הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל עם קלן

• פותח/ת השרשור root1
  • פורסם בתאריך

root1

משתמש פעיל
797
103
נק' מוניטין:
221
797
103
קראתי וראיתי פה הרבה שמשתמשים, נשמע משהו מבטיח.
אין לי בעיות ב"ה ואני בריא. בן 20 משקל 83 גובה 170-172 א"ש גבוה, (בין ה20-30 אחוז, לא יודע במדויק אבל זה הטווח.. יכול להיות יורד טיפה מה20).

השאלות שלי:

1. קודם כל, מאיפה ניתן לרכוש את זה?
2. זה יהיה יעיל עבורי? אני בחיטוב דל פחמימה. כל יום בחדר כושר, יום אירובי, יום אנארובי. עובד עם תוכנית AB.
3. הבנתי שזה מגביר דופק, איך זה משתלב עם אירובי קיצוני (שעתיים ביום של אירובי בעצימות גבוה, 30-40 דקות ביום של אנרובי בעצימות בינונית) שתית קפה, סיגריות וכ'?
4. עד כמה התופעות לוואי חמורות? במידה והדופק עולה יותר מדי מה עושים? ומותר לשלב את זה עם קריאטין נכון?
5. מה בערך הטווח מחירים של זה? ראיתי באתר 100 ומשהו דולר.. הגיוני?
6. בטכלס, זה באמת מסייע לשרוף שומן כמו שמספרים? ולא"ש שלי, זה יהיה יעיל?
7. לסיום, ממליצים?

אני יודע שיש בעיה פה לפרסם אתרים אז אני לא רוצה להביא או לבקש קישורים, אבל בבקשה ממכם אם מישהו הזמין בעבר אשמח לקבל הכוונה. מצאתי עד עכשיו רק אתרים מפוקפקים מחו"ל. לא רוצה שהכסף ילך סתם, ובטח ובטח לא ליפול על זיוף או משהו שעלול לסכן אותי. אשמח לעזרה בנושא ההזמנה.
תודה.

נערך לאחרונה:
קלן הינו אחד משורפי השומן היעילים והבטוחים שתמצא( טוב וחזק מאפדרין)
אין לכך שום בעיות עם אירובי קיצוני, סיבולת לב הריאה שלך רק תשתפר כך שתוכל לשרוף אף יותר קלוריות תוך כדי האימון.
התופעות לוואי לא נעימות ב4-7 ימים הראשונים אבל לאחר מכן רוב האנשים כמעט ושלא מרגישים דבר, חוץ מרעידות בידיים.
להערכתי הקלן שורף עוד 25% קלוריות משריפת הקלוריות שלך בנוחה. לדוגמא אם אתה שורף 2000 קלוריות במנוחה הקלן יגרום לך לשרוף 500 נוספים. ולכן מומלץ מאוד.

חפש באתר קילוגרם "קלן" יש שם הסבר מפורט

קלן הינו אחד משורפי השומן היעילים והבטוחים שתמצא( טוב וחזק מאפדרין)
אין לכך שום בעיות עם אירובי קיצוני, סיבולת לב הריאה שלך רק תשתפר כך שתוכל לשרוף אף יותר קלוריות תוך כדי האימון.
התופעות לוואי לא נעימות ב4-7 ימים הראשונים אבל לאחר מכן רוב האנשים כמעט ושלא מרגישים דבר, חוץ מרעידות בידיים.
להערכתי הקלן שורף עוד 25% קלוריות משריפת הקלוריות שלך בנוחה. לדוגמא אם אתה שורף 2000 קלוריות במנוחה הקלן יגרום לך לשרוף 500 נוספים. ולכן מומלץ מאוד.

חפש באתר קילוגרם "קלן" יש שם הסבר מפורט

שמעתי יותר בכיוון של 10% נוספים ולא 25%.אולי אני טועה.

ותופעות לוואי בדוק יהיו ?

אהלן,
אני מבקש לא לדבר על קנייה ומכירה של מוצרים בכלל! הפעם רק תיקנתי אך בקרוב תבוצע הבהרה בנושא.

לגבי קלן - כל המידע הנחוץ על דרך הפעולה של קלן והיעילות שלו נמצאים בפורטל.

1. בוטל!
2. זה יהיה יעיל עבורי?
כן, במידה והתזונה והאימונים שלך מתוכננים נכון​
אני בחיטוב דל פחמימה. כל יום בחדר כושר, יום אירובי, יום אנארובי. עובד עם תוכנית AB.
3. הבנתי שזה מגביר דופק, איך זה משתלב עם אירובי קיצוני (שעתיים ביום של אירובי בעצימות גבוה, 30-40 דקות ביום של אנרובי בעצימות בינונית) שתית קפה, סיגריות וכ'?
בשימושים ראשונים תופעות הלוואי כמו דופק גבוה, לחץ דם ורעידות מורגשים באופן ניכר ולכן מומלץ לא לצרף קפה, לאחר מכן אין בעיה לא עם סיגריות ולא עם קפה. לגבי אירובי קיצוני - אתה תצטרך לחתוך קצת מהספרינטים אם אתה לוקח בסמוך לאימון
4. עד כמה התופעות לוואי חמורות?איך אפשר לענות על זה? זה כמו לשאול האם לידה זה כאבי רצח. לכל אחד סף סיבולת וכאב שונה - יש כאלה שלא מסוגלים להתמודד עם התופעות, הרב כן במידה והדופק עולה יותר מדי מה עושים?במידה ואתה אדם בריא הדופק לא יעלה יותר מדי. ומותר לשלב את זה עם קריאטין נכון בהחלט ואפילו רצוי לפחות בתחילת החיטוב
5. מה בערך הטווח מחירים של זה? ראיתי באתר 100 ומשהו דולר.. הגיוני?
נו מה?
6. בטכלס, זה באמת מסייע לשרוף שומן כמו שמספרים?כנראה שאם מספרים אז כן. והתשובה היא כן במידה והכל מתוקתק ולא"ש שלי, זה יהיה יעיל? כן.
7. לסיום, ממליצים?
אף אחד פה לא אמור להמליץ לך ידידי, אתה אדם בוגר תשקול לבד ותחליט.​

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית