הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

STREET WORKOUT

• פותח/ת השרשור YuvalB
  • פורסם בתאריך

YuvalB

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
ראיתי סרטונים ואני די מתעניין בזה רצתי לדעת כמה שאלות:

1.באמת אפשרי להגיע מזה לגוף טוב? ואני יאמן רגליים גם כמובן
2.התרגילים שמבוצעים שם הם לא על בסיס כוח? כלומר עם אני יתאמן בסטריט ואני ישפר ויצליח הרבה תרגילים קשים אז המשקלים בכל מיני תרגילים במכון יעלו?
3.עם אני יתאמן בזה ויאכל בריא(הרבה פחמימות ו2.5 גרם חלבון לכל קילו בגוף) אבל לא יגיע לפלוס קלורי אני יתפתח או שעם אין פלוס קלורי מיותר לאכול הרבה חלבונים ופחימימות?

1. אפשרי , הכל תלוי בתזונה
2. בטח שיש כוח, אם תעשה מקבילים עם משקל עליך זה כוח, אם תעשה עליות כוח זה מן הסתם כוח.
3. השרירים שלך יגדלו כי הייה פאמפ.
אבל אם אתה רואה סירטונים ביוטיוב של אבי אסף וחניבעל אז הם בחדר כושר.
והרבה פחמימות זה לא טוב.
שומנים יותר בריאים מפחמימות.
madbarz.com
יש לך פה תכניות אימונים לSW.

• פותח/ת השרשור
1. אפשרי , הכל תלוי בתזונה
2. בטח שיש כוח, אם תעשה מקבילים עם משקל עליך זה כוח, אם תעשה עליות כוח זה מן הסתם כוח.
3. השרירים שלך יגדלו כי הייה פאמפ.
אבל אם אתה רואה סירטונים ביוטיוב של אבי אסף וחניבעל אז הם בחדר כושר.
והרבה פחמימות זה לא טוב.
שומנים יותר בריאים מפחמימות.
madbarz.com
יש לך פה תכניות אימונים לSW.

רגע ועם אני עובד הרבה חזרות בשביל שאני יוכל להגדיל את כמות החזרות שלי בשכיבות שמיכה/מתח/מקבילים אז זה עדיין יכול לפתח? גם עם זה לא 6-10 חזרות

התאמנתי כמה חודשים ב SW
נתן לי גוף מעולה
התחלתי חדר כושר לא מזמן, יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
התאמנתי כמה חודשים ב SW
נתן לי גוף מעולה
התחלתי חדר כושר לא מזמן, יותר טוב.

הקטע שאני הייתי עד עכשיו במכון ובסך הכל אני מסיבי כזה לגילי (עוד מעט 15) אני די גבוה ואני נראה מפותח אבל אני לא רוצה להגיע לרמה של באדיבילדר מסיבי מאוד וחטוב אני פשוט לא אוהב אני אוהב יותר סגנון פיטנס כזה וכושר גופני טוב
ואני חושב לטווח הרחוק כי בסך הכל הייתי רוצה לפתח עוד את הגוף אבל לא להיכנס למסה עצבנית ולהיות ענקי ובסטריט אני יכול להגיע למטרה שאני רוצה וגם להשיג כושר מעולה בסטריט

חחחח אל תדאג, לא הופכים לבאדיבילדר בכזו קלות 😃
מכון כושר ייתן לך בדיוק את הגף שאתה רוצה, סמוך עליי.
וכמובן שבמכון אתה יכול לשלב תרגילים מ SW עם משקל עליך, שיהיה אפילו יותר אפקטיבי

• פותח/ת השרשור
חחחח אל תדאג, לא הופכים לבאדיבילדר בכזו קלות 😃
מכון כושר ייתן לך בדיוק את הגף שאתה רוצה, סמוך עליי.
וכמובן שבמכון אתה יכול לשלב תרגילים מ SW עם משקל עליך, שיהיה אפילו יותר אפקטיבי

ברור שלא בקלות אבל כל הקטע של המסה אני לא אוהב להיראות מסיבי כזה לא יודע למה פשוט לדעתי זה לא יפה אני אוהב גוף אתלטי כזה ועם כבר גוף אתלטי אז גם כושר גופני טוב 😃
ד"א יש לי שאלה
יכול להיות שSW יפתח מישהו יותר טוב ממכון כושר? או שבכל המקרים והסיכוים המכון יפתח יותר טוב?

ברור שלא בקלות אבל כל הקטע של המסה אני לא אוהב להיראות מסיבי כזה לא יודע למה פשוט לדעתי זה לא יפה אני אוהב גוף אתלטי כזה ועם כבר גוף אתלטי אז גם כושר גופני טוב 😃
ד"א יש לי שאלה
יכול להיות שSW יפתח מישהו יותר טוב ממכון כושר? או שבכל המקרים והסיכוים המכון יפתח יותר טוב?
מכון יפתח יותר כי יותר קל להוסיף עליך עוד עומס.

התשובות לכל השאלות שלך הן כן
שים לב שבשאלה השלישית אני עדיין ממליץ לך להיות בפלוס קלורי כי ככה תתחזק מהר יותר.
ועוד טיפ הוא תחפש באינטרנט או יוטיוב bar brothers יש שם תכניות אימונים לסטריט וורקאוט

Back
למעלה תחתית