ייעוץ עזרה לסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור cnemo
  • פורסם בתאריך

cnemo

משתמש מתחיל
124
1
נק' מוניטין:
11
124
1
היי,

מחפש הדרכה לסייקל ראשון, קראתי המון אבל אני אובד עצות.

נתונים:
בן 38 , 185 על 88קג תקוע באימונים.
מחפש לעלותקצת מסה ולמנוע ככל הניתן סיכונים רפואיים לכבד ותופעת נשירת שיער (מפרצים כבר יש לי ) 😃

הייתי מאד שמח לקבל עצה לסייקל ראשון.
תודה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התגובה,

כן קראתי את המדריך למתחילים ועברתי על הפרופילים של החומרים השונים ועדיין קשה לי להחליט איזה סייקל ראשון הכי טוב.
(אני מציין את החומרים לא את המינונים)
הדילמה היא כזו..המליצו לי לקחת די בול + ווינסטרול וכמובן PCT אחרי (נאני מציין את החומרים לא את המינונים)
אני יודע ששניהם אנדרוגנים חלשים יחסית ולא אמורים לגרום לבעיות נשירת שיער בסייקל קצר אבל אני גם יודע ששניהן יחסית רעילים לכבד.

מצד שני יש סייקל של טסטוסטורון אנתת ל 10 שבועות שקראתי בפורום שממומלץ למתחילים אבל אני חושש מנושא נשירת השיער שכן יש לי כזו באופן טבעי (מטפל בזה בעזרת מינוקסי ושמן דקל ננסי ויש תוצאות מצוינות)

בקיצור בהתחשב בגילי המופלג 😃 ברצון שלי לעלות מסה סבירה ולא איזה 3קג שריר וכן הפחד מנשירת שיער אני מחפש עצה לסייקל ראשון.

כמו כן נושא התקציב לא רלוונטי כך שאם יש חומרים בטוחים יותר שעולים יותר אשמח לשמוע גם עליהם.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היי

אני מתאמן כ שנתיים גובה 185 משקל 88 קג אחוז שומן 13

תוכנית האימון העדכנית שלי כוללת 4 אימונים בשבוע (יום כן יום לא)

אני שומר על תזונה מאוזנת רווית חלבונים ודלת פחמימות פשוטות 5-6 ארוחות קטנות ביום כמו כן צורך
ניטריק אוקסיד פעמיים ביום, חומצות אמינו, לפני אימוןNOEXPLODE ,חלבון+קריאטין אחרי אימון, גלוטמין לפני שינה עם חלבון מבוסס קזאין.

במהלך השנתיים האחרונות ראיתי שיפור ניכר במסת שריר וירידה באחוז השומן (היה כ 25)
אולם בזמן האחרון אני מרגיש תקוע.

אוקי, לגבי נשירת שיער, זו אכן בעיה, גם אצלי יש את הנטיה לנשירת שיער מהירה, למרות זאת לא הרגשתי בזמן הסייקל איזה שינוי מיוחד בנשירת שיער.

אם תיקח טסטוסטרון במינון של 500 מ"ג לשבוע למשך 10 שבועות, אין עם זה שום בעיה, זה מינון לא גבוה כדי שיתחילו תופעות לוואי רציניות.

אין טעם לשלב דיבול+וינסטרול, לא משלבים שני אוראלים.

• פותח/ת השרשור
מצויין, זו היתה גם התחושה שלי בכל מקרה השתלת שיער עדיפה על השתלת כבד:)

אז הסייקל אמור להראות כך אם הבנתי נכון

טסט אנטט 500מג לשבוע 250X2 למשך 10 שבועות

שבועיים לפני הזריקה האחרונה להתחיל עם HCG רק לא ברור לי המינון 500UI לשבוע?
כמו כן כתוב להשתמש חודש אבל גם כתוב להפסיק שבועיים לפני השימושנולבדקס. אז יש כאן חפיפה של זמנים. מה יותר חשוב חודש HCG או להפסיק HCG שבועים לפני נולבדקס????

ושבועיים לאחר הזריקה האחרונה להתחיל עם נולבדקס 40מג ליום לשבועיים ושוב נולבדקס 20מג ליום שוב לשבועיים.

לקחתי את הנתונים מהמאמר למתחילים. זה הכיוון? אשמח לקבל הערות/עצות...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית