הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ללא תפריט מסודר

• פותח/ת השרשור alskf
  • פורסם בתאריך

alskf

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
-1
107
0
עקב אילוצים אין באפשרותי לאכול ע''פ תפריט מסודור וכל יום המזון משתנה מעט, הדברים שאני מקפיד עליהם הם לאכול פי 1.8-2.5 חלבון לק''ג, להמעיט בפחמימה ולאכול אכול מזין ככל האפשר (למעט אלכוהול פעם בשבוע).

אני תוהה האם ניתן לבצע חיטוב באופן שכזה כאשר כל יום המגרעת הקלורית משתנה במעט ואני משוכנע שיש לי יום-יומיים בשבוע כאשר ישנו אוכל זמין,בריא ואיכותי שאני גם מגיע לפלוס קלורי קטן.

האם אני סתם דורך במקום וחובה לעשות תקופת מסה וחיטוב מובהקים כדי להגיע לתוצאות או שמא ניתן לאוכל ללא תפריט ע''פ עקרונות מנחים של מזון איכותי ועתיר חלבון ובכל זאת לעמוד במטרה. בעצם להיות על סוג של ''נייטרלי'' עם נטיות לפלוס או למינוס קלורי תלוי במטרה שאני מציב לעצמי.

יש פה כמה בעיות - אתה לא תדע כמה ירידה לצפות מה שיכול להפוך את החיטוב למתסכל מאוד
יכול להיות שתחרבן לגמרי את המטבוליזם שלך שזה באסה.

• פותח/ת השרשור
יש פה כמה בעיות - אתה לא תדע כמה ירידה לצפות מה שיכול להפוך את החיטוב למתסכל מאוד
יכול להיות שתחרבן לגמרי את המטבוליזם שלך שזה באסה.

לחרבן את המטבוליזם אומר להאיט אותו במקרה של חיטוב ..?
למעשה המקרה שלי הוא שאני חוזר לאימון אחרי שהשתחררתי מהצבא והייתה לי מסה בעבר, לכן אני מצליח להתחזק תוך כדי שאני מוריד משקל ושומן, אני מצוי בקונפליקט פנימי מפני שאני רוצה לאפשר לגוף שלי להתפתח ולהחזיר לעצמו את השריר ומצד שני יש לי עודפים שרצוי להוריד. ובעצם השאלה היא האם בימים שיש לי מזון דל פחמימה זמין בכוונה לבשר וסלטים איכותיים לא שמנים, האם שווה להגיע קצת לפלוס קלורי עם המון חלבון ולאפשר לגוף להתאושש קצת..?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית