הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח להזמין דרך חברת שילוח

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
אני מנסה להזמין דרך Inzer וגם דרך HOP והכרטיס לא עובר...
באתר של אינזר זה כותב לי שהכתובת של התשלום (הבית שלי) שונה מהכתובת למשלוח ואי אפשר,
אז מה אני אמור לעשות? זה הרי אמור להישלח קודם כל לחברת שילוח ואז אליי.

מישהו יכול לעזור לי?

אני מנסה להזמין דרך Inzer וגם דרך HOP והכרטיס לא עובר...
באתר של אינזר זה כותב לי שהכתובת של התשלום (הבית שלי) שונה מהכתובת למשלוח ואי אפשר,
אז מה אני אמור לעשות? זה הרי אמור להישלח קודם כל לחברת שילוח ואז אליי.

מישהו יכול לעזור לי?

אתה בטוח שזה הודעת השגיאה? אין שום סיבה שזה יקרה, הרי ממלאים מה שנקרא Billing & Shipping address.
נראה לי אתה מתכוון לAVS Mismatch

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שזה הודעת השגיאה? אין שום סיבה שזה יקרה, הרי ממלאים מה שנקרא Billing & Shipping address.
נראה לי אתה מתכוון לAVS Mismatch
כן, AVS MISMATCH...
Error Message: The transaction has been declined. Please check the account and resubmit, try another account or contact the card issuing bank. Thank You.
Additional Information from the Processor: The transaction has been declined because of an AVS mismatch. The address provided does not match billing address of cardholder.

יש מערכת AVS שבודקת התאמה בין הכתובת שרשומה בBilling Address לבין הכתובת של כרטיס האשראי.
אני יכול להעיד על עצמי, שהשתמשתי בכרטיס אשראי לאומי של אבא וגם אני נתקלתי בהודעת שגיאה הזו כשהזמנתי דרך אינזר-נט.

יש לך כמה אפשריות:
1. להתקשר לחברת האשראי ולבדוק למה הכתובת שרשמת לא מתאימה, התמיכה של החברה אמורה להבין בשנייה את הבעיה ותעזור לך לפתור אותה.
2. לשלם דרך PayPal, יש להם מערכת יותר חכמה מAVS. ולכן בשיטת תשלום זו, הכסף יועבר בדרך הפאיפאל ולא דרך המערכת שלהם.
3. לשלם באמצעות ויזה נטען $, שבו אתה יכול להגדיר באמעות האינטרט איזה כתובת שתרצה, ואז תהיה התאמה. זו גם השיטה שאני משתמש.

אני לא זוכר שראיתי אפשרות תשלום פייפאל באינזר נט.

רק מעדכן אותך שדרך חברת השילוח SHIPTO מחיר המשלוח יוצא $38.76
החבילה הרבה יותר גדולה ממה שחשבתי, מה גם שלא ניתן לבצע אריזה מחדש אלא אם כן יהיו לי לפחות שתי חבילות ומעלה.
כדי לך לשקול טוב אם להזמין ישירות לישראל כמו כולם, מכיוון שמנוקדת המבט שלי זה לא חוסך משהו להזמין חבילה בגודל שכזה.

תמונה להמחשה:
f53wow.jpg

• פותח/ת השרשור
רק מעדכן אותך שדרך חברת השילוח SHIPTO מחיר המשלוח יוצא $38.76
החבילה הרבה יותר גדולה ממה שחשבתי, מה גם שלא ניתן לבצע אריזה מחדש אלא אם כן יהיו לי לפחות שתי חבילות ומעלה.
כדי לך לשקול טוב אם להזמין ישירות לישראל כמו כולם, מכיוון שמנוקדת המבט שלי זה לא חוסך משהו להזמין חבילה בגודל שכזה.

תמונה להמחשה:
f53wow.jpg

אני כבר פתחתי חשבון ב-SHIPITO ושילמתי את העמלות והכל..
38$ לאיזה משלוח? Economy \ Priority ?
שילמת גם ביטוח?

אגב- אתה יודע אולי אם יש אפשרות לחבר חשבון בנק לפאייפל?

אני כבר פתחתי חשבון ב-SHIPITO ושילמתי את העמלות והכל..
38$ לאיזה משלוח? Economy \ Priority ?
שילמת גם ביטוח?

אגב- אתה יודע אולי אם יש אפשרות לחבר חשבון בנק לפאייפל?

המשלוח הכי זול, שהוא האקונומי (ללא ביטוח)

בשביל "לחבר" חשבון בנק לפאיפאל צריך כרטיס אשראי שממנו נמשך הכסף מהבנק. לא הבנתי אותך.

• פותח/ת השרשור

בשביל "לחבר" חשבון בנק לפאיפאל צריך כרטיס אשראי שממנו נמשך הכסף מהבנק. לא הבנתי אותך.
התכוונתי בלי כ.אשראי, פשוט לחבר את החשבון עצמו לפאייפל וככה לבצע רכישות.

ולמה לא שילמת ביטוח? זה יוצא רק איזה 10$ יקר יותר והמשלוח שלך מבוטח, נראה לי שווה את זה לרכישה בסכום כזה

- - - עידכון הודעה - - -

טוב בקיצור קיבלתי תשובה למה זה נותן לי AVS Mismatch, המערכת הזאת לא מאשרת עסקה אם הכתובת שרשומה
על הכרטיס שונה מכתובת המשלוח- מה שבדיוק קורה כאן... אני משלם עם כתובת ישראלית אבל שולח לכתובת אמריקאית.

בקיצור Inzernet ירד מהפרק, אני אזמין דרך House Of Pain

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית