הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקוואט 232.5KG ל-3 PR

אני יודע שכבר אמרתי, אבל לפי איך שזה נראה הפלטות שלכם זה אותן פלטות כמו אצלינו, קשה לקבוע בבירור מהסרטונים אבל אם אלו אותן פלטות, הן שוקלות 19.2. במקרה שלך, יש שם 10 פלטות כאלה, וזה מוריד 8 קילו. אולי זה ההסבר ללמה בתחרות הסינגל שלך יוצא בערך כמו השלשות במכון...
בכל מקרה איך שלא נהפוך את זה המשקלים מטורפים, מוניטין!

זה לא המשקל, יכול להיות שיש הבדל קטן, אבל זה לא המשקל!
כשאתה רגיל לעבוד עם סטאפ וכלוב ספציפי ופתאום יש מולך מונוליפט ואתה לא רגיל להכנס לסקוואט טוב באחד כזה ואיך בכלל להתמודד איתו מכל הבחינות.
העמידה שונה, אין את הצעדים אחורה(למרות שהפעם הרשו), פחות נוח להתכווץ כך שתרגיש 100% עם עצמך, לכן יותר קשה לך לעבוד שם, לפחות לרוב.
לעבוד במונוליפט זה עולם אחר לגמרי, ללא קשר למשקל.

נערך לאחרונה:
כשאתה רגיל לעבוד עם סטאפ וכלוב ספציפי ופתאום יש מולך מונוליפט ואתה לא רגיל להכנס לסקוואט טוב באחד כזה ואיך בכלל להתמודד איתו מכל הבחינות.
העמידה שונה, אין את הצעדים אחורה(למרות שהפעם הרשו), פחות נוח להתכווץ כך שתרגיש 100% עם עצמך, לכן יותר קשה לך לעבוד שם, לפחות לרוב.
חחחח יש לך את זה ביותר דרמטי? =]
וכן אני יודע, חוויתי את זה על בשרי, אבל הבעייתיות העיקרית היא בתחרות הראשונה, בשנייה כבר יודעים למה לצפות

לא יודע. אולי זה באמת לא המשקל (!!!)
אבל הצעתי אופציה דיי הגיונית שכדאי לבדוק.

Peace 😘🙃

משקל פסיכי ספגטי יפה
נ.ב
גם אצלנו היו הפלטות החרבנה האלה, בעיה שיש להן סטיה כ"כ גבוהה שאשכרה היה מצב שהייתי מרגיש שהמוט לא מאוזן על הגב
כרגע נשארה רק אחת כזאת והשאר כבר לא פה

• פותח/ת השרשור
אני יודע שכבר אמרתי, אבל לפי איך שזה נראה הפלטות שלכם זה אותן פלטות כמו אצלינו, קשה לקבוע בבירור מהסרטונים אבל אם אלו אותן פלטות, הן שוקלות 19.2. במקרה שלך, יש שם 10 פלטות כאלה, וזה מוריד 8 קילו. אולי זה ההסבר ללמה בתחרות הסינגל שלך יוצא בערך כמו השלשות במכון...
בכל מקרה איך שלא נהפוך את זה המשקלים מטורפים, מוניטין!
וכבר אמרתי ששקלתי אותן וזה שוקל 20.

שטויות במיץ , רוב החבר'ה בתחרות מתאמנים ללא מונוליפט כדרך קבע והמון שברו שיאים ובניהם אני

אני גם בטענה של הפלטות קלות יותר

שטויות במיץ , רוב החבר'ה בתחרות מתאמנים ללא מונוליפט כדרך קבע והמון שברו שיאים ובניהם אני

אני גם בטענה של הפלטות קלות יותר

לא יודע, לי היה הרבה יותר קשה להכנס במונוליפט, ואני לא היחיד שחושב ככה, למרות שזה אינדיבידואלי.

• פותח/ת השרשור
גם לי היה קשה להיכנס במונוליפט.

אני מבין שהגענו לנושא פלטות alalal, אז אשקול אותן בסרטון.
סה"כ יום טוב בי.

• פותח/ת השרשור
אם המשקל שלך אומר שאתה 12% שומן אז גם תבדוק את המשקל
אגב, כששברתי את השיאים בסקוואט (נובמבר-דצמבר 2012),
עשיתי 220, 222.5 במכון, ואת ה225 עשיתי אצל אה"ל.
אבל שיהיה, אלה פלטות עלעלעל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית