הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל מספר 7, לא מצליח לשבור את מחסום ה80

מצב
השרשור נעול

HAPPY WORKOUT

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
3
32
0
גובה 169 משקל 76 כרגע 10-11% שומן. משתמש בחומרים במשך שנתיים

2 סייקלים אחרונים היו 500 טסט ארוך ו500 טרן ארוך. בשניהם לאחר השבוע ה6 שהגעתי למשקל 80 לא עליתי עוד גרם, המשכתי עוד שבועיים והפסקתי.
דיאטה מושלמת 250 גרם חלבון וכ-400 גרם פחממה
הרעיון בסייקל הבא: 700 טרן 450 טסט מכיוון שהם עובדים על אותם הרצפטורים. האם לדעתכם סייקל זה יאפשר לי לעבור את מחסום ה80 או שאולי הגעתי לגבול הגדילה שלי?

2 סייקלים אחרונים היו 500 טסט ארוך ו500 טרן ארוך. בשניהם לאחר השבוע ה6 שהגעתי למשקל 80 לא עליתי עוד גרם, המשכתי עוד שבועיים והפסקתי.
הרעיון בסייקל הבא: 700 טרן 450 טסט מכיוון שהם עובדים על אותם הרצפטורים. האם לדעתכם סייקל זה יאפשר לי לעבור את מחסום ה80 או שאולי הגעתי לגבול הגדילה שלי?

לדעתי,בלי קשר לחומרים או לא חומרים,יש סיבה אחת שלא עולים במשקל.לא מספיק אוכל.התחלתי להתאמן שקלתי 60 קילו ותוך 8 חודשים עליתי ל 88.אומנם עם המון שומן אבל זה לא משנה עכשיו..הכל אפשרי.תאכל יותר

• פותח/ת השרשור
באמת חשבתי כמוך והעלתי בשלב מסויים את כמויות האוכל, הדבר היחיד שקרה זה שהתחלתי להעלות בשומן והשריר נשאר זהה

• פותח/ת השרשור
לא עליתי במשקלים בכלל מהרגע שהגעתי ל80 קילו. שום התפתחות לא בכוח ולא במאסה

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי מקודם, כן, ניסיתי לאכול יותר בשלב הזה ורק עליתי בשומן

בלי קיצורי דרך מיותרים , תרביץ סייקל הבא דיבול דקה וטסט יעשה את העבודה יפה מאוד ,
תרביץ משקלים כמו שצריך הרבה סופר סטים , חזרות איטיות מקסימום 6 חזרות בכל סט ותרגיל תקפיד על דד ליפט וסקווטים הדבר הכי יעיל שיש ,
אני היום שוקל 97 קילו על 16 אחוז שומן , רק בגלל התרגילים האלה , סייקל אחד בשנה ,
תשקיע באימונים ,תזונה ושינה .

לא הבנתי מה ההפסקות שעשית או שהשתמשת בשנתיים רצוף ?
אם כן אני מציע לך לעשות הפסקה ארוכה מאוד ,

• פותח/ת השרשור
בלי קיצורי דרך מיותרים , תרביץ סייקל הבא דיבול דקה וטסט יעשה את העבודה יפה מאוד ,
תרביץ משקלים כמו שצריך הרבה סופר סטים , חזרות איטיות מקסימום 6 חזרות בכל סט ותרגיל תקפיד על דד ליפט וסקווטים הדבר הכי יעיל שיש ,
אני היום שוקל 97 קילו על 16 אחוז שומן , רק בגלל התרגילים האלה , סייקל אחד בשנה ,
תשקיע באימונים ,תזונה ושינה .
עצם זה שאתה הגעת למשקל הזה לא אומר שאני יגיע זה תלוי גנטיקה וגם כמובן גובה.
דקה דיבול וטסט זה סייקל חלש בהרבה במינון נורמאלי מסייקל של 500 טרן. כל מילגרם של טרן הוא בערך פי 3 יותר חזק מדקה ופי 5 יותר חזק מטסט.
ומבחינת אימונים יש לי ידע נרחב אני מדריך מספר שנים. ומאמן אנשים רבים בכדי להגיע לתוצאות
אז אני יכול להגיד לך שבהחלט לא קיצרתי שום דרך.

- - - עידכון הודעה - - -

לא הבנתי מה ההפסקות שעשית או שהשתמשת בשנתיים רצוף ?
אם כן אני מציע לך לעשות הפסקה ארוכה מאוד ,
לא עשיתי סך הכל 6 סייקלים יחסית קצרים של 8 שבועות עם ההפסקות של כ10 שבועות בין סייקל לסייקל

הבנתי לשאלתך לדעתי אתה צריך להתמקד יותר בתזונה ולא בסייקלים
תעזוב תסייקלים ותעלה את צריכת הקלוריות והחלבון

בטח שאתה לא גודל 7 סייקלים בשנתיים זה יותר מידי, קח הפסקה של חודשיים אולי יותר לפחות שבהם לא תיגע בכלום...אולי קצת קלן שיעזור לשמור על השריר
הרצפטורים שלך כבר מתים תן להם להתאושש.
ועל תעשה סייקלים קצרים עם חומרים ארוכים כי לוקח הרבה זמן עד שהחומר מתחיל להשפיע באסטרים ארוכים וסייקל כזה לא ממש אפקטיבי מתחת 10-12 שבועות.

סייקל הבא תעשה חומרים קצרים במשך 10 שבועות, ועל תסמוך על חומרים אתה חייב לקרוע תתחת במכון ולאכל הרבה

- - - עידכון הודעה - - -

אני מריח חומר פרש\זיוף.

- - - עידכון הודעה - - -

אני מריח חומר פרש\זיוף.
אני מריח בן אדם שאין לו חצי מושג באיך להתאמן ולאכול, אז הוא התחיל להשתמש בחומרים
אני גם מריח בן אדם שעשה סייקל לפני שהיו לו 3 פלטות (סייקל גם לפני 4 זה מפגר כמעט בכל המקרים)
ואני מריח בן אדם שמאשים את הגנטיקה שלו במקום את עצמו
והריח הכי חזק שיש פה זה של מישהו שחושב שבגלל שהוא "מאמן" והוא חושב שלימדו אותו בקורס דברים רלוונטיים למציאות ולכן הוא בהכרח יודע מה הוא עושה ולא הגיוני שהוא טועה, כי הוא הרי "מאמן"

ותאמין לי, יש לי חוש ריח טוב

אני מריח בן אדם שאין לו חצי מושג באיך להתאמן ולאכול, אז הוא התחיל להשתמש בחומרים
אני גם מריח בן אדם שעשה סייקל לפני שהיו לו 3 פלטות (סייקל גם לפני 4 זה מפגר כמעט בכל המקרים)
והריח הכי חזק שיש פה זה של מישהו שחושב שבגלל שהוא "מאמן" והוא חושב שלימדו אותו בקורס דברים רלוונטיים למציאות ולכן הוא בהכרח יודע מה הוא עושה ולא הגיוני שהוא טועה, כי הוא הרי "מאמן"

מה הקשר כל מי שאין לו 3-4 פלטות לא יכול להתחיל עם חומרים?
מה הקשר כמה אני מרים לבניית גוף.
יש מצב שאתה צודק כאן, והוא באמת לא מכניס קלוריות נורמאלי, פחמימות לא איכותיות, לא מספיק חלבון.
אבל כמה משקל אני מרים לזה שמתחילים סקייל זה שטיות.
פיתוח גוף זה לא רק עצימות, לרוב אנשים מתפחתים על בסיס עצימות, ואחרי זה רק עם נפח כמה שנים טובות.

• פותח/ת השרשור

אתה צריך להיות כלב זאב מרוב שאתה מריח.
ולמרות שלכמות משקל שמרימים אין שום משמעות בהאם להתחיל סייקל או לא, לפני שהתחלתי את הסייקל הראשון התאמנתי 7 שנים בהתמדה ואכן הגעתי ל140 בנץ בלי חומרים.
התזונה שלי במקום אין לי הרבה ספק לגבי הנושא הזה מכיוון שחקרתי אותו הרבה זמן ולעומק אבל תמיד יש מה ללמוד
ולגבי גנטיקה אין מה לעשות היא באה לידי ביטוי גם במי שלוקח חומרים לא כולם אחידים. למרות שאחרי מספר דיונים אני מאמין שברגע שאני יגדיל את מינונים שלי אני יוכל להמשיך ולהתקדם

למרות שאתה אולי עולה בשומן, עדיין תצטרך לאכול יותר, כשיש חומרים בדם, אתה חייב לספק חומרי בניה, אחרת באמת שאין טעם. לא מכיר אף אחד שעולה נקי בלי להעלות בשומן. נכון, זה לא תמיד כיף להסתובב מנופח מהאוכל ועצם המחשבה על החיטוב יכולה להוציא כל תיאבון, אבל, אם תחשוב יותר מדי על מה שאתה אוכל בפחד להעלות בשומן, סביר להניח לא תתקדם לשום מקום.

ראשית, לא מריצים טרן יותר גבוהה מהטסט, תעלה את הטסט ותוריד את הטרן. יותר טרן לא אומר יותר גדילה, רק יותר תופעות לוואי.
אם אתה מתכוון להריץ סייקל קצר, אז תריץ חומרים קצרים- פרופ ואצטט. שקלת להוסיף אנדרול ?
בכל אופן, אפשר לחלק את הסייקל גם ל 2:

1-12 TEST PROP 150 EOD
TREN ACETATE 100/150 EOD 1-6
6-12 D-BOL 30-40MG
NPP- 150 EOD 6-12

החלפת חומרים באמצע הסייקל תמיד תביא לגירוי מחדש של הרצפטורים, כמובן שממש לא חייב ותמיד אפשר ללכת על הדברים הפשוטים מבלי לסבך כלום.
בסייקלים של טרן או דקה, לדעתי חייב לשלב דוסטינקס, לא יודע כבר כמה באמת כוריגון יכול לעזור במהלך הסייקל, מחירו זול, אז אני מניח שלהזיק הוא לא יזיק.

בקשר לאימונים, לך על משהו שעוד לא עשית, עזוב את ה- ABCD הקובנציונאלי, היתי ממליץ בחום לשלב אלמנטים של כוח בסייקל כזה

1-6 נפח
6-12 עצימות

או

1-4 נפח
4-8 עצימות
8-12 נפח

אתה צריך להיות כלב זאב מרוב שאתה מריח.
ולמרות שלכמות משקל שמרימים אין שום משמעות בהאם להתחיל סייקל או לא, לפני שהתחלתי את הסייקל הראשון התאמנתי 7 שנים בהתמדה ואכן הגעתי ל140 בנץ בלי חומרים.
התזונה שלי במקום אין לי הרבה ספק לגבי הנושא הזה מכיוון שחקרתי אותו הרבה זמן ולעומק אבל תמיד יש מה ללמוד
ולגבי גנטיקה אין מה לעשות היא באה לידי ביטוי גם במי שלוקח חומרים לא כולם אחידים. למרות שאחרי מספר דיונים אני מאמין שברגע שאני יגדיל את מינונים שלי אני יוכל להמשיך ולהתקדם
אתה קצת חי בספר
התזונה שלך טובה ואתה מבין בזה. בוודאי. בפוסט הראשי כתבת רק כמה חלבון ופחמימה אתה אוכל, זה מסביר הכל. אני מציע שתשב לקרוא קצת מאמרים בפורטל לפני שאתה רץ לחומרים.
ושוב, להאשים את הגנטיקה שלך שאתה לא מצליח לעבור את "מחסום ה80" (the fuck?), זה פתטי.

מה הקשר כל מי שאין לו 3-4 פלטות לא יכול להתחיל עם חומרים?
מה הקשר כמה אני מרים לבניית גוף.
יש מצב שאתה צודק כאן, והוא באמת לא מכניס קלוריות נורמאלי, פחמימות לא איכותיות, לא מספיק חלבון.
אבל כמה משקל אני מרים לזה שמתחילים סקייל זה שטיות.
פיתוח גוף זה לא רק עצימות, לרוב אנשים מתפחתים על בסיס עצימות, ואחרי זה רק עם נפח כמה שנים טובות.
צר לי, אבל כשאתה יכול להוסיף עוד 40 קילו לסקוואט שלך בטווח זמן של כמה חודשים, אתה רחוק מלהיות מתאמן מתקדם, ולעשות סייקל בשלב מוקדם זה מפגר.
ולא אמרתי על מי יכול ומי לא. גם ילדים בני 13 יכולים לעשות סייקלים. אגב, תאמין או לא - יש כאלה. כולם יכולים. אבל אם כל מה שהסייקל שלך עושה זה מקצר לך את הדרך במקרה הטוב (במקום שימגדיל לך את הפוטנציאל - שזה האידיאל), זה היה רעיון גרוע.

אתה קצת חי בספר
התזונה שלך טובה ואתה מבין בזה. בוודאי. בפוסט הראשי כתבת רק כמה חלבון ופחמימה אתה אוכל, זה מסביר הכל. אני מציע שתשב לקרוא קצת מאמרים בפורטל לפני שאתה רץ לחומרים.
ושוב, להאשים את הגנטיקה שלך שאתה לא מצליח לעבור את "מחסום ה80" (the fuck?), זה פתטי.

צר לי, אבל כשאתה יכול להוסיף עוד 40 קילו לסקוואט שלך בטווח זמן של כמה חודשים, אתה רחוק מלהיות מתאמן מתקדם, ולעשות סייקל בשלב מוקדם זה מפגר.
ולא אמרתי על מי יכול ומי לא. גם ילדים בני 13 יכולים לעשות סייקלים. אגב, תאמין או לא - יש כאלה. כולם יכולים. אבל אם כל מה שהסייקל שלך עושה זה מקצר לך את הדרך במקרה הטוב (במקום שימגדיל לך את הפוטנציאל - שזה האידיאל), זה היה רעיון גרוע.

אבל הוא צודק ואתה מדבר שטויות ללא ביסוס.
צאו מהקיבעון הזה שסייקל מתחילים בפלטות גבוהות - זו שטות מהשטותיים ביותר.
זה לא אומר שלא צריך בסופו שלך דבר להתקדם ולהגיע למשקלים גבוהים - בזה אין ספק.
אבל אין שום צורך ממשי להתחיל בנקודה הזו. ולמעשה אם אתה מתחיל ממשקלים נמוכים תחת AAS זה יקדם אותך יותר מאשר הפוך.
למה? נורא פשוט. אתה תבנה יותר שריר מפחות משקל. מה שבאופן טבעי תזדקק ליותר פלטות כדי להגיע לאותה תוצאה.

וחוץ מזה עם כל הכבוד - עולמות הפאוורליפטינג ועולמות פיתוח הגוף שונים בתכלית ואין מה להשוות ביניהם.
אני מסכים רק עם דבר אחד - אתה חייב להתקדם ולהגיע בסוף למשקלי עבודה טובים מאוד, מאוד.
אגב, המון בילדרים מקצועיים התחילו להזריק כבר בילדות מבלי שהיה להם סקוואט 100 אפילו.

זה שלבחור יש בעיה מסויימת היא בכלל לא אומרת שזה בגלל שהמשקלים שלו היו נמוכים.
ותסלח לי אבל 140 בנץ' (אם זה באמת נכון) באופן טבעי, זה הרבה יותר מיפה מאוד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית