הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמן אוסר לעשות סקוואט

• פותח/ת השרשור high
  • פורסם בתאריך

high

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
7
47
0
שלום,

כבר הרבה זמן המאמנים בחד"כ לא מפסיקים להציק לי עד כמה שסקוואט הורס את הגב והברכיים.
היום שמתי 85(לא הרבה יחסית לשיאים שיש פה) ואחרי שסיימתי את הסט, אחד המאמנים בא אליי ואמר לי שהוא אוסר עליי לעשות סקוואט שם יותר מ60 קילו.
עכשיו אין לי מושג מה לעשות אני רק השבוע התחלתי את הלינארית של ביל סטאר.
מחר אני הולך להפגש עם ההנהלה של החד"כ בתקווה שהם יסיכמו לי לעשות סקוואט.
אשמח לעצות מה לומר להנהלה ואם יש חוקים שהם עוברים אליהם אשמח גם אם תציינו אותם.
נ.ב אם זה חשוב אני בן 15.

תודה רבה!

פשוט תעשה אם הוא נוגע בך תגיד שהוא הטריד אותך (אל תקחו את זה לכיוון אחר כמו ילדים קטנים)....
ואם הוא גם צועק אז תפנה להנהלה ותגיד שהוא מציק לך ואתה תעזוב...
ואם הוא פשוט מעיר תשתמש בזה כמוטיבציה...

אם לא חתמת על משהו וכל עוד אתה לא פוגע בציוד/ מתאמנים הם לא יכולים לאסור עליך משהו..
או שתחפש פשוט מכון אחר תוריד סטנדרטים - סטנד/ראק/כלוב , מוט אולימפי , ספה אם יש את כל זה אז זהו...כל השאר זה נוחות.

• פותח/ת השרשור
פשוט תעשה אם הוא נוגע בך תגיד שהוא הטריד אותך (אל תקחו את זה לכיוון אחר כמו ילדים קטנים)....
ואם הוא גם צועק אז תפנה להנהלה ותגיד שהוא מציק לך ואתה תעזוב...
ואם הוא פשוט מעיר תשתמש בזה כמוטיבציה...

אם לא חתמת על משהו וכל עוד אתה לא פוגע בציוד/ מתאמנים הם לא יכולים לאסור עליך משהו..
או שתחפש פשוט מכון אחר תוריד סטנדרטים - סטנד/ראק/כלוב , מוט אולימפי , ספה אם יש את כל זהאז זהו...כל השאר זה נוחות.

לא אכפת לי ממה שהוא אומר הקטע זה שיענו אסור לי לעשות יותר סקוואט זה מה שמפריע לי.
חשבתי על לעבור מכון אבל אם אני עובר אני צריך לשלם קנס.

לא אכפת לי ממה שהוא אומר הקטע זה שיענו אסור לי לעשות יותר סקוואט זה מה שמפריע לי.
חשבתי על לעבור מכון אבל אם אני עובר אני צריך לשלם קנס.

פעם ראשונה אני שומע את השטות הזאת...

צלם את הסקוואט
יכול להיות שאתה לא מבצע נכון

פעם ראשונה אני שומע את השטות הזאת...
קנס יציאה מהתחייבות, זה לא משהו נדיר..
צלם את הסקוואט
יכול להיות שאתה לא מבצע נכון
לא נראה לי שזו הסיבה שאוסרים עליו לעשות סקוואט, אם זה היה בגלל זה והמאמן היה מבין עניין
הוא היה מלמד אותו לעבוד כמו שצריך.

תעמוד על שלך ותתווכח איתו אם אתה חושב שאתה צודק
לא יעזור לבכות כאן בפורום

שים עליו זין באיזה זכות הוא אוסר עלייך לא חתמת על "לא לעשות סקאווט"

ובמקומך הייתי קונה את החולצה מדריך שיש ברכישת חולצות רק בשביל לעצבן את ה"מאמן" הזה

חחחח זה פשוט מגוחך מה שאני שומע פה, אני פשוט לא מאמין שיש מאמן שאוסר עליך לעשות SQUAT חחחח =)

יצא חוק שמבטל קנסות יציאה גם ממכוני הכושר, הוא לא בתוקף?

• פותח/ת השרשור
באף חוזה של מכון לא כתוב "נאסר עלייך לעשות סקוואטים".

ברור. אבל יכול להיות שיהיה כתוב "עלייך להקשיב לדברי המאמנים".

בתור מדריך ברשת מועדוני כושר, נתקלתי במקרים שמתאמנים התלוננו על עמיתים שלי לעבודה בנוגע לסקוואט.
מתאמן התחיל ss בהמלצתי ומדריך אחר לא הסכים ללמד אותו סקוואט ודדליפט כשלא הייתי במשמרת.
התלונן להנהלה, המדריך תחת אזהרה, והבחור עושה סקוואט עד עצם היום הזה 😃

בתור מדריך ברשת מועדוני כושר, נתקלתי במקרים שמתאמנים התלוננו על עמיתים שלי לעבודה בנוגע לסקוואט.
מתאמן התחיל ss בהמלצתי ומדריך אחר לא הסכים ללמד אותו סקוואט ודדליפט כשלא הייתי במשמרת.
חחח סוף סוף צדק

• פותח/ת השרשור

הלוואי וזה היה ככה בחד"כ שאני נמצא בו.

יש לא מעט מדריכים שאני מעדיף שלא ילמדו סקוואט ודדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית