הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קבלת שייקר עם אבקת חלבון?

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
יש לי שאלה,
אם אני מזמין אבקת חלבון - השייקר כלול?
אם לא - זה חובה? אפשר סתם להשתמש בכוס אחרת בבית, או שאני צריך לרכוש? (ואם כן איפה אפשר בזול)

תודה!

תמצא בקבוק אטום כלשהו שתוכל לנער... אבל בכל מקרה שייקר זה עניין של 20 שקלים אז זה שטות

יש חנויות שבוחרות לתת שייקר ביחד עם האבקה, יש שלא.
אתה לא חייב להשתמש בשייקר, אפשר גם בקבוק אטום כמו שBliss אמר לך, ואפשר גם לקנות- זה לא יקר.

כל הקטע של הקפיץ בפנים או המסננת הזאת לא רלוונטיים? מספיק בקבוק אטום אתם אומרים?
הקפיץ כביכול מפרק גושים.. אבל אם האבקה איכותית ונמסה כמו שצריך אין צורך בקפיץ הזה.
המסננת אמורה לתפוס גושים כשאתה שותה את החלבון- אבל שוב, אם אין גושים אין לך צורך בה.
מה שכן, זה לא יזיק- אבל אם אתה רוצה להשתמש בבקבוק רגיל זה גם בסדר גמור.

הקפיץ כביכול מפרק גושים.. אבל אם האבקה איכותית ונמסה כמו שצריך אין צורך בקפיץ הזה.
המסננת אמורה לתפוס גושים כשאתה שותה את החלבון- אבל שוב, אם אין גושים אין לך צורך בה.
זה נכון, אבל לא נוח לשפוך את האבקה לבקבוק אפילו אם יש לו פיה רחבה (למשל כמו אלה של המים בטעמים). כמו שאמרו לך, שייקר זה עניין זול וחבל להתלבט ולהתקשקש.

גם עם אבקה איכותית לפעמים יש בעיות (תות-בננה של אופטימום, פשוט לא מתערבב) - הקפיץ מדהים לפי דעתי ושווה כל שקל.

זה השייקר שיש לי:
tempshaker.jpg

בגדול זה תלוי בטיב האבקה ישנם אבקות שמתערבבות בקלות באמצעות כפית או בקבוק רגיל וישנם אבקות שדרוש שייקר עם מסננת או קפיץ כדי שלא ישארו גושים.
סה״כ לא מדובר בהוצאה קבועה ויקרה אלא הוצאה חד פעמית ושל 20₪ שתלווה אותך שנים. על כן, ממליץ לך לא לחסוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית