הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו שעשה את התוכנית Insanity Workout Program - Shaun T

• פותח/ת השרשור Maors
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Maors

משתמש מתחיל
215
4
נק' מוניטין:
4
215
4
יש לי כמה שאלות:
1. איך התזונה שלי אמורה להיות במהלך תוכנית כזאת?(וגם מה אמורים לאכול לפני ואחרי, מרווחי זמן בין הארוחה לאימון וכל זה...)
2. מחר(יותר נכון היום) אני ביום ה13 של התוכנית ורשום לי Pure Cardio & Cardio Abs זה אומר שאני עושה את 2 האימונים האלה או אחד מהם?
insanity-workout-schedule-mini.png

מה התכנית בעצם? מה עושים בה? מה המטרה (שלך ושל התכנית)? זה נראה כאילו אתה מתאמן 6 פעמים בשבוע?

וגם מה אמורים לאכול לפני ואחרי, מרווחי זמן בין הארוחה לאימון וכל זה...
באופן כללי בלי קשר לתכנית כזאת או אחרת, מה שחשוב זה הערכים שאתה מגיע אליהם סה"כ ביום, לא מה אתה אוכל לפני/אחרי אימון.

• פותח/ת השרשור
מה התכנית בעצם? מה עושים בה? מה המטרה (שלך ושל התכנית)? זה נראה כאילו אתה מתאמן 6 פעמים בשבוע?

באופן כללי בלי קשר לתכנית כזאת או אחרת, מה שחשוב זה הערכים שאתה מגיע אליהם סה"כ ביום, לא מה אתה אוכל לפני/אחרי אימון.

כן 6 ימים בשבוע וביום השביעי שבת מנוחה ✌️
זה תוכנית אירובית אינטנסיבית שהמטרה שלך זה לרדת במשקל ולרדת באחוזי שומן
המטרה שלי זה לרדת באחוזי שומן
אני יודע אבל בגלל המטרה שלי אני צריך לאכול כמות מסויימת של קלוריות ואם אני אוכל יותר מידי אז התוכנית לא תשנה משהו לא?

ויש לי עוד שאלה יש שעון שמודד דופק בזמן אימון במחיר סבבה?(יש אחד שגם בודק שריפת קלוריות?)

נערך לאחרונה:
תוכנית אירובית אינטנסיבית שהמטרה שלך זה לרדת במשקל ולרדת באחוזי שומן
אפשר לעשות את זה בתכנית פחות אינטנסיבית ועם שמירה על תזונה, ולעשות גם אימוני כוח בשביל לשמור על מסת שריר. וככה גם פחות תסתכן בפציעה.

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות את זה בתכנית פחות אינטנסיבית ועם שמירה על תזונה, ולעשות גם אימוני כוח בשביל לשמור על מסת שריר. וככה גם פחות תסתכן בפציעה.
אני לא מבקש שישכנעו אותי לשנות תוכנית אני עושה אותה כבר שבועיים ואני שמח מזה ומרגיש שאני מתקדם אני רק מבקש עזרה בנוגע לתזונה

אני לא מבקש שישכנעו אותי לשנות תוכנית אני עושה אותה כבר שבועיים ואני שמח מזה ומרגיש שאני מתקדם אני רק מבקש עזרה בנוגע לתזונה
שאל את Shaun T לגבי תזונה

בהצלחה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית