נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
סוף החודש 240 ל-3 ואז מתמקד בדדליפט.
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע שכבר אמרתי, אבל לפי איך שזה נראה הפלטות שלכם זה אותן פלטות כמו אצלינו, קשה לקבוע בבירור מהסרטונים אבל אם אלו אותן פלטות, הן שוקלות 19.2. במקרה שלך, יש שם 10 פלטות כאלה, וזה מוריד 8 קילו. אולי זה ההסבר ללמה בתחרות הסינגל שלך יוצא בערך כמו השלשות במכון...
בכל מקרה איך שלא נהפוך את זה המשקלים מטורפים, מוניטין!
חחחח יש לך את זה ביותר דרמטי? =]זה לא המשקל, יכול להיות שיש הבדל קטן, אבל זה לא המשקל!
כשאתה רגיל לעבוד עם סטאפ וכלוב ספציפי ופתאום יש מולך מונוליפט ואתה לא רגיל להכנס לסקוואט טוב באחד כזה ואיך בכלל להתמודד איתו מכל הבחינות.
העמידה שונה, אין את הצעדים אחורה(למרות שהפעם הרשו), פחות נוח להתכווץ כך שתרגיש 100% עם עצמך, לכן יותר קשה לך לעבוד שם, לפחות לרוב.
לעבוד במונוליפט זה עולם אחר לגמרי, ללא קשר למשקל.
וכבר אמרתי ששקלתי אותן וזה שוקל 20.אני יודע שכבר אמרתי, אבל לפי איך שזה נראה הפלטות שלכם זה אותן פלטות כמו אצלינו, קשה לקבוע בבירור מהסרטונים אבל אם אלו אותן פלטות, הן שוקלות 19.2. במקרה שלך, יש שם 10 פלטות כאלה, וזה מוריד 8 קילו. אולי זה ההסבר ללמה בתחרות הסינגל שלך יוצא בערך כמו השלשות במכון...
בכל מקרה איך שלא נהפוך את זה המשקלים מטורפים, מוניטין!
שטויות במיץ , רוב החבר'ה בתחרות מתאמנים ללא מונוליפט כדרך קבע והמון שברו שיאים ובניהם אניזה לא המשקל, יכול להיות שיש הבדל קטן, אבל זה לא המשקל!
כשאתה רגיל לעבוד עם סטאפ וכלוב ספציפי ופתאום יש מולך מונוליפט ואתה לא רגיל להכנס לסקוואט טוב באחד כזה ואיך בכלל להתמודד איתו מכל הבחינות.
העמידה שונה, אין את הצעדים אחורה(למרות שהפעם הרשו), פחות נוח להתכווץ כך שתרגיש 100% עם עצמך, לכן יותר קשה לך לעבוד שם, לפחות לרוב.
לעבוד במונוליפט זה עולם אחר לגמרי, ללא קשר למשקל.
שטויות במיץ , רוב החבר'ה בתחרות מתאמנים ללא מונוליפט כדרך קבע והמון שברו שיאים ובניהם אני
אני גם בטענה של הפלטות קלות יותר
גם לי היה קשה להיכנס במונוליפט.
אני מבין שהגענו לנושא פלטות alalal, אז אשקול אותן בסרטון.
סה"כ יום טוב בי.
אגב, כששברתי את השיאים בסקוואט (נובמבר-דצמבר 2012),אם המשקל שלך אומר שאתה 12% שומן אז גם תבדוק את המשקל
הוא רגיל מהכאפות של ליאור 🤡כוסעמק איך אתה נכנס ככה למוט עם הגב איזה יופי.. זה לא שובר לך אותו ?
למה שזה יזיק?כוסעמק איך אתה נכנס ככה למוט עם הגב איזה יופי.. זה לא שובר לך אותו ?
למה שזה יזיק?
כן, זה נותן רייג' טוב.לא אמרתי שזה מזיק אבל זה נראה כואב לדפוק את הגב במשקל כזה בכל מיקרה כניסה קטלנית למוט