הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך זה הולך

בחור כארז

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
-4
49
0
אני מפחד שעוד כמה שנים אם אני אגיע למשהו טבעי אז פתאום יראו לי את האשכול הזה כאילו שהשתמשתי בחומרים או משהו .. אבל בעיקרון האשכול הזה סתם לידע כללי אני לא מאמין בשיט שאני הולך להזריק או משהו רק המחשבה מפחידה אותי אבל וואלה אני מקנא באלה שמגיעים לגדלים במהירות ונראים כלכך טוב אז אני ממש מסתקרן בנושא ..

איזה חומרים נחשבים להכי פחות מסוכנים והכי טובים בקטע של כדורים והכל כמה זה עולה איך עושים את זה איפה משיגים את זה ? עד כמה זה באמת מסוכן כמו שהחברה נתנה לזה להישמע ? כמה זה מועיל ? מאיזה גיל אפשר להתחיל לקחת את זה ? איך זה הולך ? פעם בכמה זמן לוקחים ?

תודה

קודם כל אתה לא אמור לפחד אם אתה נכנס אז אתה בפנים , אתה לא היחיד אתה יודע ...
אתה יכול להתאמן טבעי עם תוספים כמו קריאטין וכו ,תזונה טובה בהתאם למסה חיטוב
שינה ואימונים מתאימים , חומרים זה לא הפתרון .
מה גם שאתה על חומרים אתה חייב לאכול פי 3 ולהתאמן בעצימות יותר גבוהה
העלות של החומרים פלוס אוכל פלוס תוספים כגון פיסיטי ויטמינים זה לא כזה זול

• פותח/ת השרשור
קודם כל אתה לא אמור לפחד אם אתה נכנס אז אתה בפנים , אתה לא היחיד אתה יודע ...
אתה יכול להתאמן טבעי עם תוספים כמו קריאטין וכו ,תזונה טובה בהתאם למסה חיטוב
שינה ואימונים מתאימים , חומרים זה לא הפתרון .
מה גם שאתה על חומרים אתה חייב לאכול פי 3 ולהתאמן בעצימות יותר גבוהה
העלות של החומרים פלוס אוכל פלוס תוספים כגון פיסיטי ויטמינים זה לא כזה זול
כרגע אני בן 17 , לפי מה שאני רואה במדריך לא מומלץ לקחת מתחת לגיל 21 וגם רמת ההורמונים הטבעית גדולה מאוד , בקיצור נקווה שאני אשרוד את הצבא בלי להרוס את הכל נקוה שאני יהיה גובניק מסריח כזה .. יאללה לא צריך חומרים למה לשחק לעצמי בבריאות בגיל כזה טבעי זה אח 👑

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית