הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג-לפחות עד אליפות ישראל

• פותח/ת השרשור תום
  • פורסם בתאריך

תום

משתמש פעיל
320
0
נק' מוניטין:
2,608
320
0
פותח לוג,אשתדל הפעם לעדכן באופן קבוע ומקווה שזה יעזור להתקדמות שלי, אליפות ישראל ב24.8 אני אהייה בקטגורייה של 85 משקל שלי נע בין 82-84
שיאים(חלקם ישנים) :
הנפה: 82.5
קלין דחיקה: 110
דחיקה מעמודים 117
קלין 115
פוש פרס 100
סקאווט 166
פרונט סקאווט 135
שיא בקרב 2 בתחרות 185

שיהיה לי בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה
20.05
הגב כואב נתפס בלי קשר לאימון
הנפות
55*3
60*2
65*2
70*2*2
75*2*1
80*0..בלאט..המשקל עף למעלה בקלות,לא יציב בבלוק,בעייה שמלווה אותי מהיום שהתחלתי להתאמן
משיכות הנפה 3 סטים של זוג עם 80 ו85
מקווה מחר להפציץ בקלין דחיקה למרות הכאב,בנתיים בלי סקאוטים

משתמש במשחות מחממות לפני אימון?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
22.5 הגעתי לאולם רק כדי לעשות מתיחות בגלל הגב הכואב, אבל אז ראיתי קרוספיטר עושה קלין 120ועל זה אי אפשר לשתוק, אז הנפות 55 60*3 וזוגות עם 65 70 75 80 שזה שיא לזוג, משיכות הנפה 3*3 70 3*3 75 ואז שלוש פוש פרס באחיזת הנפה ואובר האד סקאווט אחד- לפי התוכנית אימון שלי הייתי אמור למצוא את האראם אחד שלי בזה אבל ויתרתי על העניין ועשיתי את זה עד 75, בהזדמנות אני עוד אחזור לתרגיל הזה ואבדוק את האראם אחד שלי במיוחד לאור העובדה שראיתי כוסית עושה את זה עם 95..

- - - עידכון הודעה - - -

לא,אבל לדעתי צריך להתחיל לשים קרח אחרי כל אימון, יש לי שיטה חדשה ונחמדה שראיתי איפה שהוא, אני משאיר לימון שלם במקפיא ואז אחרי אימון מוציא אותו מהמקפיא שהוא גוש קשה ושוכב עליו עם הגב בנקודה הכואבת,ככה גם מקבלים את האפקט של הכדור לאקרוס ביחד עם קרח על המקום הכואב,מקווה לטוב, מקסימום כבר יש לי תירוץ לליגה 😃

עדיין ממליץ להשתמש במשחה מחממת לפני האימון בלי לוותר על הקרח בסוף.

• פותח/ת השרשור
אנסה את זה

- - - עידכון הודעה - - -

הנפות זוגות עד 65 סינגל עם 70 5 סינגלים עם 75 היו כמה שנפלו פאוואר קלין ודחיקה עד 90 6 סטים

- - - עידכון הודעה - - -

הנפות זוגות עד 65 סינגל עם 70 5 סינגלים עם 75 היו כמה שנפלו פאוואר קלין ודחיקה עד 90 6 סטים

- - - עידכון הודעה - - -

סתם בשביל להוציא תסכול על הגב וסירטון השיא היחיד שלי שצולם ה117 דחיקה מארגזים

- - - עידכון הודעה - - -

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

במה אתה משתמש? הייתה תקופה שהייתי משתמש בבן גיי וחיקויים שלו, אבל אחרי כמה שימושים רצופים הגוף מתחיל להתרגל וההשפעה הרבה פחות משמעותית.

במה אתה משתמש? הייתה תקופה שהייתי משתמש בבן גיי וחיקויים שלו, אבל אחרי כמה שימושים רצופים הגוף מתחיל להתרגל וההשפעה הרבה פחות משמעותית.

יש בינתיים מישחה רוסית שקוראים לה "NIKOFLEX", אבל היא בתהליכי סיום, אחר כך אני אעבור ל"FINALGON".
המטרה היא לא שישרוף לך את החיים, אלה לחמם את האזור לפני האימון. לי זה עוזר עם הברכיים.

יש בינתיים מישחה רוסית שקוראים לה "NIKOFLEX", אבל היא בתהליכי סיום, אחר כך אני אעבור ל"FINALGON".
המטרה היא לא שישרוף לך את החיים, אלה לחמם את האזור לפני האימון. לי זה עוזר עם הברכיים.

אני אבדוק את NIKOFLEX. פינלגון זה לא צחוק, אני שם בתחרויות וזה משחרר לי את הגב חבל על הזמן. הבעיה היא שזה גם מרגיש כמו כוויה רצינית.

• פותח/ת השרשור

מאיפה אפשר להשיע ניקופלקס או פינלגון? הבןן גיי לא עוזר הכאב שלי הוא יותר עמוק כל פעם שהמשקל מעל הראש אני מרגיש דקירות ממש מבפנים והבן גיי לא מתקרב לאיזור

מאיפה אפשר להשיע ניקופלקס או פינלגון? הבןן גיי לא עוזר הכאב שלי הוא יותר עמוק כל פעם שהמשקל מעל הראש אני מרגיש דקירות ממש מבפנים והבן גיי לא מתקרב לאיזור
עוד אפשרות היא פאמ רולר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית