שלי בכלל?
קראת את העדות של זאפטה על עצמו?
לי יש דעה אחת ברורה, כל מי ששחיף ולא עם א"ש חריג(שחיף= ללא מאסה משמעותית) צריך להתחזק ולעלות במאסת שריר. לרדת בא"ש עם מאסת שריר גבוהה זה דבר קל מאוד, לעומת ירידה בלי מאסה שיכולה להיות מייגעת.
בנוסף להיות 15 אחוז שומן לדוג' עם מאסת שריר או בלי זה עולם אחר
תסריט ריאלי:
בנאדם 19-20 אחוז שומן, בריא, שוקל 67, סקוואט 80-90 קילו ל5, דדליפט 110 ל5, בנץ' 70 ל5(לפי הגדרה בנאדם שחיף).
במקום חיטוב:
5 חודשי מאסה(20 שבועות) איכותיים, כל שבוע שביעי שבוע ריקון נוזלים- ירידה של 3-4 קילו(קיצוץ פחמימות) והמשך מאסה.
אחרי 5 חודשים מ67 הבנאדם שוקל 75-77 קילו עדיין על 19 אחוז שומן, הוא הרבה יותר חזק ומאסיבי, וגם לחטב יהיה לו יותר קל(לדוג' זאפטה רשם על עצמו גם)
אולי אתה צודק אבל אני שלם עם ההחלטות שלי
זה קצת גיי אבל די אכפת לי איך אני אראה בקיץ בבריכה או בים ואני לא רוצה ללכת עם כרס כמו שהייתי לי כשהייתי על 19 א.ש
בזמן החיטוב גם התחזקתי שזה דבר טוב מאוד ואפשר אפילו להגיד שזה קצת הפסקה מנטלית מהמסה שהייתי לי הרבה יותר קשה מהחיטוב