הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקוואט 175 משקל גוף 83

• פותח/ת השרשור harder
  • פורסם בתאריך

harder

משתמש קבוע
1,356
349
נק' מוניטין:
4,203
1,356
349
מטרה הייתה 5X5 אבל כנראה זה גדול עליי בנתיים למראת שעשיתי 170 בלי ציוד 5X5 וואולי אם הייתי עושה אם חגורה בהתחלה אז היה נשאר לסוף יותר כוח אז לא נורא
אז יצא 3X5 1X4 אם הייתי לובש תומכי ברכיים היה סיפור אחר

משקל גוף 83

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
רציני עכשיו לא שברתי?

יש חזרות יותר טובות ופחות טובות, אבל באופן כללי - אין באונס, ההמסטרינג לא מגיע למתיחה מקסימלית, ברכיים מתקדמות יותר מדי וגולשות בתחתית.
כרגע אתה לא שובר כי אתה לא יושב מספיק אחורה, ברגע שתשב אחורה הכל יסתדר ואפילו יהיה לך יותר קל.

בכל מקרה, כל הכבוד על המשקל ועל הרייג'! 😃

• פותח/ת השרשור
הבנתי תודה אני יעבוד על זה
פה אני שובר בסט הכבד?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
באחלט השרוולים תורמים לתכניקה באופן מטורף וככה גם למשקל למוט
וואלה בסדר כמו תמיד שאני מתחיל לתפס למעלה במשקלים ואז אני נתקל באותם קשיים שצריך לקחת צד אחורה ולתגבר עליהם.

הסרטון למעלה בלי קשר לזווית, גבוה מאוד, חסר די הרבה עומק.
בסרטון השני וב180 אתה יורד ושובר כמו שצריך בכל החזרות, נראה קצת שהברכיים קורסות פנימה ולא יציבות, יש לך את הבעיה הרבה זמן?

משקל גבוה למשקל גוף שלך מעולה

כל הכבוד משקל מאוד מכובד.
באמת אתה לא שובר מקביל ואתה נשען טיפה קדימה... בכל זאת מוניטין 😃

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לכולם
שנית הבעיה אצלי מאז שעשיתי 180 התחלתי לקצץ בעומק אזה חודש + בגלל הבט וינג שגורם לי לכאבים שאני יורד עד הסוף (חשבתי שהייתי שובר כנראה שלא כל כך ) וגם הגלישה אם הצטרפה לבעיה הזאת צריך לעבוד על זה !

בסרטון של הפוסט אתה לא מגיע למקביל.
בסרטון השני כאן, אתה שובר.
תרד תמיד עד סוף המתיחה, אל תעצור את התנועה בכוונה.

• פותח/ת השרשור
כמו שפה ? לפני 4 חודש שהתחלתי ללמוד LB בכוח
הקטע פשוט יש בט וינג שגורם לי לכאבים בגלל זה מקצץ !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כמו שפה ?
לפני 4 חודש שהתחלתי ללמוד LB בכוח
הקטע פשוט יש בט וינג שגורם לי לכאבים בגלל זה מקצץ !

מה שהכי הפריע לי בסרטון הזה זה למרות שאתה "שובר מקביל" - בגלל שאתה לא מחזיק את הגב התחתון ההמסטרינג מסובב את האגן ואין לך באונס בכלל (אפס, כלום, כל הכוח בבור מגיע מהברכיים).
יש עומק מסוים שהחל ממנו אתה מרפה לגמרי, יהיה לך הרבה יותר קל וגם לא תסבול מכאבים אם תלמד להתנגד למשיכה של ההמסטרינג. אתה אף פעם לא צריך לעצור את עצמך באמצע הירידה.

אתה יכול לחשוב בזמן הירידה על השלב שבו תקבל את הבאונס בתחתית ותעלה, להתרכז בבור בשרירי הישבן ולוודא שהכוח מגיע מהם ולא מהקוואדס, או לדמיין שיש וו שמחובר לך לגב התחתון / שהמוט עם המשקל יושב לך מעל התחת (ע"ע ריפטו).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית