הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאמן אוסר לעשות סקוואט

• פותח/ת השרשור high
  • פורסם בתאריך
יש לא מעט מדריכים שאני מעדיף שלא ילמדו סקוואט ודדליפט.
לא מעט? יותר בכיוון שלך - לא הייתי נותן לאף אחד שהידע שלו זה מה שהוא למד בקורס ללמד תרגילי בסיס.

בתור מדריך ברשת מועדוני כושר, נתקלתי במקרים שמתאמנים התלוננו על עמיתים שלי לעבודה בנוגע לסקוואט.
מתאמן התחיל ss בהמלצתי ומדריך אחר לא הסכים ללמד אותו סקוואט ודדליפט כשלא הייתי במשמרת.
התלונן להנהלה, המדריך תחת אזהרה, והבחור עושה סקוואט עד עצם היום הזה 😃
חח איפה אתה מאמן ?

אני עושה סקואט כבר שנה וחצי ומוכר לי ועוד איך הסיפור של מאמנים שאוסרים צריך לדבר איתם ולהסביר להם למה אתה עושה סקואט ואז הם יבינו שזה טוב ולא רע כדי לעודד אותך השורה תחתונה שלא רק שמתאמנים ומאמנים לא אוסרים עלי לעשות סקואט אנשים התחילו לפתוח את העיניים ולעשות סקואט

• פותח/ת השרשור
דברתי עם ההנהלה והם הסכימו איתי שאין למאמן שום זכות לומר לי מה לעשות, ושאני יכול להמשיך לעשות סקוואטים כמה שאני רוצה.

דברתי עם ההנהלה והם הסכימו איתי שאין למאמן שום זכות לומר לי מה לעשות, ושאני יכול להמשיך לעשות סקוואטים כמה שאני רוצה.
מצוין 😃

תקנה את זה
http://www.tprint.co.il/מדריך.html

שהמאמן יתחרפן שהוא יראה אותך עושה סקאווט כשהוא יהיה מאחוריך שאתה עם החלוצה "מדריך" חחחחח

יש לא מעט מדריכים שאני מעדיף שלא ילמדו סקוואט ודדליפט.

מסכים איתך, ולמרות שהמנהל המקצועי של הרשת טוען פעם אחר פעם שאין תוכנית איכותית שלא כוללת סקוואט ודדליפט, הם ממשיכים באנטי, כנראה מושפעים מוינגייט ודעת קהל המתאמנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית